题目内容

【题目】C. Read the passage and fill in the blanks with proper words(在短文的空格内填入适当的词,使其内容通顺,每空格限填一词,首字母已给)

My Big Day

There were about 15 kids there for audition(试镜)when we arrived. I had been u1 about being late on this Big Day but the bus, which moved slowly all the way, woke up and almost galloped for the last half mile. Dad and I jumped off and ran to 171 High Street. I had e2 a shiny building but what I saw was a broken ancient door. And the room into which we all crowded was dark and didn’t have enough chairs. A boy was p3 his audition piece loudly, unaware of everyone else in the room. Most of the kids were in jeans, but a few dressed seriously cool as if they spent every day on film sets and lunching with s4 . I felt a bit embarrassed about my dressing.

A girl called us away, one by one, to be auditioned. I breathed deeply and slowly as I had learned to do-ever since my first part in the school play, when I was extremely nervous and n5 forgot everything I had memorized. I repeated my speech to myself with all the pauses and emphasizes in the right places. I knew I was good. I really wanted this part, I wanted to pay Dad back for all the work he’d done for me. I wanted to make him proud of me. And I know I could do it.

Suddenly - there it was my n6 ! I followed the girl down a corridor into a large room with three men and a woman sitting behind a long table. The woman looked up and said hello. Then the middle man looked up and stared hard at me.

"How tall are you?" he asked.

“I’m 1.6 metres.” I said, trembling slightly.

The man looked at the woman and I saw him s7 his head.

The woman turned to me and said. “I’m so sorry. That’s just a bit too tall for this part. They should have told you”

【答案】

1upset

2- expected

3practicing

4silence

5never

6name

7shaking

【解析】

本篇文章难度适中,主要讲述我在片场试镜时看到的景象。最后我由于太高而被拒绝。

1句意“我对在这么大的日子里迟到感到不安”。be upset about对……感到不安。根据句意可知,我在试镜这样的日子来晚了,所以是不安的。且空前有been,用形容词,故填upset

2句意“我本预料是一个闪闪发光的建筑,但是我看到的却是一个破碎的古老的门”。had expected本预料,却没有;故填expected

3句意“一个小男孩正在大声地练习他的试镜片段,并没有意识到房间里其他的每一个人”。根据句意可知,表示“练习”。且根据空前was可知,用过去进行时。故填practicing

4句意“大多数孩子都穿着牛仔裤,但也有少数人穿得非常酷,就好像他们每天都在电影片场,安静地吃着午餐”根据句意可知,表示“安静地吃着午餐”。in silence安静地。故填silence

5句意“我深深地、缓慢地呼吸着,就像我已经学会的那样-自从我在学校话剧的第一部分开始,当我极度紧张的时候,我从来没有忘记我所记住的一切”。根据I repeated my speech to myself with all the pauses and emphasizes in the right places可知,我从没忘记我所记的东西,故填never

6句意“突然出现了我的名字”。根据I followed the girl down a corridor into a large room with three men and a woman sitting behind a long table可知,我去试镜,所以出现了我的名字,我跟着女孩穿过走廊,进了一个房间,故填name

7句意“这个男人看看这个女人,我看到他正在摇头”。根据The woman turned to me and said. Im so sorry. Thats just a bit too tall for this part. They should have told you”可知,我没有被录取,所以这个男人摇摇头,shake摇晃,且根据see sb doing“看到某人正在做某事”可知,故填shaking

练习册系列答案
相关题目

【题目】When Mr. David retired, he bought a small house in a village near the sea. He liked it and hoped to live a quiet life in it.

But to his great surprise, many tourists came to see his house in summer holidays, for it was the most interesting building in the village. From morning to night there were tourists outside the house. They kept looking into the rooms through the windows and many of them even went into Mr. David’s garden. This was too much for Mr. David. He decided to drive the visitors away. So he put a notice on the window. The notice said, “If you want to satisfy(满足)your curiosity(好奇心), come in and look around. Price: twenty dollars.” Mr. David was sure that the visitors would stop coming, but he was wrong. More and more visitors came and Mr. David had to spend every day showing them around his house. “______” he said angrily. In the end, he sold the house and moved away.

根据短文内容,选择最佳答案。

1The underlined word “retire” in the passage probably means ______.

A. go on workingB. teach knowledgeC. give up one’s work

2Mr. David put a notice on the window in order ______.

A. to get some money out of the visitors

B. to drive the visitors away

C. to let visitors come in and look round

3The notice made the visitors ______.

A. more interested in his house

B. lost interest in his house

C. feel happy about the price

4After Mr. David put up the notice, ______.

A. the visitors didn’t come any longer

B. fewer and fewer visitors came to see his house

C. more and more tourists came for a visit

5“______” can be the missing sentence in the passage.

A. I want to buy an expensive house.

B. It’s a good way to make money.

C. I came here to retire, not to work as a guide.

【题目】阅读下面短文,根据短文内容,从下面方框中的A-E选项中,选择适当的选项补全短文。

Is there a connection between music and language? According to recent studies, the answer is yes:1Here, we look at two examples

A recent study by researcher Kraus shows that playing a musical instrument can improve a person's hearing ability.2The people in the first group were musicians, while those in the second group had no musical training. The musicians were able to hear the talking person more clearly.

3Think about violinists in an orchestra (管弦乐团). When the violinists play with the group, they hear their own instrument and many others, too. But the violinists must listen closely to what they are playing, and pay no attention to the other sounds. In this way, musicians are able to focus on certain sounds, even in a room with lots of noise.

Schlaug, a doctor at Harvard Medical School, works with stroke (中风) patients. Because of their illness, these people cannot say their names, addresses, or other information normally. However, they can still sing.4Why does this work? Schlaug isn't sure. Music seems to make different parts of the brain work, including the damaged (损坏的) parts. This might help patients to use that part of the brain again.

Music improves concentration (注意力), memory, listening skills, and our overall language abilities.5Playing an instrument or singing can help us do better in school and keep our brain sharp (敏锐的)as we get older. Music is not only enjoyable, it's also good for us in many other ways.

A. It can even help sick people get better.

B. Schlaug was surprised to find that singing words helped his patients to speak.

C. Music improves certain language abilities in the brain.

D. In his study two groups of people listened to a person talking in a noisy room.

E Musicians hear better because they learn to pay attention to certain sounds.

A. It can even help sick people get better.

B. Schlaug was surprised to find that singing words helped his patients to speak.

C. Music improves certain language abilities in the brain.

D. In his study two groups of people listened to a person talking in a noisy room.

E Musicians hear better because they learn to pay attention to certain sounds.

【题目】 Our words may influence people for years and even for a lifetimeThey provide them _courage to go on or one more reason to give up

My family moved to __ city when I was fourteen Junior high was always a __time for meand the move made my ninthgrade year even harder

I remember walking into the dining hall for the first timeThe other __had good friends with them but I didn't know anyone I felt___ and went to the nearest seat after getting some food The kids beside me looked at me up and down and then laughed I could feel my face turning red at that momentThen one of the kids broke the___

"Man ! You have one big nose"

I felt hurt and didn't know_ to say I wanted to cry but I managed a little smile as if it didn't hurt me at all But it did

From then on I would often look at__in the mirror It seemed that I was just living for my nose Thankfully I grew out of this influence finally But it really ___ me twenty years

I also remember going through a terrible business failure I called my dad for help and what he said gave me courage and confidence to go on with my ___

Encouraging words can really help people a lot So encourage others more and try to help them out when they are in need

1A. withB. toC. for

2A. otherB. anotherC. the other

3A. easyB. happyC. difficult

4A. kidsB. teachersC. workers

5A. livelyB. friendlyC. lonely

6A. iceB. deskC. glass

7A. howB. whyC. what

8A. myselfB. yourselfC. himself

9A. paidB. tookC. spent

10A. studyB. businessC. exam

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网