题目内容

【题目】Transportation information

)

1Where may you find this picture?

A. In a classroom. B. At an underground station.

C. On a bus. D. In a hospital.

2How many lines does this picture show us?

A. Three. B. Four. C. Two. D. Five.

3Julia is at Roosevelt.She wants to go to Baseball Field.She should change the line at ________.

A. Grand B. Cliton C. Reno D. Randolph

4Louis is going to Medical Centre from Damen.He should get off at the ________ stop.

A. third B. fourth C. fifth D. sixth

5To go to Airport from Youth Centre,you should take lines in this order: ________.

A. Blue Line→Green Line→Red Line

B. Red Line→Green Line→Blue Line

C. Blue Line→Red Line→Green Line

D. Red Line→Blue Line→Green Line

【答案】

1B

2A

3A

4C

5B

【解析】这篇短文是一张地图,给我们展示了红色、蓝色、绿色三条线路图,地图上有很多地点的名称,他们是我们做题的关键。

1主旨大意题。根据这篇短文的标题Transport Information可知,这张图表示的是交通信息,所以它不可能在教室或者医院里,故AD不对。这张图展示了三条线路,应该是在地铁站可以看到,不会是在公交车上,公交车上可能只会展示这路公交车自己的线路。故应选B。

2细节理解题。仔细观察地图可以知道,在这张图上展示了Red Line、Green LineBlue Line三条线路。故应选A。

3细节理解题。在地图上我们找到Julia的位置Roosevelt可知,这个地方在Green Line上,而她要去的地方Baseball Field 是在Red Line上,我们找到这两条线路相交的地方Grand可知,她可以在这个地方换线路。故选A。

4细节理解题。根据题目要求我们找到DamenMedical Center这两个地方,我们可以看到从Damen Medical Center 需要经过Chicago, Reno,MonroeYork,所以他应该在第五站下车。故选C。

5细节理解题。根据题目要求我们找到Youth CenterAirport两个地方,我们可以看到Youth Center是在Red Line上,然后在Grand这个地方换成Green Line,再在Reno这个地方换成Blue Line,他就可以到达机场了。故应选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Answer the questions(根据以下内容回答问题)

My name is Amy. Although I am a mother of three children who are in the middle school, I still remember some experiences (经历) about my childhood. Sometimes I talk with my children about them after supper. The following is one of my experiences.

When I was about 12 years old, I really wanted a new bike! I told my parents my birthday wish, but I knew there was little hope because my family could hardly afford (负担得起) it.

On my birthday my parents told me they had my gift outside in the back yard (院子). I rushed out to the yard. There was my bike, but it wasn’t the bike that I thought it would be. This one was pink, old and worn with age. I felt so disappointed! I thought I hurt my parents’ feelings because I was sure they could see the disappointment on my face. I got on the old bike and rode it, feeling bad that I had made my parents feel this way. So I put on a smile, rode as fast as I could and didn’t look back.

As time went by, I began to understand that my parents gave me something much more than just a rusty (生锈的) old bike. They gave me a life lesson (感悟) about love. I like to remember this story because giving a gift is not about money. It’s about how much love you can feel from it. Remember this: a gift that costs $2 isn’t any less valuable (有价值的) than one that costs $100.

1How many children does the writer have?

2What did the writer want on her birthday when she was about 12?

3Did the writer get the birthday gift that she really wanted?

4How did the writer feel when she saw her birthday gift?

5Why did the writer put on a smile when she rode the old bike?

6Which does the writer think is more important, gift or love?

【题目】

Help

By Kate | May 6, 2017

Hi! Have you ever helped others? What did you do? Have a person ever helped you? Write and let us know!

DISCUSSION

Sally 9:30

Two weeks ago when I did some running in the park. I fell and hurt my knee quite badly. A few moments later, an old woman helped me to stand up. Then she waited until my father came. I didn’t know her but she helped me.

● Reply ● Share

Fred 10:10

On my fifteenth birthday. I stood in line to buy coffee in a coffee shop and I noticed that a man looked very tired. I decided to buy a cup of coffee for him. When I gave him the coffee, I was very happy to see his smiling faces.

● Reply ● Share

Joe 11:00

The day before yesterday I saw a boy lying on the street. I tried to wake him up, but I couldn’t. I called 999. He’s OK now. I made friends with him. He thinks I’m a hero, but I just did what was right.

● Reply ● Share

Lisa 11:20

I always try to help other people. For example, I talk to my friends when they are lonely. I make a joke at school when my classmates look bored. Last week I gave away my old clothes to the poor.

● Reply ● Share

1Who helped Sally?

A. An old woman. B. A man. C. A boy. D. The poor.

2When did Fred buy a cup of coffee for a man?

A. Two weeks ago. B. On his fifteenth birthday.

C. The day before yesterday. D. Last week.

3Joe saw a boy lying ______.

A. in the park B. in a coffee shop

C. on the street D. at school

4Last week Lisa ______.

A. did some running

B. stood in line to buy coffee

C. made friends with a boy

D. gave away her old clothes to the poor

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网