题目内容

【题目】 Life is all about choice. Each time something had happens, you can choose to be a victim(受害者) or laugh it away.

Jerry was _______ by three robbers at midnight. Luckily, he was found and rushed to hospital. After an 18-hour operation. Jerry was saved. I talked with Jerry after that.

“Weren’t you _______ ?” I asked. Jerry replied, “Of course I was. When I arrived at the emergency room and saw the _______ on the faces of the doctors. I got really scared. In their eyes, I read, ‘ He’s a(n) _______ man.’ I knew I needed to do something”

“What did you do?” I asked.

“Well, there was a nurse shouting_______at me, she asked whether I was allergic(过敏的)to something. ‘Yes.’ I replied. The doctors and nurses_______working as they waited for my reply… I look a deep breath and yelled, ’bullets(子弹)!’ Over their laughter, I told them, ‘ I am choosing to live. Operate on me as if I am alive, not dead.’”

I really look up to Jerry for his attitude(态度)to the bad situation. Every day we have the_______to live to the full. Attitude, after all, is everything.

1A.shotB.caughtC.killed

2A.tiredB.scaredC.regretful

3A.conversationsB.expressionsC.attention

4A.deadB.activeC.lovely

5A.ideasB.questionsC.promises

6A.startedB.continuedC.stopped

7A.choiceB.purposeC.energy

【答案】

1A

2B

3B

4A

5B

6C

7A

【解析】

文章大意:本文属于记叙文写作,作者通过这篇文章主要向我们讲述了一直保持着乐观态度的Jerry的故事,他曾经并不是一直那么乐观,在一次受伤濒死时,他明白了人生是可以选择的,要一直保持乐观。

1句意:Jerry半夜被三个强盗射杀了。

shot射击;caught抓住;killed杀死,根据后文“Luckily, he was found and rushed to hospital”可知,应该是射击,故选A

2句意:“你不害怕吗?”

tired累的;scared害怕的;regretful后悔的,根据前文“Jerry was shot by three robbers at midnight”可知,应该是害怕的,故选B

3句意:当我到达急诊室看到医生脸上的表情时。

conversations对话;expressions表情;attention注意力,根据后文“on the faces of the doctors”可知,应该是表情,故选B

4句意:他已经死了。

dead死亡的;active积极的;lovely可爱的,根据前文“I got really scared. In their eyes, I read”可知,应该是死了,故选A

5句意:有个护士冲我大喊问我问题。

ideas主意;questions问题;promises承诺,根据后文“she asked whether I was allergic(过敏的)to something”可知,大喊问我问题,故选B

6句意:医生和护士们在等待我的答复时停止了工作。

started开始;continued继续;stopped停止,根据后文“working as they waited for my reply…”可知,应该是停止工作,故选C

7句意:每天我们都可以选择活得充实。

choice选择;purpose目的;energy能量,根据后文“Attitude, after all, is everything”可知,应该是可以选择活得充实,故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Sophie's World

Several days went by without any word from the philosophy(哲学)teacher. Tomorrow was Thursday, May 17-Nowway's National Day. School would be closed on the 18th as well. As they walked home after school, Joanna suddenly said, “Let's go camping! ”

Sophie's immediate reaction(反应)was that she couldn't be away from the house for long. But then she said, “Sure, why not?"

A couple of hours later, Joanna arrived at Sophie's door with a large backpack. Sophie had packed hers as well, and she also had a tent.

When Sophie's mother got home around five o'clock, she gave them a sermon (指导)about what they must and must not do. She also insisted on knowing where they were going to set up camp.

They told her they planned to head for Grouse Top. They might be lucky enough to hear the mating call of the grouse(松鸡)next morning.

Sophie had a secret motive(动机)for choosing that particular spot. She thought that Grouse Top must be pretty close to the major's cabin(少校的木屋). Something was driving her to return to it, but she didn't dare to go alone. he two girls walked down the path that led from the little cul-de-sacstreet open at one end onlyjust beyond Sophie's garden gate. They chatted about this and that, and Sophie enjoyed taking a little time off from everything having to do with philosophy.

By eight o'clock they had set up their tent in the open air by Grouse Top. They had prepared themselves for the night. When they had eaten their sandwiches, Sophie asked, “Have you ever heard of the major's cabin?"

“The major's cabin?"

“There is a but in the woods somewhere near here... by a little lake. A strange man lived there once, a major.”

“Does anyone live there now?"

“Do you want to go and see?"

Joanna was not full of interest, but in the end they set out. The sun was low in the sky.

1Both Joanna and Sophie decided to ___________during their holiday.

A.play games onlineB.go to the cinema

C.visit their friendsD.go camping

2How did Sophie's mother feel about their plan?

A.Surprised.B.Satisfied.C.Worried.D.Regretted.

3What can we know from the passage?

A.Their holiday would last more than a week.

B.They talked a lot about philosophy on the road.

C.Joanna wouldn't go to the major's cabin with Sophie.

D.Sophie had probably been to the major's cabin before.

【题目】随着网络的发展及网上课程的开设,有人建议中学生从此不必进入学校学习各门课程,只需要在网络上进行学习,该建议在你班同学中引起了热议。在今天的口语课上,老师组织大家对此发表自己的看法。请你根据表格中的提示信息用英语写一篇短文介绍讨论情况并谈谈你的看法。

Study on the Internet or at school

Study on the Internet

choose to study whatever they are interested in.

learn at any time and at any place

Study at school

communicate with teachers face to face.

make friends easily

Your opinions

要求:1.内容就包括表格中所有的提示信息,可适当发挥;280词左右,短文开头已给出,不计入总词数。

With the development of the Internet, some people think students just need to learn online instead of going to school every day. It is a hot topic and it has caused a heated discussion in our class._______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

【题目】第一节:阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。

Change one receive at fast everyone problem when time make

China is building a nationwide 5G network. The first 5G video call was 1 on a Huawei Mate X phone on March 30th. CCTN reported. Shanghai is the2 city in China to start a test run of 5G network.

About 100 times 3than 4G network, 5G will allow people to download and upload date faster than ever. It will also be used in other areas.

Self-driving cars may be one of the biggest 4. Today's self-driving cars have one5. When the car"sees"a 5G obstacle, it sends this information to a date center and waits for instructions. The car will crash if it doesn't 6instructions in time. 5G network will reduce the time it takes and make the cars safer, CNN reported

5G could also improve the Internet of Things (loT). It means that there is a much larger online network that connects everything and7. Fast Internet speeds are the key to making it come true. For example, with loT, your fridge could order eggs online 8it notices that there no eggs left inside.

9 the same time, China’s first 5G police station was recently shown in Shenzhen. China Mobile Communication Corporation (CMCC) made Xiamen’s first 5G video call on April 27th, bring the city into the 10of 5G

Word Bank

download下载 upload上传 date数据 obstacle障碍 crash撞击 IoT物联网

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网