题目内容
【题目】
Found Thing: Watch Color: Black Name: Cindy Telephone number: 359-5934 |
Lost I’m Linda I lost a yellow ring Please call Bill or me. My phone number is 485-3982. Bill’s telephone number is 683-5912 |
Found Is this your jacket? It’s a red jacket. And an ID card is in it. My name is Mike. My telephone number is 239-5178 |
【1】Cindy found a(n) .
A. watch B. ring
C. jacket D. ID card
【2】______ lost a ring.
A. Cindy B. Linda
C. Bill D. Mike
【3】What’s Mike’s telephone number?
A. 359-5934. B. 485-3982.
C. 239-5178. D. 683-5912.
【4】What color is the jacket?
A. Black. B. White. C. Yellow. D. Red.
【5】Which of the following is TRUE?
A. Bill lost an ID card.
B. The watch is yellow.
C. Mike found a jacket and an ID card.
D. Candy’s telephone number is 683-5912.
【答案】
【1】A
【2】B
【3】C
【4】D
【5】C
【解析】本文有2则招领和1则寻物启事。
【1】读第一则启示可知Cindy捡到一块手表。故选A。
【2】读第二则启示可知Linda丢了戒指。故选B。
【3】读第二则启示可知Mike的电话号码是239-5178。故选C。
【4】读第二则启示可知Mike捡到的夹克是红色的。故选D。
【5】根据第三则启示及It’s a red jacket. And an ID card is in it可知,C是正确的。故选C。
【题目】The useful ways that can make you happy
| Talk to people you trust Friends can help each other by realizing(意识到) that they are not alone in their feelings. Talking to parents is important, too. Parents can share their own ways of dealing with bad moods. Teachers are also there to talk with you and make you feel better. |
| Exercise When you are in a bad mood, you can go for a run, play some tennis, ride your bike, or punch a punching bag(打沙袋). |
| Get enough sleep Though it can be hard to find enough time, getting enough rest is very important. Being tired can cause more sadness. |
| Create(创作) Writing can help you express your thoughts and feelings. Don’t worry about grammar or spelling, the important thing is just to get your thoughts (想法) on paper. Do the same thing with painting, music or other art forms(艺术形式).Put your feelings into your artwork. |
| Cry There’s nothing wrong with crying. In fact, it often makes a person feel better. If you find that you are sad or bored most of the time, or if you just can’t seem to feel happy, you can have a cry. Crying may help you feel relaxed. |
【1】We can talk to the following people when we are in a bad mood EXCEPT ___ in the passage.
A. friendsB. parentsC. teachersD. doctors
【2】What will happen if we don’t get enough sleep according to the passage?
A. We will feel sleepy.B. We’ll feel tired and have more sadness.
C. We will feel lonely.D. We’ll have many illnesses.
【3】We can create ________ according to the writer.
A. by writingB. by listening to music
C. by talking to othersD. by putting our feelings into our heart
【4】Which of the following is NOT true ac cording to the passage?
A. Talking to people we trust will make us feel better when we’re unhappy.
B. We can put our feelings into our artwork when we draw a picture.
C. Crying is useless when we are sad.
D. We should get enough sleep if we want to keep happy.
【5】This passage is mainly about ______.
A. how to talk with othersB. why we should take exercise
C. how to createD. some useful ways to make us happy