题目内容

【题目】根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。完整地写出空缺处各单词的正确形式。(每空一词) Remember to be a good boy or a girl any time. It's i to have good manners, especially in some p places. When you are waiting in line, don't jump the queue. Be p. Don't stand too close to others in the line. Keep 20cm a if you can.
F the advice of the workers when you are having a visit on a place of interest. Do not climb on exhibitions. Make s it's OK to take pictures before you hold up your camera. When you go to shows, w clean clothes. You should get to the show 15 minutes before it starts. During the shows, turn o your cell phone. Don't eat during the show. Restaurants will be quite busy. Don't stay too long when you finish eating. Remember to t your rubbish away after the meal.
Good manners can make you a gentleman or a lovely lady. Wherever you are, others will be p with you.

【答案】important;public;patient;away;Follow;sure;wear;off;take;pleased
【解析】这篇文章主要说了一个人要有好的礼貌尤其是在一些公共场合,好的礼貌会让别人对你满意。
(1)根据后面说到的 good manners可知好的礼貌对一个人来说很重要。故填important。
(2)前面说好的礼貌对一个人很重要,后面说尤其是在一些地方,前面应该用形容词来修饰后面的place,以p开头的最符合题意的单词为public。故填public。
(3)根据“When you are waiting in line, don't jump the queue.”可知在排队的时候不要插队,根据常识可知排队最能考验的就是一个人的耐心,而后面的单词又以p开头,所以这里应该填耐心的形容词。故填patient。
(4)根据“Don't stand too close to others in the line. ”可知在排队的时候不要离别人太近,所以后面应该说如果可以最好保持20厘米,与......保持距离,不接近可译为“keep away”。故填away。
(5)根据“ F the advice of the workers when you are having a visit on a place of interest.”可知当你去一个你感兴趣的地方旅游时你应该遵守工作者所给你提的意见。遵守意见可译为“follow the advice”。故填follow。
(6)根据“Make s it's OK to take pictures before you hold up your camera. ”可知在举起你的相机之前你一定要确保你要拍照,“把事情弄清楚,核实或查明某事物;务使”可译为“make sure”。故填“sure”。
(7)根据“When you go to shows, w clean clothes.”可知当你要去看演出的时候,要穿干净的衣服,衣服只能穿。故填wear。
(8)根据“During the shows, turn o your cell phone. ”与常识可知在演出的时候我们应该关掉自己的手机以防打扰到别人。故填off。
(9)根据“Remember to t your rubbish away after the meal.”当我们吃完饭时我们应该把垃圾收走。故填take。
(10)根据“ Good manners can make you a gentleman or a lovely lady. Wherever you are, others will be p with you.”可知礼貌可以使你成为绅士或可爱的女士。无论你在哪里,别人都会对你感到满意。故填pleased。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下列短文,根据短文中的信息完成文后表格。写出空缺处所填单词的正确形式。(每空一词) Everyone needs friends. They are very important because friends bring us happiness and hope in our lives. But the ability to make friends changes from person to person. To some people, making friends is not hard, and to others it's very difficult. Making friends is a skill, and the first thing is to know how to get on with others. If you have trouble in making friends, maybe I can tell you how to do it.
a)Realize your own good points. You have skills and talents(才能) that others will like.
b)Believe that you are a good person and have something nice to share with others.
c)Be humorous. Learn to laugh at yourself and your weakness. Remember to smile at others.
d)Respect(尊敬) the others. Everyone has his own idea. Learn how to listen to others' ideas without trying to make them accept yours.
e)Be kind. If you are kind to others, they will usually be kind to you. There are hundreds of little things you can do to show your kindness. Open the door for someone. Wave to a friend and so on.
f)Don't complain. Learn to accept what you can't change, and work hard to change what you can. No one is willing to hear your complaints all the time.
g)Never give up. Even if you are faced with some closed-minded people, never give up. And try to find someone who will understand you.

Making Friends

of
making friends

Everyone needs friends. They may bring us hope and make us .

Present
situation

To some people, making friends is but to others it is rather hard.

on how
to make friends

your own good points.

Be that you are nice and willing to share with others.

Have a good sense of. Learn to laugh at yourself and remember to smile.

Respect the others.

Show your to others and they will be kind to you, too.

Don't complain. is willing to hear your complaints all the time.

Never give up and do your to find someone who will understand you.

【题目】Emily and Alex were happy when their family moved to a house with a very big garden. They liked to watch the birds flying among the trees in the garden. They even started to put food out to attract more birds. Everything was fine for a few days until one afternoon there was a strange bumping noise (碰撞声) on a window. Emily went outside and found a small bird dead on the grass.

During the next month, five more birds died in the same way. “Why would they fly to the windows?” they wondered. Finally they found out the truth. When the birds were flying, they couldn’t see into the rooms. All they saw was the reflection(反射) of the garden.

The family tried keeping curtains(窗帘)across the windows, but this made the room dark. Then they bought some strong black paper and cut out the shape of a hawk. They made six hawks one for each window. They stuck the hawks to the windows. When the birds saw the hawks, they would fly away. After that, there were no more dead birds.

【1】 They put food out to attract birds because they .

A. had a special garden for birds

B. wanted to see more birds in the garden

C. had much food to feed the birds

【2】 birds died in the garden.

A. 4 B. 5 C. 6

【3】The birds flew to the windows because ________.

A. they found the windows clean

B. they fought for more food

C. all they saw was the reflection of the garden.

【4】The underlined word hawk means in Chinese.

A. B. 丛林 C.山脉

【5】 What is the story mainly about?

A. Why the birds died in the garden.

B. The family that were good at paper-cutting.

C. How the family saved the birds in the garden.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网