题目内容

— Kitty, you are a good dancer. — __________.

A. Sure B. Thank you

C. You’re right D. No, I’m not

B 【解析】 试题分析:句意:——Kitty,你是一名好的舞蹈家。——谢谢你。Sure当然; Thank you谢谢你; You’re right. 你说的对。 No, I’m not.不,我不是。根据you are a good dancer,可知这是在称赞她,表扬她,因此要说声谢谢,故选B。
练习册系列答案
相关题目

Next time you hear yourself wishing for something better in your life, remember the word “SMART”. When you’ve decided to take action, read the following first.

S is for specific (具体的): For example, instead of setting a goal (目标): of “I want to lose weight”, set yourself a specific goal like “I want to lose five kilograms”. If you want to climb a high mountain, start your research, set a date and train for the climbing fitness.

M is for measurable (可测量的): Don’t try to “become healthy”, instead, set a goal that can be measured while carrying out an improved eating, exercise or lifestyle plan. For example, try to go to the gym for an hour three times a week, to visit your grandma once a week for an evening meal, or to eat no more than 200 grams of chocolate a week.

A is for achievable(可完成的): If you’ve never exercised in your life, don’t try to take part in the 2020 Olympics. Rather, get walking with a specific goal of how many steps to take a day. No need to try for the stars—baby steps are good.

R is for relevant (恰当的): Many of us choose goals that seem right, but are in fact wrong. They may go on for a few weeks before they fail. Try to avoid making the same mistake—rather choose goals that really speak to you.

T is for time-conscious (心中有数的): Finally, be very clear in your mind about how much time you are giving yourself to achieve the goal. That way, you know when you’ve succeeded, failed or whether you need to work harder to finish it before the last day.

1.According to the passage, the writer tells us how to_______.

A. lose weight B. take exercise

C. set a goal D. spend time.

2.What does the word “SMART” mean in the passage?

A. Five exercise plans. B. Five suggestions.

C. Five training steps. D. Five big letters.

3.Which of the following is not true according to the passage?

A. Specific numbers should be included in the goals you set.

B. You should begin with small steps while achieving a goal.

C. In order to make the goal fit for you, you should be careful.

D. More time should be given for you to achieve your goal.

1.C 2.B 3.D 【解析】本文介绍了设定目标的聪明方法:1、你最好使你的目标更加详细和准确;2、不要以"健康"或"压力小"为目标;3、努力实现目标;4、选择你真正感兴趣的目标;5、你要清楚你心里有多少时间给自己去实现目标。 1.主旨大意题。根据短文中的句子For example, instead of setting a goal (目标): of “I want t...

Finally Home

Last year, my parents moved to this town. I had to go to a new school and found no one to be friends with because I wasn’t interested in the topics most of my classmates liked.

“Maybe I’ll never have real friends,” I thought.

I closed my eyes and imagined playing my drums. Suddenly, I heard the sound of a guitar.

I followed the sound and found out that was a band. I recognized the guitar player at my first sight and so did he.

“Hey, you’re Cassie from my class!” his voice surprised me.

“I’m sorry,” I said. “I just haven’t heard any live music in this town before! You sound great—did you guys write that song?”

“Yeah—well, we’re still working on it. I’m Matt.” He stood up and held out his hand.

“Mind if I listen in?” I asked in a low voice.

“Not at all,” Matt said, smiling. “Maybe you can give us some suggestions!”

The song was pretty good and I could really improve it with my drum skills. Behind my drum set was the one place I felt completely like myself. But I wasn’t sure if I wanted to open that door to the world.

“Hey, do you play drums?” Matt asked suddenly.

His question surprised me. How did he know? And then I followed his eyes to my hands, which had been beating a rhythm(节奏) on the floor. I tried to say no, but my heart stopped me from refusing. “Sure, I’ve been playing for a few years,” I said finally.

“Oh, wow! You’ve got to join us!” Matt said. “I have some drums over here.”

I looked at their shiny faces. “Absolutely. I would love to play!” I replied.

“One, two, three, four!” Matt counted and began singing, and I knew I was finally home.

1.When the writer first went to a new school, she _____.

A. joined a music club B. had no close friends

C. could play the guitar D. developed a new hobby

2.How did the writer feel when Matt asked if she played drums?

A. Surprised. B. Scared. C. Worried. D. Excited.

3.The writer said she was finally home because______.

A. she learned to play the drums

B. she decided to leave the town

C. she loved her home very much

D. she made some friends finally

1.B 2.A 3.D 【解析】【主旨大意】本文是一篇记叙文。讲述了作者擅长打鼓,她刚到新的学校时,找不到可以交友的人。一个偶然的机会她发现一些同学在练习音乐,最后她因为这个爱好找到了自己的朋友。 1.细节理解题。题干意为:当作者初次进入新的学校时,她……。根据第一段第二句中“found no one to be friends with”可知,她找不到可交朋友的人。故选B...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网