题目内容
【题目】 Are you able to send a letter with pictures and sounds to someone somewhere in the world without a stamp on it? Using a computer you can send e-mails quickly and easily. The post is much slower than e-mail. E-mail can send its message to the other side of the world in seconds.
E-mail is easy to use and it saves time and money. The differences in time in different parts of the world do not matter when sending e-mail. It’s twenty-four-hour service that you can send e-mail at any time of the day or night. No one has to be there to get e-mail. It does not matter if your friends are in beds when you send e-mail to them, or you are seeing a movie at the movie theater when they send e-mail back.
【1】We can use a to send e-mail.
A.robotB.videoC.computerD.letter
【2】E-mail is the post.
A.faster thanB.as fast asC.much slower thanD.not so fast as
【3】It takes to send e-mail to the other side of the world.
A.minutesB.secondsC.seven daysD.hours
【答案】
【1】C
【2】A
【3】B
【解析】
文章大意:本文介绍了电子邮件的优点。在电脑上发电子邮件既省时又省钱,相互联系既方便又快捷。
【1】细节理解题。根据Using a computer you can send e-mails quickly and easily. 使用电脑,你可以发送电子邮件又快又容易。可知我们可以用电脑发电子邮件,故答案选C。
【2】细节理解题。根据The post is much slower than e-mail. 邮件比电子邮件慢多了。可知电子邮件比邮件快,故答案选A。
【3】细节理解题。根据E-mail can send its message to the other side of the world in seconds. 电子邮件可以在几秒钟内把信息发送到世界的另一边。可知发电子邮件到世界的另一边只需要几秒钟,故答案选B。
【题目】用方框所给的选项完成对话。
A: Hi, Mark. Ben's birthday is coming. I'm planning a surprise party for him this Saturday.
B: Sure, Kitty. I'm free. What are we going to do at the party?
A: We'll also have a barbecue. Someone will bring Ben to the party without telling him.
B: Really? You mean he doesn't know the party al all?
A: We've also prepared some gifts for him.
B: Sounds great. I'm looking forward to it.
A: It's in my house. You can come earlier. See you then.
B: OK.
A. See you. |