题目内容

【题目】Victor had to stay late at the hospital that night to do an operation. He finally left at about 11 p.m. He drove home slowly because the weather was terrible--the wind was blowing and it was raining heavily. He was turning into a road when a man suddenly ran in front of his car. Victor almost hit the man, but he stopped just in time. Victor was afraid and the man looked afraid too. Victor got out of the car but the man ran away before Victor could ask if he was all right. It was very strange.

When Victor got home, the lights were on but it was very quiet. He called his wife but there was no answer. Then Victor remembered that she was out at a concert.

Victor was still very upset about what happened on the road, so he made himself a drink. Then he went upstairs to have a bath. He saw that the window in bedroom was open. This was strange because his wife always locked the doors and windows before she went out. She was afraid of burglars. When he went to close it, he found Ellen. She was lying on the floor. He rushed over and felt for her pulse(脉搏) but she was dead. He sat on the floor beside her body and was too afraid to do anything.

1What did Victor do?

A. A doctor.??? B. A policeman.??? C. A judge.??? D. A taxi driver.

2What happened when Victor was turning into a road that night?

A. A man stopped him and asked him the way.

B. His wife called him from the concert hall.

C. A man suddenly ran in front of his car.

D. A man hit his car with a big stone and ran away.

3What did Victor find when he got home?

A. The bedroom window was closed.??? B. A burglar was in his house.

C. Ellen was waiting for him.??? D. Ellen was lying on the floor.

4What did Victor do when he found Ellen dead?

A. He called the police at once.

B. He called out for help.

C. He tried to find out who killed his wife.

D. He sat beside his wife's body without knowing what to do.

【答案】

1A

2C

3D

4D

【解析】短文大意:一天晚上,维克托在医院做手术直到11点钟才开车回家,因为天气太糟糕了,刮着大风,雨下得很大,维克托差点撞到一名男子。奇怪的是,他还没有来得及询问那个人是否有事,那个人就跑掉了。当维克托回到家时,看到卧室的窗户是开着的。这很奇怪,因为他妻子在出门前总是把门窗锁上,她害怕窃贼。当他去关闭窗户时,发现他的妻子已经死在了地板上。

1细节理解题。根据开头的句子“Victor had to stay late at the hospital that night to do an operation. 那天晚上维克托不得不呆在医院做手术。可知维克托是一名医生,故答案为A。

2细节理解题。根据文中句子“He was turning into a road when a man suddenly ran in front of his car. 他正拐入一条马路,突然一个人在他的汽车前面跑过。故答案选C。

3细节理解题。根据文中句子“When he went to close it, he found Ellen. She was lying on the floor.”可知,当维克托到家时,他发现他的妻子艾伦正躺在地上,故答案为D。

4细节理解题。根据短文最后一句“He sat on the floor beside her body and was too afraid to do anything.”可知,当维克托发现妻子死后,坐在妻子的身旁,不知该怎么做,故答案为D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Most adults once studied at school, had classes and did their homework every day. The same____is going on at school now.____it seems that doing weekend home-work is____problem for the modern students.

All the students should agree that weekend homework should be canceled. It's____for them to study at school five days a week. They have a lot of interests. With homework to do on Saturday and Sunday, how can they find____to help around the house, go and see a football or basketball game or a good film, join in family recreations (娱乐), or just have____at home? Because of these other activities, the homework can't be finished until____So their weekend homework is usually done in such a hurry that on Monday teachers are____and often threaten (威胁) to fail whole class of students because they know nothing about the____If there were no weekend homework for the students to do, they would be happy to go to school on Monday____having a good rest and to learn what the teachers teach.

1A. thing??? B. school??? C. class??? D. homework

2A. Also??? B. But??? C. Still??? D. Though

3A. no??? B. another??? C. one??? D. other

4A. not enough??? B. enough??? C. no good??? D. nouse

5A. friends??? B. time??? C. places??? D. money

6A. a rest??? B. an exam??? C. a lesson??? D. a picnic

7

A. Monday afternoon??? B. Saturday afternoon

C. Friday night??? D. Sunday night

8A. pleased??? B. sorry??? C. unhappy??? D. not worried

9A. lesson??? B. games??? C. interests??? D. activities

10A. until??? B. when??? C. before??? D. after

【题目】When I was a little girl,I wanted to leave school and have my own life. The only way was to work in the local paper factory in my town. I was very nervous,and then I told my father I wanted to leave school. I thought he would say,“No! You are going to college.” I was very surprised when he said,“OK. Let's go to the paper factory.”

Two days later,he took me to the factory. I imagined everyone to be friends working together and having fun. I even imagined there would be music there.

When we arrived at the factory gate,my father spoke to the guard and one minute later we were inside. I walked around the factory looking at the building and the workers,listening to the noise. It was terrible. I ran back to my father and said,“I want to go home.” He asked me,“What do you think of the factory?” “Too bad,” I answered.

I went back to school the next day thinking about studying hard so I could get into a good college. I enjoyed studying English so that I decided to major in (主修) languages at college. Thanks to my father and our trip to the paper factory,I now work at the United Nations and my father is very proud of me. My life is much better than it would have been working in the factory!

1What did the writer wanted to do when she was a little girl?

____________________________________________________________________

2Who took the writer to the factory?

____________________________________________________________________

3How did the writer feel when her father agreed with her idea?

____________________________________________________________________

4What did the writer think of the factory?

____________________________________________________________________

5Did the writer work in the local factory in the end?

____________________________________________________________________

【题目】Dealing with sleep-away Camp

I have never been away from home, at least not for more than three days, much less two whole weeks. When I got the chance to go to Journalism Camp, I was afraid. Of the 19 other students there, I Knew no one.

What if I had to go home during camp time because I wouldn't be able to get used to the new situation? What if my roommate and I don't get along? How do I even use a washing machine?

Well, after the first night, nearly all of my problems were solved. The students were amazing, and my roommate was perfect. She knew how to do crazy braids(辫子) with my long hair and she loved to listen to me talk loudly! I couldn't have asked for more.

The two weeks nearly flew by, and I learned to take responsibility for myself: washing clothes, cleaning and other things like that.

However, in the process I didn’t realize how tied I had become to the usual order of waking up early, running to get to the newsroom in time, and coming back to a large room full of friends who shared similar feelings as I did.

On the last day, I couldn’t get myself to turn in my room keys. It couldn't be over. I become emotionally tied really easily, so it was hard for me to pull away. I couldn't push away my tears. Leaving camp Just left me empty.

I wasn't having the “blues”, but I felt really sad about leaving. Returning home, I was in the state of disappointment for a few days. I kept to myself, sleeping through most of the day so I wouldn’t have time to look back.

I needed to get used to life at home again. This was my challenge. I was lucky to have the two-week experience, but I had to learn to accept that not all things last forever.

I could still keep in touch with my new friends while continuing on with the rest of my summer. I know I will go through the same experience when I leave high school after senior year. High school life will never return after graduation, but I can still keep in touch with my friends and look forward to other experiences I will have.

1How did the writer feel when she got the chance to go to Journalism Camp?

___________________________________________________________

2After the first night, what did the writer think of the students and her roommate?

___________________________________________________________

3How long did the camp last?

___________________________________________________________

4What was her challenge?

___________________________________________________________

5What did the writer learn from the experience?

_________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网