题目内容

9.Bob:Where is my book?
Gina:Your book is on the sofa.
Bob:But where are my keys?
Gina:Your keys are in your schoolbag.
Bob:And where's my dictionary?
Gina:It's on the bed.
Bob:Where's my pencil box?
Gina:It's on the chair.Oh!…No,it isn't.That's my pencil box.
Bob:But where is my pencil box?
Gina:Sorry,I don't know.

61.Bob's book is on thesofa.
62.Gina'spencil box is on the chair.
63.Are Bob's keys in his schoolbag?Yes,they are
64.Where is Bob's dictionary?It's on the
bed.
65.But where is my pencil box?    (请将文中划线的句子翻译成汉语)但是,我的铅笔盒在哪里?.

分析 全文大意:
Bob:我的书在哪里?
Gina:你的书在沙发上.
Bob:但是我的钥匙在哪里?
Gina:你的钥匙在你的书包里.
Bob:我的字典在哪里?
Gina:在床上.
Bob:我的铅笔盒在哪里?
Gina:在椅子上.噢,不是.那是我的铅笔盒.
Bob:但是,我的铅笔盒在哪里?
Gina:对不起,我不知道.

解答 答案:
61、sofa                 细节理解题     根据Bob:Where is my book?Gina:Your book is on the sofa.Bob:我的书在哪里?Gina:你的书在沙发上.可知Bob的书在沙发上.故答案为sofa
62、pencil box       细节理解题     根据Bob:Where's my pencil box?Gina:It's on the chair.Oh!…No,it isn't.That's my pencil box.Bob:我的铅笔盒在哪里?Gina:在椅子上.噢,不是.那是我的铅笔盒.可知Gina的铅笔盒在椅子上.故答案为pencil box
63、Yes,they are.细节理解题     根据Bob:But where are my keys?Gina:Your keys are in your schoolbag.Bob:但是我的钥匙在哪里?Gina:你的钥匙在你的书包里.可知Bob的钥匙在他的书包里,故作出肯定回答,故答案为Yes,they are.
64、It's on the bed    细节理解题      根据Bob:And where's my dictionary?Gina:It's on the bed.Bob:我的字典在哪里?Gina:在床上.可知Bob的字典在床上.故答案为It's on the bed.
65、但是,我的铅笔盒在哪里?英译汉题     根据题干But Where is my pencil box?中的关键词but 意为"但是",疑问词where用来询问地点,故该句译为:但是,我的铅笔盒在哪里?

点评 这是一篇任务型阅读,做题的时候要看清要求,要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子从而得出符合文章内容的正确答案.

练习册系列答案
相关题目
19.The trees have been on the earth for millions of years.(61)B Disease(疾病) is destroying trees.For example,in the 1970s,many trees in Europe were killed by disease.
(62)DThis new danger attacks all the forests and woods of Europe from northern Sweden to southern Italy.First the branches turn yellow and brown.Then the trees'leaves fall.The roots and the trunk shrink(萎缩).Finally the trees die.In the Black Forest in southern Germany,75%of the trees have been destroyed or killed.
(63)A Nobody knows exactly,but it is probably air pollution or acid rain(酸雨).Factories,power stations and cars give off tons of smoke with acid into the air.Sunlight turns these into something harmful which fall with rain or snow onto the trees.
What can be done about acid rain?(64)E
Acid rain doesn't always fall on the countries which produce the pollution.The wind carries it from one country to another.Badly,the governments don't want to spend money on it if it won't harm the trees in their own countries.
(65)C The rainforests of Asia and South America are being cut down for firewood and building materials.Something must be done.If the trees die,we will,too.

根据材料内容,从下面五个选项中选出能填入文中空缺处的最佳选项,使短文意思通顺,内容完整.
A.What is killing the trees?
B.But today trees are in great danger.
C.Trees are also killed by people.
D.Now an even greater danger is destroying trees.
E.Why don't the governments do something to save the trees?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网