题目内容

—I am going to London for a holiday next month. —_________!

A. Have a good time B. It’s terrible

C. Good job D. What a pity

A 【解析】试题分析:句意:-下个月我打算去伦敦度假。-祝你过得愉快!。Have a good time 祝你过得愉快; It’s terrible 糟糕! Good job干得不错!What a pity多可惜啊!根据情景,应祝福对方。所以选A。
练习册系列答案
相关题目

I went on vacation with my family last summer. “Wake up! It’s time to go fishing,” My mom woke me up. After having breakfast we got on a boat. Getting up at 6 a.m. was really early and I was not happy, but later, I had fun.

My uncle caught (抓住) a big fish first. And my mom caught one, too. Then I caught a Black Drum. Next, my dad caught a big Sheepshead. The captain said no one caught a big fish like this one. We were all happy when we heard this. Later we tried to catch small sharks (鲨鱼). My grandpa caught one, but it snapped the line (咬断绳子). My uncle caught one, but it also snapped the line. My dad caught one at last. It didn’t look so scary but was a little funny.

Then our fishing activity was over, and we went back with all the fishes. We were tired but happy!

1.Who woke up the writer?

A. His father. B. His mother. C. His uncle. D. His grandpa.

2.The underlined word “captain” means “_______” in Chinese.

A. 船长 B. 律师 C. 司机 D. 飞行员

3.Why did they feel happy when they heard the captain’s words (话)?

A. Because someone caught a fish the same size as theirs.

B. Because the Black Drum was expensive.

C. Because the fish was the biggest (最大的).

D. Because the boat went very fast.

4.How did they feel when they went back with the fishes?

A. Scared. B. Lucky. C. Tired and terrible. D. Tired but happy.

5.What does the writer talk about?

A. His summer vacation. B. His favorite fish.

C. His favorite activity. D. His happy family.

1.B 2.A 3.C 4.D 5.A 【解析】这篇短文介绍的是去年夏天作者和家人一起去度假,他们上了船,还抓了很多鱼,玩得非常的开心。 1.细节理解题。根据短文中“Wake up! It’s time to go fishing,” My mom woke me up.可知,是作者的妈妈把他喊醒了。故应选B。 2.词义猜测题。根据短文第一段中After ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网