题目内容

【题目】 Last winter holiday, I visited a village with only 11 houses. 1 the village was very small, I spent a whole day in it.

The village became popular because 2 Grandpa Huang's hard work. He bought a house there over 30 years 3, but in 2010 the village was to be pulled down. In order to save the old village, Grandpa Huang painted on the walls of 4 own house and other houses. He painted things that he liked. In the village, there were many paintings of 5, such as cats and birds. The most popular paintings for visitors were of famous people. One of them was a picture of Andy. He is my 6singer. I liked him so much that I asked a visitor to 7 a photo of that painting and me. On the ground of the village, Grandpa Huang has painted 8 lot of well-known Chinese sayings. From them, Grandpa Huang learned to live a long and happy 9.

I really had a good time in the village 10wished to visit it again.

【答案】

1Although/Though

2of

3ago

4his

5animals

6favourite

7take

8a

9life

10and

【解析】

去年寒假,我参观了一个仅有11家的村庄。尽管村庄很小,但是我在那里呆了一天。因为黄爷爷的努力工作,村庄很受欢迎。30多年前他买了那儿的一个房子,为了保护古老的村庄,黄爷爷在他自己和别人的房子的墙上画画,有许多动物的画,游客最喜欢的是名人的画,其中一个是Andy的画,他是我最喜欢的歌手,我如此的喜欢他,以至于我让一个游客拍了那个画和我的照片。黄爷爷也涂画了许多中国著名的谚语,从这些谚语中,黄爷爷也学会幸福长寿的生活,在村庄里我真的玩得很高兴,希望再次参观它。

1句意:尽管村庄很小。根据the village was very smallI spent a whole day in it.之间的关系,可知是尽管村庄很小,但是我在那里玩了一整天;故填Although/Though

2句意:因为黄爷爷的努力工作。根据The village became popular because ___2___ Grandpa Huang's hard work.可知是因为,because 后接从句,because of后接短语或单词,根据Grandpa Huang's hard work,可知用because of;故填of

3句意:30多年前他买了那儿的一个房子。根据He bought a house there over 30 years可知是30多年前,ago以前,时间段+ago 多久以前;故填ago

4句意:黄爷爷在他自己和别人的房子的墙上画画。根据one’s own sth某人自己的某物,Grandpa Huang可知是his;故填his

5句意:有许多动物的画。根据such as cats and birds可知是animal动物,根据many可知用复数;故填animals

6句意:他是我最喜欢的歌手。根据one’s favourite某人最喜欢的,和 I liked him so much可知是favourite最喜欢的;故填 favourite

7句意:我如此的喜欢他,以至于我让一个游客拍了那个画和我的照片。根据I liked him so much that I asked a visitor to ___7___ a photo of that painting and me.take a photo of拍……的照片;故填take

8句意:黄爷爷也涂画了许多中国著名的谚语。根据上文画很多画,和a lot of许多;故填a

9句意:黄爷爷也学会幸福长寿的生活。live a … life“过着……生活”;故填life

10句意:在村庄里我真的玩得很高兴,希望再次参观它。根据I really had a good time in the village wished to visit it again.之间是递进关系,所以用and;故填and

练习册系列答案
相关题目

【题目】 This painting is called The Fighting Temeraire. Temeraire is the name of the big, old sailing ship that you can see on the left of the picture. People chose this picture to be the greatest painting in Britain.

J. M. W. Turner painted it in 1839. It shows the old sailing ship, the Temeraire, on the River Thames near London. There’s a small tugboat pulling the old ship. It’s in fact taking the Temeraire on its last journey. The old ship is going to the breaker’s yard. In the background we can see the sun setting.

The picture, however, is more than just a painting of two boats in the evening. The artist wanted to show the end of an era (时代). The time of the beautiful, old sailing ships is coming to an end. That’s why we see this happening at sunset. In the little, brown tugboat we can see the new industrial era starting. The tugboat is small and dark and it’s making a lot of smoke, but it’s very strong, because it’s pulling the much bigger ship.

The painting shows a real event. Turner watched the Temeraire taking its last journey up the Thames, but he changed some of the details. He painted the old ship white and gold so that it looks like a ghost. In fact, the real ship was black and yellow. We also see the sun setting behind the ship, but in fact, the ship travelled towards the sunset. However, Turner wanted to show the sun setting on the time of the beautiful old sailing ships.

Turner painted The Fighting Temeraire when he was quite old, so perhaps he wanted to show the sun setting on his own life, too. He loved the painting and he never sold it. You can see it today in the National Gallery in London.

1The Fighting Temeraire _______.

A. is the name of a big sailing shipB. was thought the best painting in Britain

C. shows two nice new shipsD. was painted by a famous young artist

2The old ship was pulled to the yard ______.

A. to be painted newB. to be repairedC. to be broken upD. to be sold

3What does the tugboat stand for according to the passage?

A. The new industrial era.B. The beautiful old era.

C. The painter’s own life.D. The white and gold ghost.

4What can we learn from the last two paragraphs?

A. The color of the real sailing ship was white and gold.

B. In the painting the sailing ship was going towards the sunset.

C. Finally Turner sold this painting because he didn’t like it.

D. Today the painting is kept in the National Gallery in London.

【题目】读下面关于感恩节的文章,然后判断文章后面的问题,正确的答案写T,错误的答案写F

In most countries people usually eat traditional food on special holidays A special day in the United States is Thanksgiving It is always on the fourth Thursday in November and is a time to give thanks for food in the autumn At this time people also remember the first travelers from England who came to live in America about 400 years ago These travelers had a long hard winter and many of them died In the next autumn they gave thanks for life and food in their new home These days most Americans still celebrate this idea of giving thanks by having a big meal at home with their family The main dish of this meal is almost always turkey a large bird

Making a turkey dinner

Here is one way to make turkey for a Thanksgiving dinner

First mix together some bread pieces onions salt and pepper

Next fill the turkey with this bread mix

Then put the turkey in a hot oven and cook it for a few hours

When it is ready plate the turkey on a large plate and cover it with gravy

Finally cut the turkey into thin pieces and eat the meat with vegetables like carrots and potatoes

1Thanksgiving is on the fourth Tuesday in November in the USA___

2People celebrate the festival to be thankful for food in the autumn and life in their home___

3People celebrate the festival by only eating a large bird called turkey___

4The turkey is full of bread pieces onions salt and pepper before being cooked___

5The turkey has been cooked at a high temperature for a long time before it is put on the table___

【题目】七、首字母填空 阅读短文,根据短文内容及首字母提示,在空白处填入一个适当的单词。

Exercise not only improves your appearance, but a1 improves your health. Health experts (专家) advise people to c2 physical activities that they find fun. So, what are some of the most popular forms (形式) of exercise in the USA?

Walking tops the list. It is considered to be the easiest way to get exercise. You can walk at any time and any p3. Walking is also said to be the least harmful to the knees and feet. So, it’s a w4 choice for the old.

A5 popular form of exercise is jogging. In the 1970s, Bill Bowerman brought jogging to the USA. He did so after seeing the popularity of the activity during a trip to New Zealand in the 1960s. He started the f6 jogging club in America. He also helped find Nike.

Swimming is also very popular. It was the second most popular sporting activity in America in 2008. The top activity was walking. When one is swimming, the w7body is put to work. It is said that swimming is good for people w8 special needs, like pregnant(怀孕的)women.

Dancing can also be a fun way to exercise. This is especially true for those who see exercise as something that they should do. A dance fitness programme c9 Zumba(尊巴) has grown in popularity in recent years. It was created by Alberto Perez in Colombia in the 1990s. In 2001, he brought the programme to the USA. S10 then, it has spread around the world.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网