题目内容

根据短文内容及所给提示, 补全文中单词或用所给单词的正确形式填空。

Brian's school life is very busy. Recently Jenny, Danny and he 1. (raise) some money for their school basketball team. Brian baked cookies and sold 2. of them in l3. than an hour. Danny invented a new desk but everyone thought it was t4. dangerous t5. do homework on a bicycle. Li Ming thought that 6. (sell)cookies was a great idea to help others. His teacher, Ms. Liu wanted 7. (open)a shop to raise money for school 8. (activity). Li Ming 9. (think)his classmates would 10. (support)the idea.

1.raised 2.out 3.less 4.too 5.to 6.selling 7.to open 8.activities 9.thought 10.support 【解析】试题分析:短文介绍的是詹妮、丹尼和布瑞恩为学校篮球队筹集资金的事。 1.raise some money筹集资金;根据短文时态是一般过去时,结合句意和英...
练习册系列答案
相关题目

Mum gives little Tom ten yuan. Then little Tom goes shopping. He gets on a bus and sits down next to an old woman. Then he sees the old woman's handbag is open. There is ten yuan in it. He quickly looks into his pocket. The money isn't there now! Little Tom is sure that the old woman is a thief. He decides to take back the money from the old woman's bag. He carefully puts his hand into the old woman's bag, takes the money and says nothing. Suddenly, the old woman shouts, "Where is my money? I can't find it. There is a thief on the bus. " Little Tom feels strange(奇怪的). Then he sees ten yuan under his seat. Little Tom is thinking a question now, "Am I a thief?"

1._______is sitting beside little Tom

A. A young woman B. An old woman

C. A young man D. An old man

2.Little Tom sees_______ in the old woman's handbag.

A. a wallet B. a packet

C. ten yuan D. ten dollars

3.Little Tom is sure that the old woman is a _______.

A. thief B. teacher

C. rich woman D. poor woman

4.Little Tom sees_______ ten yuan under his seat.

A. his own B. the old woman's

C. the thief’s D. the driver's

5.Which of the following is TRUE?

A. Little Tom is a bad boy.

B. Little Tom often steals(偷) things.

C. Mum gives little Tom twenty yuan.

D. Little Tom makes a mistake(错误).

1.B 2.C 3.A 4.A 5.D 【解析】试题分析:这篇短文讲述的是Tom在公交车上看到挨着他的老太太包里有10元钱,而他自己的 10元钱恰好不见了,他就以为是那个老太太偷了他的。原来他的钱掉在了座位下面,他弄错了。 1. 2. 3. 4. 5.

I had many good friends when I was a middle school girl. But there is only one of them that I can never forget. Her name is Susan and she lived next to me. Although she was 2 years older than I, we liked each other.

At school, Susan was a star. She did very well in all the subjects, but never seemed to be proud (骄傲的) of that. She was quiet, but she was like an elder sister to all the students in my grade. She was always willing to help us.

Susan was very kind. She was the only child of her family. She was always polite to the old and the poor, and kind to her friends. She often gave her pocket money away to the poor people in streets. She was quiet and it might make her look weak, but behind her smiling face was a strong will (意愿) of her own. So no one at school would think she was a weak person.

After she finished the middle school, she moved to the USA with her family. For quite a long time, I missed her very much. I will always remember her.

1.Susan was a star at school because _______.

A. She was not proud of herself

B. She was like a big sister to us

C. She was good at all her subjects

D. She had many friends

2.No one at school would think she was a weak person because _______.

A. She had a strong will

B. She was quiet

C. She was polite

D. She was very kind

3.The writer doesn ’t tell us Susan was _______ according to the passage.

A. kind B. generous

C. quiet D. honest

4.Which of the following is NOT true according to the passage?

A. The writer was Susan ’s neighbour before.

B. The writer is older than Susan.

C. Susan has no brother or sister.

D. Susan doesn’t live in China now.

5.The best title ( 标题) for the passage is _______.

A. My elder sister B. My old friend

C. A friend in need D. My new friend

1.C 2.A 3.D 4.B 5.B 【解析】文章介绍了作者中学时期的好朋友苏珊。 1.根据At school, Susan was a star. She did very well in all the subjects,故选C 2.根据but behind her smiling face was a strong will (意愿) of her...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网