题目内容

【题目】Choose the best answer (根据文章内容, 选择最恰当的答案)

Vendor Booth(小贩推位)East Village Street Market 2019

ev-na.com

$269.00

Come and join the East Village Neighborhood as we hold the 9th Yearly East Village Street Market and celebrate Canada Day.

We are excited to invite you to join us for a day of celebration. We have vendor booths available for the day at $269.00, which include a 10 m area and a table each for you to sell your items.

Monday, July 1, 2019 from 10:00 am-4:00 pm

Along 6th Street SE(Between River and 9th Avenue SE).

Register(注册)online at ev-na.com/ev-street-fair

Space is limited!

Last year we had about 90 booths and over 18,000 people came to attend many activities to celebrate Canada Day! We are looking forward to having similar victory again this year.

There will be music, street performances, makeup parades, kids' activities, centers for conversation, and more! This is a wonderful chance for vendors to get contact with locals in the East Village and a wonderful chance for people of all ages to have fun and learn about what is being offered.

We are excited for the event to work together with our local culture centers, businesses and artists to celebrate our East Village. 2019 is the year we hope to create a new future of East Village and inspire people here to take part in its growth as a wonderful city.

1According to the article,_________ East Village Street Markets have been held.

A. 6B. 7C. 8D. 9

2If you pay $269.00, you can get a vendor area of 10m and a table _________on July 1.

A. from 10:00 pm-4:00 amB. from 4:00 pm-10:00 pm

C. from 10:00 am-4:00 pmD. from 4:00 am-10:00 am

3At the Yearly East Village Street Market, people can enjoy many activities Except_________

A. kids' activitiesB. free conversationsC. street performancesD. ballroom dance

4To celebrate the East Village, _________will go in for the yearly event.

A. artists and managersB. singers and directorsC. kids and teachersD. vendors and locals

5If you are interested in the vendor booth, you can contact the East Village Neighborhood by_________

A. making a phone callB. using the InternetC. paying a visitD. posting a letter

6You will probably read such an article in the _________section of a newspaper.

A. lifeB. worldC. sportsD. review

【答案】

1C

2C

3D

4D

5B

6A

【解析】

文章大意:本文是有关举办第九届东村街道市场的庆祝活动的小贩推位的推销广告。包括时间,地点,价格,联系方式以及活动内容。

1细节理解题。根据Come and join the East Village Neighborhood as we hold the 9th Yearly East Village Street Market and celebrate Canada Day. 来加入东村社区,我们将举办第九届东村街道市场,庆祝加拿大日。可知,东村街市场”已经举行八届,故选C

2细节理解题。根据Monday, July 1, 2019 from 10:00 am-4:00 pm 201971日星期一上午10:00至下午4:00可知,故选C

3细节理解题。根据There will be music, street performances, makeup parades, kids' activities, centers for conversation, and more! 将有音乐、街头表演、化妆游行、儿童活动、对话中心等等!可知,在一年一度的东村街市,人们除了跳交谊舞外,还可以享受许多活动。故选D

4细节理解题。根据This is a wonderful chance for vendors to get contact with locals in the East Village and a wonderful chance for people of all ages to have fun and learn about what is being offered. 对于商贩来说,这是一个与东村当地人接触的好机会,对于所有年龄段的人来说,这也是一个有趣的机会,让他们了解所提供的服务。可知,故选D

5理解推断题。根据Register(注册)online at ev-na.com/ev-street-fairev-na.com/ev-street-fair在线注册。可以推断出如果你对摊位感兴趣,可以通过上网,故选B

6理解猜测题。根据文章内容可知,你可能会在报纸的生活版上看到这样一篇文章,故选A

阅读理解一般考查学生的细节理解能力、主旨理解能力和推理判断能力。做阅读理解题,首先要准确理解题意,然后根据题意和短文内容选出正确的答案。(1)考查细节理解能力,此类型题较简单,学生准确理解题意后,直接到文中找出答案。(2)考查猜词能力。做这种题型时,学生要根据上下文意思准确猜出词义。3)考查推理判断能力,此类题型较难,学生要准确理解题意后,在文中找出相关的内容做出合理的推断。本文主要考查学生的细节理解能力。准确理解题意后,到文中找出相关的叙述,做出正确的判断。例如,第一小题,细节理解题。根据Come and join the East Village Neighborhood as we hold the 9th Yearly East Village Street Market and celebrate Canada Day. 来加入东村社区,我们将举办第九届东村街道市场,庆祝加拿大日。可知,东村街市场”已经举行八届,故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Shyness can be an unhappy feeling. But the good news is, you’re not alone. Scientists say that more than 40 percent of teenagers and adults consider _______ shy. Shyness is feeling a little nervous or as if you want to hide when you re around other people or in a new situation.

What _______ people shy?

Scientists say such things as genetics (遗传基因), life experiences, and environment can influence whether a person is shy. For example, in some families, everybody seems _______ shy.

What happens _______ you are shy? Well, being shy _______ cause you to avoid or miss opportunities you would enjoy.

How do people overcome (克服) shyness? This is what Gilbert tells us. “When I started off trying to get over being shy, I decided to do little steps at a time, including practicing _______ and saying hi to people. And it worked for me.”

But shyness is not the kind of thing _______ most people can get over overnight. Overcoming shyness takes time and needs practice.

Here are some tips given _______ scientists.

Think of _______ to talk about before you leave home. Prepare things to talk about before you’re in a social situation. For example, if you know your classmates are ________ in an upcoming event, learn about it so you can join in the conversations.

Let people know you’re shy. If you’re shy, just show it Instead of letting people guess, ________ them the truth. Explain that you are shy and feel nervous ________ enjoy talking to people.

Make things easy for the other person. Remember, you’re not ________ only shy person around. Do what you think might help others feel good — for example, say hello or smile.

Pick one social skill to practice at a time Start simply. For example, smile or be ________ person to say hi. Choose skills you feel ________ with to practice for a day, a week, a month, or even a year.

1A. theyB. themC. theirD. themselves

2A. makeB. makesC. madeD. was making

3A. to beB. beingC. isD. be

4A. thatB. thoughC. ifD. because

5A. mustB. mayC. shouldD. need

6A. smileB. to smileC. smiledD. smiling

7A. whoB. whomC. thatD. whose

8A. byB. toC. forD. with

9A. whyB. howC. whatD. where

10A. interestB. interestsC. interestedD. interesting

11A. toldB. tellingC. to tellD. tell

12】/span>A. andB. butC. soD. or

13A. aB. anC. theD. /

14A. firstB. the firstC. oneD. the one

15

A. comfortably enoughB. enough comfortably

C. enough comfortableD. comfortable enough

【题目】 In 1883, an imaginative engineer named John Roebling decided to build a spectacular(壮观的)bridge connecting New York with Long Island. However, bridge building experts throughout the world thought that this was a pipe dream. It was not practical. It had never been done before.

But Roebling refused to listen to them. He thought about the bridge day and night and he knew deep in his heart that it could be done. After much discussion and persuasion he convinced (说服) his son Washington, who was a promising engineer himself, that the bridge in fact could be built.

Working together for the first time, the father and son developed concepts of how it could be done. With great excitement, they hired their crew and began to build their dream bridge.

The project started well, but several months after it began, a tragic accident on the site took the life of John Roebling. Washington was so seriously injured that he was never able to walk, talk or even move again.

"We told them so", "Crazy men and their crazy dreams", "It's foolish to chase (追求) wild visions", the critics said and most thought the project should be ended since the Roeblings were the only ones who knew how the bridge can be built. In spite of his handicap Washington still had a burning desire to complete the bridge and his mind was still as sharp as ever.

Washington's wife tried to inspire and pass on her husband's enthusiasm to some of his friends, but they were too daunted by the task. As he lay in his hospital room, an idea suddenly hit him. All he could do was to move one finger and he decided to make the best use of it. By moving this finger and tapping (轻叩) it on his wife's arm, he slowly developed a code (代码) to communicate with her. Then he used this way to tell his wife what the engineers should do. It seemed crazy but the project was under way again. For 13 years Washington tapped out his instructions with his finger on his wife's arm, until the bridge was finally completed.

Today the spectacular Brooklyn Bridge stands in all its glory as a tribute (致敬) to the great success of one man's spirit and his determination not to be defeated by circumstances (境遇).

1The underlined word "daunted" (para.6) is closest in meaning to "__________".

A.unpleasantB.amazedC.scaredD.determined

2Which of the following shows the correct order of the events that happened in the story?

a. Roebling convinced his son.

b. Washington found a new way to communicate.

c. They hired the crew.

d. The bridge was completed.

e. Roebling wanted to build a bridge.

f. There was a tragic accident.

A.e, a, c, f, d, bB.e, a, c, f, b, dC.e, f, a, b, c, dD.e, a, f, b, c, d

3What can we learn about Washington's wife?

A.She was devoted to her husband.B.She knew sign language very well.

C.She developed a code to communicate with her husband.D.She helped her husband design the plan.

4What does the story tell us?

A.Success will come with the passing of time.

B.Struggles are exactly what we need in our lives.

C.The people who make a difference in our life should be remembered forever.

D.Even the most distant dream can be realized with a never-say-die attitude.

【题目】 Listening test is one of the most important parts of the English exam. Here are some tips (建议) for you.

Before you start to listen, you need to relax. Don’t be stressed out. And try to read the questions. These questions usually help you understand the conversation or the passage.

Then listen carefully to the first sentence. It usually tells you the main idea of the passage. When you’re listening, try to do some thinking and take some notes (笔记), such as:

·What happened (发生)?

·When, where, and how?

·What does the speaker want to tell us?

In this way, you may understand the passage better. Please remember not to think about one or two words for a long time. When you hear some words you don’t know, don’t spend too much time on them. Very often, you’ll find out what they mean later when you go on with the listening.

1This passage mainly talks about _________.

A.tips on listeningB.tips on speakingC.tips on readingD.tips on writing

2It’s better for you to keep _________ when you start to have a listening test.

A.excitedB.relaxedC.stressed outD.worried

3We should listen to the first sentence carefully, because it usually tells us _________.

A.the answers to the questionsB.where to write the answers

C.the main idea of the passageD.how much time left (剩余) for the listening test

4When you’re listening, it’s important for you to _________.

A.remember every wordB.take some notes

C.understand all the wordsD.think about one or two words for a long time

5The_________ usually help(s) us understand the passage better.

A.questionsB.first sentenceC.notesD.A, B and C

【题目】阅读下面短文,按照句子结构的语法性和上下文连贯的要求,从各题所给的A BCD项中选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

In 2010, something very strange happened in a small Australian town. _____ fish began falling from the sky! People called their friends to tell them about _____ strange event, but nobody believed it.

There have been similar events of "raining animals" all over the world. It____ in Singapore, Canada, the Philippines, and other places. Usually the falling animals are fish, but sometimes other animals have fallen from the sky. In 2009, the animals _____ fell from the sky in Japan were frogs. In Hungary in 2010 frogs _____ to fall from the sky too. Throughout history there have also been reports of falling jellyfish, spiders, and worms.

You probably won't be surprised to know that this kind of event _____ cause a lot of panic(恐慌). When this happens, people often believe that the world _____ , or that something else terrible is happening. However, although this seems crazy and impossible, we now know _____ fish and other animals sometimes fall from the sky.

The answer _____ this question is the weather. Sometimes, tornado (龙卷风) sucks up water from ponds, river, and oceans. When this happens, the tornado often sucks up fish and other animals _______. The tornado carries these unlucky animals for a short distance, and then drops them in ______ place. When fish fall from the sky, they are often still alive ______ tornado doesn't carry the fish very far.

Scientists have never been able ______ this theory, so we can't be sure that it's completely correct. However, almost everyone ______ that weather causes the raining animals.

____ some photographs if you are outside and it starts to rain animals. Otherwise, how can anyone else believe you?

1A.Hundred ofB.A few hundredsC.A few hundred ofD.Hundreds of

2A.aB.anC./D.the

3A.happenB.happensC.happenedD.was happened

4A.whoB.thatC.whatD./

5A.sawB.seenC.were seenD.were seeing

6A.canB.mustC.needD.should

7A.endsB.endingC.endedD.is going to end

8A.whenB.whereC.whyD.how

9A.toB.withC.ofD.off

10A.alsoB.as wellC.eitherD.as well as

11A.otherB.anotherC.the otherD.others

12A.becauseB.soC.butD.although

13A.testB.testingC.to testD.tested

14A.agreeB.agreesC.agreedD.to agree

15A.TakeB.TakingC.To takeD.Have taken

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网