题目内容

【题目】

1Peter, please tell me something about ________ first. (your)

2I got an ________ from my best friend Alice just now. (invite)

3The two farmers arrived home _________ at last. (safe)

4All the children had a _________ time in the Ocean Park yesterday. (wonder)

5Aunt Judy lives on the ________ floor of this building. (nine)

6Some people are _______ to their pets. They don’t give them enough food. (kind)

【答案】

1yourself

2invitation

3safely

4wonderful

5ninth

6unkind

【解析】

1根据句意和英文提示,可知填yourself。

2an不定冠词,后接单数名词;invite邀请,动词。根据句意和英文提示,可知填invitation。

3arrive到达,动词,可由副词修饰;safe安全的,形容词。根据句意和英文提示,可知填safely。

4time时光,名词,前面可加形容词;wonder惊奇,动词。根据句意和英文提示,可知填wonderful。

5on the+序数词+floor在第……层。根据句意和英文提示,可知填ninth。

6根据句意和英文提示,可知填unkind。

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据表格信息,从每小题的A、B、C、D中选出最佳答案。

The earth is 4 600 million years old. We humans have lived on earth for only 35 000 years, but during this period we have changed our planet a lot in many ways. Some things we’ve done are very good for the earth while some are bad.

All over the world, people have cut down millions of trees. When it rains or when the wind blows, the earth is taken away. Forests have become deserts, so more and more sorts of animals and plants are disappearing.

In big cities, cars and buses have polluted the air. Many people in cities now have health problems.

Factories have also polluted the land and the water. As a result, many rivers and lakes are nowdead.

Around the earth, there’s a special kind of oxygen called “ozone”(O3). It is important to theearth. But now air pollution is destroying it and that has made a very big hole in the ozone layer. Too much harmful radiation from the sun passes through the hole and reaches the earth directly. This is very dangerous because this kind of radiation can cause cancer.

Carbon dioxide (CO2) in the air has increased a lot. It mainly comes from burning oil, coal andwood. This has formed a “blanket” around the earth. The heat from the sun can’t escape so thetemperature is rising. This is called “the greenhouse effect”. It causes the level of the oceans to rise and the climate of the earth to change.

All these problems are very serious, so we must do something now.

根据短文内容,从题中所给的A、B、C、D四个选项中选择最佳答案。

【1】What does our planet mean here?

A. The sun. B. Mars.

C. The moon. D. The earth.

【2】In the passage, “blanket” refers to_______________.

A. carbon dioxide around the earth

B. the ozone layer in the sky

C. the forests around the world

D. pollution all over the world

【3】The level of the oceans is rising because of _______.

A.pollution

B. few trees

C. the greenhouse effect

D. changes in the climate

【4】Which is NOT true?

A. Cars can pollute the air.

B. Factories can pollute the water.

C. The fewer trees, the better.

D. Not all the things we have done are good for the earth.

【5】What is the best title for this passage?

A. Environmental Problems

B. Pollution on the Earth

C. Hope for the Future

D. The Greenhouse Effect

【题目】News Review

Head-on Train Crash On May 18,two trains had a head-on crash (正面相撞) near New York City. Over 250 people were on the trains then. About 60 people were hurt, but no deaths were reported.

Travel Time Tourists came together to Mount Tai on May 1.Over 180,000 tourists visited the place of great interest during the three-day holiday, from April 29 to May 1.

Brave Volunteer Liao Zhi, a dance teacher from Chengdu who lost her 1-year-old daughter and her legs in the 2008 Wenchuan earthquake, arrived in Ya’an 13 hours after the earthquake. The dancer said she had had a terrible time herself and knew what people needed most, so she decided to come and offer help.

Tomato Competition A tomato competition was held in Huainan, Anhui Province, on April 16.The best tomatoes were chosen according to their shape, color and taste. The competition hoped to encourage the farmers to grow better tomatoes.

【1】About people were hurt in the head-on crash.

A.18 B. 29 C. 60 D. 250

2】A lot of people visited Mount Tai .

A. 13 hours after the earthquake

B. on May 18

C. during the May Day holiday

D. on April 16

3】Zhi, the dance teacher from , came to Ya’an to offer help.

A. Huainan B. Chengdu C. Taishan D. New York

4】Liao Zhi lost her daughter and her legs .

A. in Wenchuan earthquake

B. in Ya’an earthquake

C. when she took a train

D. when she climbed mountains

5】The tomato competition in Anhui Province was held to .

A. help the people in Ya’an

B. save the people on the trains

C. forget the terrible time

D. help grow better tomatoes

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网