题目内容

【题目】根据短文内容,判断正误。正确“T”错误“F”, 并将所选答案填入题前括号内。

Top students always have special ways of learning that others probably can learn. Here are some of their secrets(秘密).

Study any time and everywhere. Some work late at night. Others work early in the morning. And some others study as soon as they come back home. All the ways are OK, but you should keep your own.

Learn how to read. The secret of good reading is to be an active reader. Asking questions makes a full understanding of the book.

Plan your time. If you want to be the top, make sure to finish all tasks on time.

Keep your papers clean. Clean papers are likely(很可能的)to get higher grades than dirty ones.

Top students often make up possible test questions(模拟测试) themselves. It helps them find exams much easier.

Do more than what your teacher asks. The more you practice, the more you learn.

【1】The secrets are written for successful teachers.

【2】If you want to be top, you can only work late at night.

【3】To read better, try to be an active reader.

【4】 It’s necessary to keep paper clean to get higher grades.

【5】It’s enough to do what your teacher asks.

【答案】

【1】F

【2】F

【3】T

【4】T

【5】F

【解析】

试题分析:本文叙述了成绩好的学生好的学习方法和值得借鉴的学习方法

【1】F细节理解题。根据Top students always have special ways of learning that others probably can learn可知这些学习方法是给那些学习不是最好的学生们看的,故答案为F

【2】F细节理解题。根据Some work late at night. Others work early in the morning. And some others study as soon as they come back home. All the ways are OK, but you should keep your own.可知学习可以是任何时候和地点,不只是晚上。故答案为F.

【3】T细节理解题。根据 The secret of good reading is to be an active reader.可知答案为T

【4】T 细节理解题。根据Clean papers are likely(很可能的)to get higher grades than dirty ones.

答案为T

【5】F细节理解题。根据Do more than what your teacher asks.做的要比老师让你做的还要多。答案为F

练习册系列答案
相关题目

【题目】任务型阅读

五位年轻人打算暑假期间去国外旅行。请仔细阅读1-5题中对他们的描述,从A-E中选出符合各自要求的国家。

【1】Tony is a sports fan. He likes studying, too. This summer, he would like to visit a place where he can enjoy sports.

2】 Judy lives in high mountains. So she would most like to see the sea and enjoy water sports. And she hopes to go to a country where she can eat different kinds of fresh fruits.

3】Sam likes places where the people are friendly. He loves to make friends with people who are from different countries. And he hopes to live comfortably there and have a good rest.

4】Lisa loves animals a lot. She is always trying to do something to protect animals. So she hopes to go somewhere she can have fun staying with the animals she has hardly(几乎不) seen before.

5】 Ron is interested in collecting different things. He would like to go somewhere he can find some new collections. He also loves to eat something sweet.

A. Brazil is the land of soccer. The people are really friendly. Most of them are good at sports. And in 2016, there will be the 31th Olympic Games.

B. Canada is one of the best places to live in the world with fresh air. Canadians are gentle and friendly. You can always see lots of foreigners(外国人) there.

C. Australia is the land of rare(稀少的) animals such as koalas and kangaroos. And the best wool is produced(生产) there. It’s a good idea to enjoy operas in Sydney.

D. Switzerland is the land of watches. Of course, being on time is very important to people there. And the country is famous for (著名) its sweet food, like chocolates.

E. Thailand lies to the south of China. It grows all kinds of tropical(热带的)fruits. It has many lovely beaches and it’s famous for elephants.

【题目】It was a cold winter's night. It was getting late and l was tired so I went to bed.

At about two in the morning my phone began to ring. It was from Mum. I started to feel frightened, because she only if something was wrong.1 lived in the same flat as Mum, I rushed down to see what was wrong.

The door would not open. Everything was running through my mind including Mum could be dying and I could not get into her flat. I went around to her bedroom window and could see Mum on the floor. She had heard me and to unlock the door painfully.

Then I entered the flat and what I saw was terrible. I could see Mum's leg was badly broken and it was completely the wrong way. I rang the ambulance(救护车) and while we were waiting I tried to make Mum comfortable.

The ambulance finally arrived and I it. It was a cold freezing night. The roads were empty and . It seemed that everything was going in a slow way.

We arrived at the hospital and rushed into A&E. The doctor told me that Mum would need an the next day. After Mum fell asleep, I went home to get some sleep.

When I rang the hospital the next morning, Mum had gone to the operating room. Everything was racing through my head. Is she OK? Will she be safe? Would she it through the operation? Finally that day she was fine. My mum is a very lady and I am soproud of her.

From this I have learned that you should never take family for granted(想当然), everyday every moment you have with them because in my mind family is the most important thing you will ever be a part of, so never, ever forget what you have.

【1A. waited B. wondered C. rang D. cared

【2A. but B. so C. unless D. because

【3A. afforded B. offered C. allowed D. managed

【4A. meeting B. facing C. receiving D. allowing

【5A. followed B. missed C. ordered D. passed

【6A. safe B. clean C. quiet D. free

【7】A.experience B. excitement C. experiment D. operation

8A. test B. make C. push D. cut

9A. brave B. lonely C. weak D. serious

10A. trust B. expect C. find D. enjoy

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网