题目内容
【题目】The world is changing fast every day. I wonder ____ in the future.
A. what will the world look likeB. whether the world will have peace
C. how we think of the worldD. which country wins the match
【答案】B
【解析】
句意:世界每天都在快速变化。我想知道未来世界是否会有和平。考查宾语从句。宾语从句需用陈述句语序,A项是疑问句语序,可排除。in the future 将来,用于一般将来时,可排除CD两项。根据句意结构和语境,可知选B。
【题目】 The Rules for Puge Hot Spring(温泉)
In order that you can enjoy your visit in the Puge Hot Spring,please read the following: |
Opening time:7:30am-20:00pm from Monday to Friday. Don’t run around because the floors are wet and it’s easy to harm yourselves. Please don’t smoke in the area. To keep the area clean, please go to the certain place to eat and drink. You’d better keep your own things in the storage(存贮所) so that you won't lose them. Don’t bring anything easily broken to the area, or it may hurt you when you fall. Don’t leave your children alone in the area because they need your care at any time. Don’t get into the pool after drinking wine or beer. Don’t put your head under the hot water for too long, for it may be bad for your health. Get out of the pool quickly if you feel uncomfortable. Don’t stay in the sun for a long time. |
根据短文内容,选择最佳答案
【1】You may ________ if you run around because the floors are wet.
A.enjoy your visitB.be missingC.lose your thingsD.be hurt
【2】Which of the following is TRUE at the Puge Hot Spring?
A.Keep things in the case.B.Smoke in the area .
C.Eat and drink anywhere you likeD.Put your head under the hot water for a long time
【3】Tourists come to the Hot Spring to ________.
A.look after the children wellB.lie on the beach and drink the beer
C.find fun in the hot waterD.enjoy the sunlight for long
【4】________ is NOT included in the passage.
A.The opening time visitors can go into itB.What visitors should do
C.The cost you need to payD.When visitors can get out of the pool
【5】What’s the passage mainly from?
A.Story booksB.guide bookC.Science magazineD.Postcard