题目内容

【题目】根据所给的汉语内容,用英语完成下列句子。(每空限填一词)

1他正在考虑是否能参加足球俱乐部。

He is thinking about_____ _____ _____join the football club.

2我们还没有决定什么时候探望爷爷奶奶。

We haven't decided_____ _____ _____our grandparents.

3我们离开课室的时候必须关灯。

Lights_____ _____ _____ _____when we leave the classroom.

4校长做的讲座多么精彩啊。

_____ _____the head teacher's talk was!

5迈克一放学回家就开始做饭。

Mike started cooking_____ _____ _____he got home from school.

6孩子们总是盼望着春节。

Children always_____ _____ _____the Spring Festival

7在图书馆内,我们既不应该吃东西也不应该交谈。

We should_____ _____ _____talk in the library.

【答案】

1whether he can

2when to visit

3must be turned off

4How wonderful

5as soon as

6look forward to

7neither eat nor

【解析】

1根据句意和句子结构可知,这是一个主从复合句,whether意为“是否”,引导宾语从句;从句中主语为hecan“能”,是情态动词。故填.whether he can。

2when什么时候,是一个疑问词,后面跟动词不定式to visit,构成疑问词+动词不定式这一结构,在句中作decided的宾语。故答案为when to visit。

3must必须,是一个情态动词;turn off是固定短语,意为“关闭”。根据句意可知,该句的主语Lights与动词turn off构成被动关系,应使用被动语态,故应填must be turned off

4这是一个感叹句,其构成是How+形容词+主语+谓语动词,wonderful形容词,意为“精彩的”。故填How wonderful。

5根据句意和句子结构可知,这是一个主从复合句,空格上填连词短语as soon as,意为“一”,引导时间状语从句。

6根据句意可知,这里考查的是固定短语look forward to…意为“盼望,期待”,后面跟名词或者动名词形式。根据句中的always可知,这句话用一般现在时,主语Children为复数,故动词用原形。

7neither…nor…是并列的连词短语,意为“既不也不….,两者都不”,在句中连接了两个并列的动词eattalk,两个动词都放在情态动词should后,用原形。故答案为neither eat nor。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Your English teacher has introduced a play to your class. Read the play.

Characters: Benny, student, 14 years old

Peter, students, 15 years old

Susie, student, 14 years old

Grace, student, 14 years old

Time: One Sunday afternoon in autumn

Place: Sunny Park

(The four teenagers have just finished the picnic. They are tidying up.)

Benny: Wow! That was a great picnic. I’m so full that I can hardly move.

Grace: That’s no excuse for not tidying up, Benny. Come over here and help me pack up the leftover food. Peter, can you put out the fire, please? And clean up the plate.

Peter: (Speaking unhappily to himself) How can I always get the dirty and difficult jobs?

It’s not fair.

(Peter throws a bit of water on the fire. Then he picks up the ashes (灰烬) with an old newspaper and wants to throw them into the long grass. )

Susie: (Sounding surprised) What are you doing , Peter? That’s d…

Peter: Whoops…the newspaper has caught fire.

Susie: And the grass… Benny, Grace, help! Help!

(Benny and Grace come over quickly. They help put out the fire completely.)

Peter: Oh, no. What have I done?

Grace: You know that we should do everything carefully, don’t you?

Peter: (With his head in his hands) Yes. What have I done? What have I done?

1How does Peter feel about his job?

A. Clean an easyB. Dirty and difficult

C. Great and interestingD. Noisy and harmful

2What word do you think Susie would say in the sentence “That’s d…”?

A. dirtyB. difficultC. deliciousD. dangerous

3Which of the following sentences is true?

A. There are five people in the play.B. Peter’s carelessness causes the fire.

C. They have a picnic in the morningD. Benny refuses to help others tidy up.

【题目】 When John was growing up, other kids felt sorry for him. His parents always had him weeding the garden, carrying out the garbage and delivering newspapers. But when John reached adulthood, he was better off than his childhood playmates. He had more job satisfaction, a better marriage and was healthier. Most of all, he was happier. Far happier.

These are the findings of a 40-year study that followed the lives of 456 teenage boys from Boston. The study showed that those who had worked as boys enjoyed happier and more productive lives than those who had not. "Boys who worked in the home or community gained competence (能力) and came to feel they were useful members of society," said George Vaillant, the psychologist (心理学家) who made the discovery. "And because they felt good about themselves, others felt good about them."

Valllant's study followed these males in great detail. Interviews were repeated at ages 25, 31 and 47. Under Vaillant, the researchers compared the men's mental-health scores with their boyhood-activity scores. Points were given for part-time jobs, housework, effort in school, and ability to deal with problems.

The link between what the men had done as boys and how they turned out as adults was surprisingly sharp. Those who had done the most boyhood activities were twice as likely to have warm relations with different kinds of people, 5 times as likely to be well paid and 16 times less likely to have been unemployed. The researchers also found that IQ and family social and economic class made no real difference in how the boys turned out. Working-at any age-is important. Childhood activities help a child develop responsibility, independence, confidence and competence-the underpinnings (基础)of emotional health. They also help him understand that people must cooperate and work toward common goals. The most competent adults are those who know how to do this. Yet work isn't everything. As Tolstoy once said, "One can live magnificently in this world if one knows how to work and how to love, to work for the person one loves and to love one's work."

1What do we know about John

A. He was admired by others in his childhood.

B. He had few childhood friends.

C. He received little love from his family.

D. He enjoyed his career and marriage.

2Vaillant's team gained their findings by _________.

A. testing the men's mental health

B. comparing different sets of scores

C. recording the boys' effort in school

D. measuring the men's problem solving ability

3What does the underlined word "sharp" mean in Paragraph 4?

A. clear and sureB. having a thin point

C. quick to reactD. sudden and rapid

4What can be inferred (推断) from the last paragraph?

A. Competent adults know more about love than work.

B. Love brings more joy to people than work does.

C. Emotional health is important to a wonderful adult life.

D. Independence is the key to one's success.

【题目】 Do you like reading? Today let me share something about reading in China. With rapid development of technology and the Internet, new methods and ecological (生态的) ideas provide more possibilities for the Chinese to read. The newly national reading report shows that 80 percent of Chinese adults read books, newspapers or magazines in 2018, a year-on-year increase.

Prevailing(盛行的) digital(数字的) reading

The growth of digital reading has made reading more popular among the Chinese. According to a survey, about 76 percent said they had accessed(访问) content through digital channels. Chen Chengpei, an office worker in Xiamen City loves reading on his mobile phone app in his spare time. He thinks it’s so easy to kill the spare minutes. Mobile phone reading has become the main channel for him to get information. He has downloaded seven news apps, through which he reads for one or two hours a day.

Listening to audiobooks has become a new growth point in terms of reading habits. Zhang Jin from Beijing likes reading 40 minutes on his mobile while going to work on the bus in the morning. and listening to audiobooks on the way home. According to Ximalaya, 16. 9 percent of its total users listen to its audiobooks. To attract more users, the mobile app allows users to vote for the book they hope to listen to most. The audio app tries to meet their needs.

Li Yang, a student in Beijing, used to be worried by piles of books as her house is too small. The problem was solved when she started to sell the used books on an online second-hand bookstore Deja Vu. “By selling them, most of my books which used to gather dust in the corner can come to life again. ” she said.

According to a survey by giant Alibaba in 2018, the market for the second-hand book was booming last year as more Chinese tend to trade or exchange their used books online.

The rise of online second-hand book platforms and sharing ideas also contributed to the booming book recycling.

Users are able to sell their books by scanning the barcode(扫条形码)of books and then wait for the courier(快递员) to collect them. The collected books will be cleaned, disinfected (消毒) and packed before selling to other readers at a lower price.

According to Deja Vu, its total users hit l. 4 million in 2018, with 2 million used books being sold. It has a daily business of 20,000 books. “When I see my books being read by others, I can feel a pleasure of sharing, which is really amazing. ” LiYang said.

1From the first paragraph, we know that .

A. most Chinese adults read books, newspapers or magazines on the Internet

B. the number of Chinese readers is becoming larger and larger year by year

C. the writer tells us some different new methods of reading all over the world

D. Chinese people have more time to read because of technology and the Internet

2From the passage, we know .

A. mobile phones have become the main reading tool for Chinese

B. the audio app can meet whatever the users need to attract more users

C. listening to audiobooks is the most popular reading habit for Chinese

D. Chinese like reading better because of the growth of digital reading

3Which of the following is suitable for ?

A. Recycling digital readingB. Selling books at a low price

C. Booming book recyclingD. Collecting second-hand books

4Which of the following is true according to the passage?

A. The writer wishes more people to download mobile phone apps to read.

B. people can sell or exchange their books on second-hand book platforms.

C. The used books will be posted directly from the sellers to the new users.

D. Two million used books were sold on the online platform Deja Vu in 2018.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网