题目内容

【题目】

How much time do you spend looking at your smartphone every day? Smartphones help us in many ways, but they may also cause health problems.

Too much screen time can cause eyestrain which leaves your eyes feeling dry and sore and could also affect your eyesight. To help your

eyes stay healthy, follow the “20-20-20” rule: every 20 minutes, look at something 20 feet away for 20 seconds.

Scientific research suggests that smartphones can also hurt your mind. One of the biggest problems is that using smartphones can affect your sleep patterns. Doctors say the screen light stop you from feeling sleepy. So they advise people not to use smartphones for at least one hour before trying to sleep.

Another serious danger is Internet addiction(瘾). Many people turn to the Internet to relax

feelings of stress, sadness, and loneliness. Over time, they might start to depend on the Internet and feel worried if they're not connected. To stop yourself from falling into this kind of trap, limit the amount of time you spend on line.

To use your smartphone safely, just make sure you follow these health tips. Also, remember that there is more to life than looking at a smartphone.

The tips to 1 smartphones safely

Kinds

2

Solutions

Eyes

Too much screen time can 3 eyestrain and could also affect your eyesight.

Follow the “20-20-20” rule: every 20 minutes, look at something 20 4 away for 20 seconds.

Minds

You don’t want to sleep with the screen light 5.

Not to use smartphones for at least sixty

6 before trying to sleep.

7 addiction

People might start to depend on the Internet and feel worried 8 they're not connected.

Limit the amount of 9 you spend on line.

Follow these health tips and remember that there is 10 to life than looking at a smartphone.

【答案】

1use

2Problems

3cause

4feet

5on

6minutes

7Internet

8if

9time

10more

【解析】

本文介绍了手机不仅给我们带来了一些便捷,但是对人们的身体健康也会有一些影响,给人们提供了一些方法,提醒大家关注健康。

1

句意:安全使用手机的方法建议。

to后面接动词原形,安全使用手机的方法,使用,故答案为use

2

句意:问题。

根据方框后面的solutions是解决方法,前面出现的就是一些问题。和方法一样,问题也有很多,是复数,又是大标题,故答案为Problems

3

句意:盯着屏幕时间太长,能够引起眼睛疲劳,也会影响你的视力。

根据文中第二段第一句“Too much screen time can cause eyestrain…”,can后面加动词原形,故答案为cause

4

句意:遵循20-20-20原则,就是每看电子屏幕20分钟,眼睛就离开屏幕,看至少20英尺远的地方,至少20秒。

根据文中第二段第二句“…look at something 20 feet away for 20 seconds…”,故答案为feet

5

句意:你不想在亮着屏幕灯光的时候睡觉。

根据第三段倒数第二句话“Doctors say the screen light stop you from feeling sleepy.”可知,医生说屏幕的灯光影响你睡眠。也就是屏幕灯亮着的时候对睡眠不好,on表示亮着的。故答案为on

6

句意:睡前至少60分钟不要看手机。

根据第三段最后一句话“So they advise people not to use smartphones for at least one hour before trying to sleep.”可知,医生建议睡前至少一小时不要用手机,一小时是60分钟。故答案为minutes

7

句意:网瘾。

根据倒数第二段第一句话“Another serious danger is Internet addiction.”可知,另外一个严重的危险就是网瘾。故答案为Internet

8

句意:人们开始依赖网络,如果没人联系他们,他们就会感到焦虑。

根据倒数第二段倒数第二句话“Over time, they might start to depend on the Internet and feel worried if they’re not connected.”可知,随着时间的推移,他们开始依赖网络,如果没人联系他们,他们就会感到焦虑。故答案为if

9

句意:限制上网的时间。

根据倒数第二段倒数第一句话“…limit the amount of time you spend on line.”可知,限制一下你上网的时间。故答案为time

10

句意:遵守这些健康的建议,记住,比起看手机,生活中还有很多事可做。

根据最后一段最后一句话“Also, remember that there is more to life than looking at a smartphone.”可知,比起看手机,生活中还有很多事可做。故答案为more

练习册系列答案
相关题目

【题目】The Forbidden City

People who have visited the Forbidden City would be impressed (留下深刻印象) by the wisdom of the ancient Chinese. The Forbidden City lies in the center of Beijing, north of Tian’anmen Square. It has 9,999 buildings, which are surrounded by a six-meter-deep moat (护城河) and a ten-meter-high wall. The wall has a gate on each side: the Meridian Gate to the south, The Shenwu Gate to the north, the Xihua Gate to the west, and the Donghua Gate to the east.

The Forbidden City got its name by forbidding (禁止) common people to enter unless they were allowed. The city is divided into two parts. The southern part, or the Outer Court was where the emperor (皇帝) exercised his power over the nation. The Outer Court covers a large space between the Meridian Gate and the Gate of Heavenly Purity. The northern part, or the Inner Court, was where the emperor lived with his family members. Everything in the emperor’s personal rooms was yellow, including his clothing and bedding.

The building of the palace began in 1407, the 5th year of the Yongle rule. It was not completed until 1420. It was said that a million people, including one hundred thousand skilled workers were driven into long-term hard work. It was said that a well was dug every fifty meters along the road in order to pour water onto the road in winter to move huge stones on the ice into the city. Ancient Chinese people showed their great skills in building the Forbidden City.

Until the last emperor of China was driven from the Inner Court in 1924, fourteen emperors of the Ming Dynasty and ten emperors of the Qing Dynasty had ruled there. The Forbidden City had been the imperial (帝国的) palace for some five centuries. It was home to a large number of people, as many as 9,000 in the high point of the Qing Dynasty, including the royal family members, servants, and guards. And now it is the world’s largest palace museum. In 1987, it was recognized by UNESCO as a world cultural legacy. Now it is also one of the most popular tourist attractions worldwide.

1Where does the Forbidden City lie?

2How did the Forbidden City get its name?

3What does the writer think of ancient Chinese people in building the Forbidden City?

4How long had the Forbidden City been the imperial palace?

5What does the writer mainly talk about in Paragraph 3 and 4?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网