题目内容

【题目】 Recently I had a trip to Sydney with my parents.We visited the Wildlife Park.

The Wildlife Park has lots of different animals.Some are native(当地的) to Australis and can only be found there.There are more than 500 animals there,including kangaroos,koalas(考拉)and crocodiles(鳄鱼).They are kept in their natural environment.I like the Wildlife Park better than a zoo.In zoos,most of the animals are in cages(笼子).

We first spent some time with the kangaroos.We could touch and feel them.It was very exciting to be so close to them.There were koalas there too.They looked very cuddly(令人想拥抱的)Although we couldn’t carry koalas,I could take a photo with one.It is a wonderful souvenir(纪念品) of my holiday in Sydney.

The Wildlife Park has plenty of freshwater crocodiles and saltwater crocodiles.Some of them are very big and scary(吓人的)with huge teeth! I did not want to get too close to them.

There was also a bird show.The keepers(饲养员)showed us different species(种类)of birds.I saw an old parrot(鹦鹉).It could "talk" and made a great impression on me.

I enjoy the trip very much.There was so much to see.

1The Wildlife Park is _________

A. in Sydney.B. in Cairo.C. in Athens.D. in Rome.

2What is a wonderful souvenir of the writer’s holiday?

A. A parrot that could talk.B. A chance to feed a koala.

C. A photo with a koala.D. Food for the kangaroos.

3Why didn’t the writer want to get very close to the crocodiles?

A. They lived in water.

B. The writer was afraid of them.

C. The writer did not want to feed them.

D. The writer did not like the smell of saltwater

4Which of the following is true?

A. The kangaroos are kept in cages in the Wildlife Park.

B. The writer traveled to the Wildlife Park alone.

C. The writer went to see koalas first.

D. The writer watched a bird show

5After visiting the Wildlife Park,the writer felt ________.

A. bored.B. unhappy.C. excited.D. hopeless.

【答案】

1A

2C

3B

4D

5C

【解析】

文章大意:短文讲了作者最近和父母一起去悉尼旅行,并参观了野生动物园,详细的介绍了在动物园里看到的动物和及其作者的感受。

1细节理解题。根据第一段句子On my recent trip to Sydney with my parentswe visited the Wildlife Park.最近和父母一起去悉尼旅行,我们参观了野生动物园。可知是在悉尼。故选A

2细节理解题。根据第三、四段句子There were koalas there tooThey looked very cuddly (令人想拥抱的).I got to take a photo with oneIt is a wonderful souvenir (纪念品) of my holiday in Sydney.那里也有考拉,它们看起来非常的令人想拥抱.我一拍一张照片。这是我在悉尼度假的一个美妙的纪念品。可知是一张考拉的照片。可知,故选C

3细节理解题。根据倒数第三段句子The Wildlife Park has plenty of freshwater and saltwater crocodilesSome of them are really big and scary (吓人的) with huge teeth!I did not want to get too close to them.野生动物园里有大量的淡水和咸水鳄。有些非常大,巨大的牙齿很吓人!我不想离它们太近。可知作者害怕它们。故选B

4细节判断题。根据倒数第二段句子There was also a bird show.也有一个鸟展。可知作者看到了鸟展。故选D

5细节理解题。根据整篇文章内容及其最后一段句子I enjoyed the trip very muchThere was so much to see.我非常喜欢这次旅行。有很多值得看的东西。可知作者感到很兴奋。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】第二节阅读填空

Reading books can be a great way to pick up new vocabulary, see grammar in action and develop your understanding of a language. 1

2Avoid the classics, for they often use very old English words that are difficult to understand. Children's books are a great place to start. Dr. Seuss's books are sure to make you laugh. Dr. Seuss writes his books in rhyme and they are all very funny. Starting with something like this means you are more likely to finish the book and want to read more.

For more advanced learners, you could try the Hobbit by J.R.R.Tolkien. 3 If you like reading about historical events, Anne Holm ' I am David is a good read.

If you're not quite ready to read a full book, why not try Roald Dahl's Revolting Rhymes? 4 Or, try a very short book like one from Roger Hargeaves's Mr. Men and Little Miss series. Although they are intended for young children, they are a good way to pick up some more basic vocabulary.

My final piece of advice would be to read something that interests you. Look at the short summary of the book on the back cover and see if it looks like something that you would enjoy. Think about the type that is in your own language and find one of that type in English. 5

A. For beginners, I would recommend starting with something short and simple.

B. The key to success is choosing the right book for you.

C. The book isn't too long and it may be easier to follow if you've seen the film.

D. This way, you're more likely to enjoy reading, rather than see it as a headache.

E. This book contains lots of short stories, based on fairy tales, all written in rhyme.

【题目】 Rupert Isaacson was born in Africa, and grew up in London and in the English countryside, where he discovered his love of horses. Because he grew up hearing so many fascinating memories about Africa from his parents, he went there and lived with the people called The Bushmen of the Kalahari Desert.

By the year 2000, Rupert was already working as a reporter, writing articles and guidebooks about Africa and India. He met his wife Kristin in India. Today, they live with their son, Rowan, in the US. But Rupert faced the greatest challenge of his life when, at the age of two, Rowan was diagnosed (诊断) with an illness that influenced his ability to communicate with others.

Rupert discovered that spending time with horses and riding them was helping Rowan. But unluckily, the Bushmen of the Kalahari do not have horses. So the family set out for Mongolia, where horses have been important for long. Rupert has written about this journey to help his son in his book Horse Boy, and he has produced a documentary of the same name. In the film, people have the chances to see the family travelling in Mongolia, riding horses and meeting healers (治疗师) in order to help Rowan.

Because working with horses has helped Rowan, Rupert set up The Horse Boy Foundation on his farm in Texas. It is a school that teaches people how to use horses for healing. Besides writing another book, The Long Ride Home, about travelling with Rowan to Africa, Australia and Arizona in the US, Rupert has also produced the documentary Endangerous, with Rowan as host, about dangerous animals that are endangered. Rupert Isaacson has managed to discover the secret of turning one challenge into many achievements.

1Where did Rupert Isaacson discover his love of horses?

A. In the English countryside.B. In India.

C. In Africa.D. In Mongolia.

2When was Rowan diagnosed with the illness mentioned in the passage?

A. In the year 2000.B. At the age of two.

C. When he was in Mongolia.D. When he was in London.

3Why did Rupert’s family go to Mongolia? Because there.

A. he worked as a reporterB. there were no horses

C. there were lots of horsesD. he wanted to meet his wife

4What is the purpose of The Horse Boy Foundation?

A. To produce a documentary.B. To communicate with others.

C. To learn how to ride horses.D. To teach people how to use horses for healing.

5How many documentaries has Rupert produced in the passage?

A. Two.B. Three.C. Four.D. Five.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网