题目内容

任务型阅读,阅读短文,然后根据其内容回答下列问题

When this story happened, they were working around a very large house.Their job was to do the cleaning.It was not a difficult job, but sometimes it was a little dangerous, because they had to walk below where workmen were working.Often these workmen dropped something from the top of the house many meters high to the ground.One morning Joe was working near the house with a cigarette behind one of his ears.Suddenly somebody on the top shouted, "Look out! " But Joe did not "look out".He looked up.And as he did so, a long knife missed Joe's head, but it cut off one of his ears.At once he put his hand to one side of his head and cried out, "I've lost an ear.Help! Help! " Jeff ran up to help his friend."Look for my ear, " Joe told him."It must be on the ground somewhere." Jeff looked everywhere for the missing ear.At last he found an ear on the ground.He picked it up and carried it to Joe."Here you are, " he said, "I've found it." Joe looked at it."No, that's not my ear." he said, "Mine had a cigarette behind it."

1.What were Joe and Jeff?

________________

2.How did Joe lose his ear?

________________

3.At the end of the story, what did Jeff find?

________________

4.What do you think of Joe?

________________

5.What is the title for this passage?

________________

答案:
解析:

  1.(They were)cleaners

  2.A falling knife cut it off.

  3.(He found)Joe's ear.

  4.(He was)silly/foolish.He was not clever.

  5.A Lost Ear


练习册系列答案
相关题目

任务型阅读。阅读短文,并回答问题。(10分)

  The Wilsons decided to go overseas for vacation. They had a family meeting(会议) to plan the vacation. “First,” Mr Wilson said, “we should decide where we are going.”

  “I don’t agree,” Mrs Wilson said, “I think we should decide when we are going first. We don’t want to go to places when they are cold.” Mr Wilson agreed, so the family’s first decision was when to go on vacation. They decided to go in July.

  “Now we can decide where to go,” said Mr Wilson.

  “But, Dad,” Ben said, “don’t you think that where we go depends on how we go? If we plan to fly, we can go a long way. If we plan to drive, we can’t go far.”

  Again, Mr Wilson agreed, and they discussed this. At last they agreed to travel by plane.

And so the planning meeting went on. The next day, one of Mr Wilson’s friends at work asked, “Where are you going for vacation?”

  “Well,” Mr Wilson told him, “we are going in summer by plane, but I don’t know where we are going!”

根据短文内容回答下列问题。

1.Why did the Wilsons have a family meeting?

                                                                       

2.What did they decide first?

                                                                       

3.When did they decide to go?

                                                                       

4.How did the Wilsons decide to travel?

                                                                       

5.What they didn’t decide?

                                                                       

 

任务型阅读(阅读短文并回答问题)

Robot Green was 31years old when he went to college. That was his first time he came into the classroom. Eleven years later he received a doctor’s degree in physics. Robert Green was a good example in studies for all people. His life was a moving story.

From a young age, Robert Green lived a simple and poor life with his grandfather in the mountains of Boston. His grandfather taught him to read. Later he taught himself to read Maths books and Physics books. From time to time, he bought old books with his saved money and read them all. At that time few people in Robert’s neighbourhood knew about his love of reading and learning. But one person, Jane Keller did know him. She worked in a library. Robert used to go there and he read everything in it. She suggested books for him to read.

A year later, he entered Bethel College. He was interested in everything that he had never seen before. He got an A in every subject. To his teachers’ surprise, he finished college in three years. His teachers encouraged him greatly and he went on his education at Stanford University.

1.What did Robert buy with his saved money at his young age?

___________________________________________________

2.Where did Jane Keller work?

___________________________________________________

3.How did Robert get on with his every subject in Bethel College?

___________________________________________________

4.Why were Robert’s teachers surprised at him?

___________________________________________________

5.What do you think of Robert Green?

___________________________________________________

 

任务型阅读。阅读短文,并根据短文内容回答问题。
  Why is more and more land becoming deserts?
  Scientists are trying to make the deserts into good land again. They want to
bring water to the deserts, so people can live and grow food there. They are
learning a lot about the deserts. But more and more of the earth are becoming
deserts all the time. Scientists may not be able to change the deserts in time.
  Scientists think that people make deserts. People are doing bad things to the
earth. (1)Some places on the earth do not get very much rain. But they still do
not become deserts. This is because some green plants are growing there. Small
green plants and grass are very important to dry places. Plants do not let the hot
sun make the earth even drier. Plants do not let the wind blow the soil away.
(2)When a little bit of rain falls, the plants hold the water. Without plants, the
land can become a desert much more easily.
根据短文内容,把划线部分译成汉语。
1.                                                                            
2.                                                                            
根据短文内容,回答下列问题。
3. Does the writer think scientists can turn the deserts into land? Why?
                                                                              
                                                                              
4. Why is more and more land becoming deserts while scientists are trying to
make the deserts into good land?
                                                                              
5. Why are small green plants and grass important to dry places?
                                                                              

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网