题目内容

【题目】 Playing with apps on smart phones is very common among young people. Let’s try some special apps and enjoy them.

Butter Camera

In this app, there are many filters(滤镜) that can make your photos more beautiful. But the coolest thing is that it can help you add pretty and artistic characters. The characters can be anything you like. They can be your own words, famous sayings or even a poem. You can make a photo diary that shows your feelings.

TaoMix 2(自然之声)

Once in a while, you may feel tired after a busy school day. Why not try this app? This is a music app. But the sounds in it all come from nature. There are over 100 sounds of nature, such as birdcalls, wind and rain. You can hear all these sounds. The best thing is that you can create your own music by recording other sounds you like, for example, the sound of your own laughter.

Beaker(烧杯)

Is chemistry your favorite subject? With this app, your smart phone turns into a beaker. You “pour” chemical materials by touching the upper right-hand corner of your smart phone. You “light” a match by swiping(刷) the screen quickly. You can shake the “beaker” to make chemical reactions(反应) go faster. There are 300 chemical reactions in all.

1Jim is a photo-taking fan. He might be interested in _______.

A. Butter CameraB. TaoMix 2C. BeakerD. WeChat

2According to the passage, we can _______.

A. add sounds of nature to the Butter Camera.

B. record the voice of our friends into TaoMix2.

C. “pour” chemical materials by swiping the screen.

D. “light” a match to make chemical reactions faster.

3The passage is most probably taken from a _______.

A. novelB. poemC. story bookD. science magazine

【答案】

1A

2B

3D

【解析】

现在手机应用软件非常受人们的欢迎,尤其是受年轻人的欢迎。这篇短文中给我们介绍了黄油相机、自然之声和烧杯三款特别的英语软件。

1细节理解题。根据短文第一个App名字Butter Camera和它的介绍中In this app, there are many filters(滤镜) that can make your photos more beautiful可知,这款App适合喜欢拍照的人,符合题意,故应选A

2细节理解题。根据第二个APP的介绍中The best thing is that you can create your own music by recording other sounds you like, for example, the sound of your own laughter.可知,在TaoMix 2中,你可以录制你喜欢的其他声音,当然也包括朋友的声音,故应选B

3主旨大意题。A选项是小说;B是诗歌;C是故事书;D是科学杂志。根据短文第一段Let’s try some special apps and enjoy them.可知,这篇短文介绍了几种特别的英语软件,这样的文章应该可以在科学杂志上看到,故应选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】请阅读下面这篇文章,根据所提供的信息,完成信息卡,把答案写在答题卡指定的位置上。

What Would You Do? is a TV program on American ABC. The program which is hosted by the news reporter John Quinones is popular with many people. It tests what people will do when they see someone is in trouble so as to remind us to stand up for the people in need. Here is last week’s program.

In a cake shop, two actors acted as a blind woman named Pamela and a man clerk who looked down upon the blind. Hidden cameras were recording what would happen. The blind woman came into the shop and bought a box of twelve cup cakes. The clerk treated the woman badly at first. Then he cheated her when he gave her the change. He only gave her 6 single dollar bills instead of 34 dollars.

Would someone be brave enough to stand up for the blind woman? Yes! A customer(顾客) in the cake shop stopped the clerk from cheating the blind and treating her badly. And other customers joined in soon. John appeared in the end and interviewed the first customer who helped Pamela out. She said it was necessary to give a hand to the people in need. “A psychology(心理学) professor once said,” she said, “It’s difficult to take the first step to stand up. It needs courage.”

Information Card

The name of the TV program

1

The purpose of the TV program

2

The place the blind woman was in

3

The person who treated the blind woman badly

4

Something we need to stand up for the people in need

5

【题目】

You could be a Teacher!

Great chances for you to find out more with our 3-day Teaching Taster Course!

●Find out what it’s really like to be a teacher in a primary or secondary school and spend one day in school;

●Learn about the different roads to teaching - full time, part time, including how you can earn while you train;

●Find out about the job, e. g. teacher’s pay and the conditions of the work;

●Our courses are funded(资助) by Teachers Training Agency and so only cost

you 20.

Our next courses are being held:

Lincoln ( Lincolnshire) 25 to 27 June 2018

Scunthorpe ( Nth Lincolnshire) 16 to 18 September 2018

Stamford (Lincolnshire) 3 to 5 December 2018

Beverley ( East Yorkshire) 21 to 23 January 2019

Boston ( Lincolnshire) 11 to 13 February 2019

Interested? For an applicahon form(中请表) and full details,

Tel: 01476 512780

Email:enquiries@ emdirect. co. uk

You could be a Teacher!

Great chances for you to find out more with our 3-day Teaching Taster Course!

●Find out what it’s really like to be a teacher in a primary or secondary school and spend one day in school;

●Learn about the different roads to teaching - full time, part time, including how you can earn while you train;

●Find out about the job, e. g. teacher’s pay and the conditions of the work;

●Our courses are funded(资助) by Teachers Training Agency and so only cost

you 20.

Our next courses are being held:

Lincoln ( Lincolnshire) 25 to 27 June 2018

Scunthorpe ( Nth Lincolnshire) 16 to 18 September 2018

Stamford (Lincolnshire) 3 to 5 December 2018

Beverley ( East Yorkshire) 21 to 23 January 2019

Boston ( Lincolnshire) 11 to 13 February 2019

Interested? For an applicahon form(中请表) and full details,

Tel: 01476 512780

Email:enquiries@ emdirect. co. uk

1Where is this ad. from7

A. Australia. B. USA. C. Canada. D. UK.

2You might be interested in this ad. if you .

A. are already a teacher

B. want to be a teacher in the future

C. want to work for the Teachers Trairring Agency

D. are looking for a good school for your children

3What can you get out of this course?

A. What it takes to be a good teacher.

B. A place to teach in a local school.

C. A quick taste of what teaching is about.

D. A chance to visit different parts of the country.

4How many courses are on the way if you miss this one?

A. 7. B. 6. C. 5. D. 4.

5Which of the following is true according to the ad. ?

A. The course lasts continuously for five months.

B. 20 each cannot cover the cost of the course.

C. The course is not open to people from other countries.

D. You have to go to Emdirect in person if you want to have a try.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网