题目内容

根据汉语意思完成下列句子。

1.孩子们应当被允许和朋友们待在一起。

Children ________ _________ ________ _________ ________ time with friends.

2.我们对这个结果感到非常兴奋。

We ________ ________ ________ the result.

3.明天把你照相机带来拍些照片。

Bring your camera here ________ ________some photos tomorrow.

4.他上个星期天理发了。

He ________ his hair ________last Sunday.

5.情况相当严重。

The situation is ________ ________.

1.shouldbeallowedtospend 2.areexcitedabout 3.totake 4.gotcut 5.seriousenough 【解析】 1.此句是含有情态动词的被动语态,should be allowed to do sth.应该被允许做某事,结合句意可知,答案为(1). should (2). be (3). allowed (4)...
练习册系列答案
相关题目

Mr. White is very busy today. He helps his mother move into a new house. He starts at 3:30 in the afternoon. First he cleans the windows. Then he carries all the heavy furniture (家具) into the new house. He helps his mother put the curtains (窗帘) up too.

Mr. White is very tired when he gets “home”. It is 9:15 p.m. He can’t find the right key to the front door. The front door is locked. Then he tries the back door, but it is also locked. “I should climb in through the kitchen window,” Mr. White says to himself. He doesn’t want to wake up his wife and children.

But suddenly, a big black dog comes to him from behind. Mr. White is afraid and surprised. He doesn’t own a dog! He is at the wrong house! Soon the police come. “I’m not a thief (贼) or a robber,” says Mr. White to the police. “I’m at the wrong house. Please believe me.” What an unlucky poor man Mr. White is!

1.When does Mr. White start to help his mother?

A. At 3:30 a.m. B. At 3:30 p.m.

C. At 9:15 a.m. D. At 9:15 p.m.

2.Which of the following sentences is TRUE?

A. Mr. White goes to the wrong house.

B. Mr. White leaves his key at his mother’s.

C. Mr. White likes getting into his room from the window.

D. Mr. White loses his key.

3.Whose dog is that?

A. His own. B. His wife’s.

C. The house owner’s. D. His mother’s.

4.Mr. White is ________ today.

A. happy B. glad C. lucky D. unlucky

1.B 2.A 3.C 4.D 【解析】 试题分析:White先生今天很忙,他从下午3点半开始,帮助他的妈妈搬家。晚上回到家的时候,因为很晚了,他走错了家门,被警察误以为是小偷。White先生今天真的很倒霉。 1.B 细节理解题。根据短文的第一段中He helps his mother move into a new house. He starts at 3:...

综合填空

(2017山东莱芜)

More than 95% of the people in the world have phones today.They help us easily make contact(联系)with others.It means that we 1.write letters now.But a TV show,Letters Alive,is bringing 2.this old habit.

The show is loved by people around China.It invites a famous actor or actress who walks up to a microphone(麦克风)and reads a 3..People wrote the letters from different times in history.We can experience the real lives and 4.of the writers.

Besides it,another TV show,Readers,is also 5..It invites different people to read aloud on the stage,and 6.the touching stories behind them.They can read anything,like poems and books.Now the 7.gives people a special place,a reading pavilion(朗读亭),to read all over China.Reading pavilions are now in some 8.like Shanghai,Hangzhou and Xi’an.The pavilion is quite 9..Only one person can come into it each time.A microphone in it records people’s voices.Some of the readers will be picked and invited to 10.on TV.

Cultural values and true feelings are the keys to winning praise.Both shows are leading Chinese people to enjoy reading.In fact,this is also what our country is trying to do now.

1.hardly 2.back 3.letter 4.feelings 5.popular 6.tell 7.show 8.cities 9.small 10.read 【解析】本文介绍了两个电视节目《见字如面》和《朗读者》。《朗读者》邀请不同的人在舞台上大声朗读,讲述它们背后的感人故事。现在那个节目给人们一个专门的地方,朗读亭,让中国各...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网