Most cities and towns in China have night markets. They take place on the same streets every day. During the_______, these streets are quiet. At night, they become crowded(拥挤的) and lively. Usually people get there at three or four in the _____. By 6:00, the streets are like rivers of people. Night markets are interesting places to go shopping. You can buy clothes, shoes and many other things. If you think the price is too high, you can bargain(讨价还价)with the seller. You can________buy lots of delicious food. When you are just_____hungry, you can buy a snack(小吃). When you’re really _______, you can sit down for a meal. Smelly(有臭味)tofu(豆腐) is popular, ____it really smells bad! There are also games to play. In some games, you can win a prize(获奖) if you are ______ enough. Can you win a prize? Do you like _______ these games? The best thing is things at night market are ______ . You don’t need a lot of money to ______ a good time.

1.A. night B. day C. week D. month

2.A. morning B. afternoon C. evening D. night

3.A. also B. as well C. too D. either

4.A. a little B. so C. a few D. too

5.A. full B. thirsty C. hungry D. tired

6.A. but B. because C. and D. so

7.A. much B. many C. good D. bad

8.A. play B. playing C. make D. making

9.A. expensive B. dear C. cheap D. much

10.A. visit B. go C. ask D. have

1.B 2.B 3.A 4.A 5.C 6.A 7.C 8.B 9.C 10.D 【解析】本篇文章难度适中,主要介绍中国的夜市以及人们可以在夜市做的活动。 1.句意“在白天,这些街道非常的安静,在夜间,他们变得拥挤,有生机”。本题考查名词辨析。A.夜晚;B.白天;C.周;D.月。根据At night, they become cro...

First thing in the morning, I checked Face Book only to see how I’ve already fallen behind. A workmate has written a new book. Two of my heroes have completed a big project. One of my old college friends posted a video for an online program she’s talking. She looks successful, shiny and charming.1.

Am I really falling behind? Did these people post any of these things in order to make me feel bad? Of course not. But if I’m not careful it’s terribly easy to see social media(社会媒体) as a reminder(提醒) of all the things I’m not doing.

2.It’s a comparison problem. It’s all about how we think about it. I know it’s not just me. Our culture is full of comparisons, and it’s not hard to look around at what other people are doing with their short time, and ask”What about me?” Comparisons can make you not believe yourself. 3.

Don’t compare your insides with someone else’s outsides.4.

Don’t act like it was effortless or pure luck. It’s much easier to look at someone “up there”and be jealous of what they have than to be happy for them and make yours better. Have a clear understanding of yourself.

5.You’re neither better than nor worse than anyone in the world. Be yourself and do your best.

A. You have no idea what it took for other people to get where they are.

B. I feel bad because I’m still in bed, sleepy-eyed.

C. But this isn’t a social media problem.

D. Don’t compare your life with those of others.

E. So how to deal with this problem seems very necessary and important

1.B 2.C 3.E 4.D 5.A 【解析】这篇短文作者从自己的感受谈起,告诉我们不要和别人去比,他们能成功也必是付出了努力。你不比别人更好,也不比别人更差,做好自己,尽自己的最大努力就好。 1.根据文意可知,作者在浏览Facebook的时候看到很多人做了很有意义的事情,所以作者觉得自己落后了。再根据下文Did these people post any o...

Simon Reeve has visited many countries and has become one of our most popular TV travel-show presenters (节目主持人). His programs are different from other ones because he goes to unusual countries and he shows us more than the tourist attractions (旅游景点). From his programs, we also learn about the people in the countries, the way of life and the wildlife. I asked him about his work.

(Q=Question; A=Answer)

Q: 1.

A: I started to work as a TV presenter in 2003. Before that, I was a reporter and writer. In my first travel show, I visited countries in central Asia, such as Kazakhstan.

Q: 2.

A: I’ve made nine travel TV series (电视系列节目). In three of those shows, I traveled around the world in a circle (圆圈)—they were very long journeys! In my most recent series, I went to Australia.

Q: 3.

A: Perhaps you should ask which countries I haven’t visited! I think I’ve traveled to more than 110 countries, but I haven’t been to the North and South Poles. Perhaps I’ll go soon.

Q: 4.

A: Ah, one of my favorite places is the Kalahari Desert in southern Africa. I went there in 2007. It’s really beautiful and a lot greener than a typical desert. I met the San people there, and I learned a lot from them.

Q: 5.

A: The most important thing that I’ve learned is that human beings are very special animals. We can change and live in any environment. Also, in all these different places, with all these different ways of life, our children are always the most important things for us.

1.E 2.C 3.A 4.F 5.B 【解析】本文通过访谈的形式介绍了一位非常受欢迎的电视旅游节目主持人的个人经历。 1.句意:你什么时候变成一个旅行节目主持人的?原文“I started to work as a TV presenter in 2003.”(我在2003年开始担任电视节目主持人。),前句在问时间,故选 E。 2.句意:你制作了多少部旅...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网