题目内容

(2017·四川内江·30)In some African countries,children are made ________ heavy work because their parents have died.

A. doing B. done C. do D. to do

D 【解析】句意:在一些非洲国家,由于父母已经去世,孩子们被要求做了大量的工作。“be made to do…”为“被要求做…”,这里是“被要求做重活”(be made to do heavy work),选D。
练习册系列答案
相关题目

It’s a big challenge for you to complete any personal goal in time. And it always seems that you won’t have enough time to finish all you need to do. Do you know the way to make the time for your goal? Here are some tips which may help you. Focus on(集中) one thing at a time. Remember not to take on too many goals at a time, or your energy will be used up soon. Once one goal is finished, you can go to the next one. Set up at least a month per goal.

Prioritize(优先处理)the most important. We have more than one thing to complete. If we put all the things before our goal, we won’t ever find the time for it. If we put our goal at the first place, we’ll make the time.

Keep your goal simple. It’s important not to make your goal too difficult. If you want to be slim, for example, you just need to develop the habit for your health, walking each day (or running, or cycling etc), drinking more water, eating fruits and vegetables instead of junk snacks.

Shut your door. Try to set a time that you won’t be disturbed (打扰). If you are disturbed from time to time, you really don't have the time to help out. So you must shut your door when working on the most important tasks. If so, you will get them done better.

Stop wasting time. In our daily life, there are many things wasting your time, such as watching drama series and going to bars. If you don’t do them, it won’t make a great difference to your life. So stop doing them to free up time for your goals.

If you follow the above, you will succeed in achieving your goal.

How to Make the Time for Your Personal Goals

Some

helpful 1.

Focus on one thing at a time.

One goal a time, or you may 2. up your energy.

Set up at least a month per goal.

Prioritize the most important

Don’t put other things before our goal.

If your goal comes 3., we’ll make the time.

Keep your goal simple

It’s important not to make your goal 4..

To get slim, you need to develop a 5.habit.

Shut your door

You need to set a time to 6. being disturbed.

Keep your door 7. if you want to get the goals done better.

Stopping wasting time

Many things are just a 8. of time like watching drama series and going to bars.

It won’t 9. your life a lot if you don’t do them.

Stop them to free up time for your goals.

You will achieve your goal 10. if you follow the above.

1.tips 2.use 3.first 4.difficult 5.healthy 6.avoid 7.closed 8.waste 9.change 10.successfully 【解析】如果我们有了目标,那么我们怎样创造时间,及时地去实现他们?这篇短文中作者给了我们一些很好的建议。 1.根据短文的第一段Here are so...

The weather is getting hotter. You are thirsty after playing basketball or riding home from school. A cold drink may be just the thing. But be careful of what you are drinking. Something that looks cool may not be good for our health. There are plenty of "energy drinks" on the market. Most of them have beautiful colors and cool names. The lists on them tell you they are helpful to your health. Sounds great!

But after a careful check you may find that most energy drinks have lots of caffeine (咖啡因) in them. These drinks are especially aimed at young people, students, busy people and sports players. Makers sometimes say their drinks make you better at sports and can keep you awake. But be careful not to drink too much.

Caffeine makes your heart beat fast. Because of this, the International Olympic Committee has limited(限制) its use. Caffeine in most energy drinks is at least as strong as that in a cup of coffee or tea. Possible health dangers have something to do with energy drinks. Just one box of energy drink can make you nervous, have difficulty sleeping and can even cause heart problems. Scientists say that teenagers should be discouraged from taking drinks with a lot of caffeine in them.

1.Many people like drinking energy drinks because of the following EXCEPT that ______.

A. they have beautiful colors and cool names

B. they have lots of caffeine

C. they can keep them awake and better at sports

D. they are said to be helpful to health

2.The main reason for people not to drink too much energy drinks is that they may cause ______.

A. heart problems B. nervousness C. sleeping difficulty D. possible health dangers

3.Which of the following can take the place of the underlined word “discouraged”

A. encouraged B. stopped C. helped D. disliked

4.From the passage we can know that ______.

A. advertisements are important in getting people to buy energy drinks

B. energy drinks are helpful to teenagers' study

C. sports players need to drink a lot of energy drinks

D. energy drinks are especially aimed at teenagers

5.The best title of the passage is ______.

A. Energy Drinks Are Useful B. Energy Drinks Help Teenagers

C. Energy Drinks Be careful D. Energy Drinks Good for Health

1.B 2.D 3.B 4.A 5.C 【解析】试题本文主要围绕饮用能量饮料展开论述,分析了能量饮料的成分,人们为什么爱喝能量饮料以及能量饮料对身体的危害,告诫人们需小心能量饮料。 1.题意:许多人喜欢喝能量饮料,因为下面除了 的原因。考查细节理解题。根据Something that looks cool may not be good for your hea...

Why do people wear clothes? Your answer may be to keep w1. and to cover the body. That’s why people wear clothes, but people also want to look attractive and appear successful to others.

If people wear clothes only for warmth and to cover their bodies, most clothes would be simple and c2. . In many countries, however, clothes are sometimes very expensive. The main reason for this is not the cost of the materials or the cost of making clothes. The clothes are expensive because of fashion. Successful businessmen, for example, often wear very expensive suits, shirts and ties. So they p3. thousands of dollars for a suit and hundreds of dollars for a tie. It’s still just a suit and a tie, but they pay these prices because of the famous designs.

Fashion is constantly (持续不断地) changing. It means that people who want to be fashionable have to buy new clothes every few months, even if last month’s clothes have only been worn once or t4.. Some people have boxes f5. of clothes, but some of these clothes have never been worn. These clothes are no longer in fashion though they are still new.

1.warm 2.cheap 3.pay 4.twice 5.full 【解析】这篇短文主要讲述了衣服就是一种时尚,它在随着社会的改变而改变。 1.句意:你的回答可能是保暖或遮盖身体。Keep warm表示保暖。根据句意及首字提示,故填warm。 2.句意:大部分衣服会简单和便宜。Cheap的意思是“便宜的”,根据句意及首字母提示,故填cheap。 ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网