题目内容
【题目】Choose the best answer (根据文章内容, 选择最恰当的答案)
Vendor Booth(小贩推位)East Village Street Market 2019
ev-na.com
$269.00
Come and join the East Village Neighborhood as we hold the 9th Yearly East Village Street Market and celebrate Canada Day.
We are excited to invite you to join us for a day of celebration. We have vendor booths available for the day at $269.00, which include a 10 m area and a table each for you to sell your items.
Monday, July 1, 2019 from 10:00 am-4:00 pm
Along 6th Street SE(Between River and 9th Avenue SE).
Register(注册)online at ev-na.com/ev-street-fair
Space is limited!
Last year we had about 90 booths and over 18,000 people came to attend many activities to celebrate Canada Day! We are looking forward to having similar victory again this year.
There will be music, street performances, makeup parades, kids' activities, centers for conversation, and more! This is a wonderful chance for vendors to get contact with locals in the East Village and a wonderful chance for people of all ages to have fun and learn about what is being offered.
We are excited for the event to work together with our local culture centers, businesses and artists to celebrate our East Village. 2019 is the year we hope to create a new future of East Village and inspire people here to take part in its growth as a wonderful city.
【1】According to the article,_________ East Village Street Markets have been held.
A. 6B. 7C. 8D. 9
【2】If you pay $269.00, you can get a vendor area of 10m and a table _________on July 1.
A. from 10:00 pm-4:00 amB. from 4:00 pm-10:00 pm
C. from 10:00 am-4:00 pmD. from 4:00 am-10:00 am
【3】At the Yearly East Village Street Market, people can enjoy many activities Except_________
A. kids' activitiesB. free conversationsC. street performancesD. ballroom dance
【4】To celebrate the East Village, _________will go in for the yearly event.
A. artists and managersB. singers and directorsC. kids and teachersD. vendors and locals
【5】If you are interested in the vendor booth, you can contact the East Village Neighborhood by_________
A. making a phone callB. using the InternetC. paying a visitD. posting a letter
【6】You will probably read such an article in the _________section of a newspaper.
A. lifeB. worldC. sportsD. review
【答案】
【1】C
【2】C
【3】D
【4】D
【5】B
【6】A
【解析】
文章大意:本文是有关举办第九届东村街道市场的庆祝活动的小贩推位的推销广告。包括时间,地点,价格,联系方式以及活动内容。
【1】细节理解题。根据Come and join the East Village Neighborhood as we hold the 9th Yearly East Village Street Market and celebrate Canada Day. 来加入东村社区,我们将举办第九届东村街道市场,庆祝加拿大日。可知,东村街市场”已经举行八届,故选C。
【2】细节理解题。根据Monday, July 1, 2019 from 10:00 am-4:00 pm 2019年7月1日星期一上午10:00至下午4:00可知,故选C。
【3】细节理解题。根据There will be music, street performances, makeup parades, kids' activities, centers for conversation, and more! 将有音乐、街头表演、化妆游行、儿童活动、对话中心等等!可知,在一年一度的东村街市,人们除了跳交谊舞外,还可以享受许多活动。故选D。
【4】细节理解题。根据This is a wonderful chance for vendors to get contact with locals in the East Village and a wonderful chance for people of all ages to have fun and learn about what is being offered. 对于商贩来说,这是一个与东村当地人接触的好机会,对于所有年龄段的人来说,这也是一个有趣的机会,让他们了解所提供的服务。可知,故选D。
【5】理解推断题。根据Register(注册)online at ev-na.com/ev-street-fair在ev-na.com/ev-street-fair在线注册。可以推断出如果你对摊位感兴趣,可以通过上网,故选B。
【6】理解猜测题。根据文章内容可知,你可能会在报纸的生活版上看到这样一篇文章,故选A。
阅读理解一般考查学生的细节理解能力、主旨理解能力和推理判断能力。做阅读理解题,首先要准确理解题意,然后根据题意和短文内容选出正确的答案。(1)考查细节理解能力,此类型题较简单,学生准确理解题意后,直接到文中找出答案。(2)考查猜词能力。做这种题型时,学生要根据上下文意思准确猜出词义。3)考查推理判断能力,此类题型较难,学生要准确理解题意后,在文中找出相关的内容做出合理的推断。本文主要考查学生的细节理解能力。准确理解题意后,到文中找出相关的叙述,做出正确的判断。例如,第一小题,细节理解题。根据Come and join the East Village Neighborhood as we hold the 9th Yearly East Village Street Market and celebrate Canada Day. 来加入东村社区,我们将举办第九届东村街道市场,庆祝加拿大日。可知,东村街市场”已经举行八届,故选C。