题目内容

【题目】A: Hi, Tony. I haven't seen you for a long time.

B: Yes. 1.

A: Wow, how did you go to England?

B: By plane. You know it is the fastest way.

A: So it is. And it is very convenient. 2?

B:About fifteen days.

A: You must have a good time. What did you do there?

B: Yes. We all enjoyed ourselves. 3.

A: Sounds great. Did you have trouble communicating with the local people?

B: 4 You know my spoken English is not very good..

A:I see. My English is also poor. But I have joined an English club where all members speak English. Would you like to join us?

B: Yes, I'd like to. 5?

A: Every Saturday afternoon. Let's go there this Saturday afternoon. I will introduce you to them.

B: That's great. Thank you very much.

A:You' re welcome!

【答案】

1I went to England.

2How long did you stay there?

3And we played with the local people.

4Yes, I did.

5When does it start?

【解析】

这篇对话是Tony和他的朋友之间进行的,他们谈论了Tony去英国旅行的事,还决定一起参加英语俱乐部提高英语。

1句意:-你好,Tony,好长时间没有看到你了。-是的,我去了英国。根据下句话how did you go to England可知,Tony去了英国,故这里应填I went to England.,注意用一般过去时态。

2句意:-你在那里待了多长时间?-大约15天。根据下面的回答About fifteen days可知,这里应问的是他在英国待了多长时间,疑问词用How long,时态还应是一般过去时,故这里填How long did you stay there?

3句意:-你在那里都做了些什么?-是的,我们都玩得非常开心,我们还和当地的人们一起玩。根据上句话What did you do there可知,这句话问的是“在那里做了什么”,这个空应回答这个问题。再根据下句话Did you have trouble communicating with the local people?中提到了当地人,我们可以知道这里表达的意思应该是“和当地人一起玩”,故应填And we played with the local people.

4句意:-在与当地人的交流上你有困难吗?-是的,有。根据下句话you know my spoken English is not very good.可知,Tony的口语不是很好,所以在交流上可能会有一些困难,故这里应做肯定回答,填Yes, I did.

5句意:-什么时候开始?-每周六下午。根据对话的上下文语境可知,这里Tony问的是英语俱乐部开始的时间,疑问词应用When;对话从这里转到了现在的情况,故这句话用一般现在时态,故填When does it start?

练习册系列答案
相关题目

【题目】How do you feel when you have to give a talk in front of class? What about when you go to a birthday party? Do you get really shy?

Shyness means feeling nervous or frightened when you’re around other people. Experts (专家)have found that more than 80 percent of middle school students feel afraid to be the center of attention. Some kids are born shy. Some become shy later because of their life experiences.

It’s OK if it takes you a while to feel yourself again when you go to a new place or meet new people. In fact, everybody gets a little shy sometimes. It’s just a case of how much.

Most people have red faces and talk in broken sentences when they get shy. But some become so shy that they won’t go to a restaurant because they are too nervous to order and pay for their food. Some are afraid of meeting new people, so they seldom go outside. This kind of shyness can be bad for a person.

If shyness doesn’t stop you from doing something you want to do, being shy isn’t a very big problem. Some experts say shy people are cleverer because they think more and talk less. Shy people are also good at working with others because they think more for other people. Some great people in history were shy, too.

You see, being shy isn’t all bad. But remember not to let good opportunities(机会)pass by just because of it! If you have to sing a song at a birthday party or practice your spoken English in front of others, just do it! There’s nothing to be afraid of.

1What kind of shyness can be bad according to the passage?

A. You find it hard to enjoy yourself at a party.

B. You feel a little nervous when you go to a new place.

C. You seldom go outside, afraid of meeting new people.

D. You have a red face when you’re asked to answer a question in class.

2If you have to practice your spoken English in class, ________.

A. just do it B. just refuse to do it

C. you’d better ask someone to help you D. tell your teacher you’re too shy to do that

3We can infer(推理) from the passage that ________.

A. kids are all born shy B. you can’t change yourself

C. shy people can also be successful D. shy people aren’t good at working with others

4What’s the best title for this passage?

A. Are you too shy? B. Think more for others!

C. Find out what you’re like! D. Once he was shy just like you!

【题目】There were two fishermen named Tom and Jack. They were close pals. One day they went out to catch fish together and have a fish meal in the field. They sat at a distance and started hunting for fish. Tom got a big and beautiful fish in a few minutes. He was so happy and placed the fish in the ice box. He decided to cook the fish in the noon. He spent some more time and caught a few more fish. He decided to make a grand meal with the fish. Also, he froze a few fish to take them back home.

After an hour or so, Tom went to Jack to see if he needed any help. Jack said no. In a few minutes, Jack caught a large fish. However, he put it back into the lake. Tom was surprised at his act, but he remained silent. Jack caught more big fish, and put them all back into the lake. Very frustrated, Tom angrily asked him, “Are you mad? Why do you put your fish back into the water? They are beautiful and big!” Jack replied, I know they are big, but I don’t have the big pan() to cook the big fish! So I’m looking for a smaller fish that fits my cooking pan! God is troubling me today.”

1What did Tom and Jack go out for?

A. To catch fish. B. To have a joy ride.

C. To eat out together. D. To feed the fish in the lake.

2Why did Tom put his fish in an ice box?

A. To keep it alive. B. To keep it fresh for his meal.

C. To keep it from going away. D. To keep it away from his friend.

3What did Tom want to do when he went to his friend?

A. To give him some fish. B. To offer some help.

C. To ask him to cook his fish. D. To take some of Jack’s fish for himself.

4Why was Tom angry with his friend?

A. He couldn’t understand his act. B. He was fond of eating big fish.

C. He thought it was unfair for small fish. D. He didn’t catch any big fish himself.

5What would be Tom’s advice for his friend at the end of the story?

A. Ask God to send him only small fish,

B. Take a bigger pan with him next time.

C. Change his fishing pole to catch small fish.

D. Cut the big fish into small pieces to fit his pan.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网