题目内容

【题目】You never know how much difficulty we had _______ the problem .Luckily, we managed

to solve it with Mr Zhang’s help.

A. working out B. work out

C.worked out D.to work out

【答案】A

【解析】

试题分析:句意为:你都不知道解决这个问题我们有多困难。幸运的是,在张先生的帮助下我们成功地解决了。根据语境可知,这里指的是“解决问题的困难”,即“解决问题”作后置定语修饰“困难”。对应的句型结构是have difficulty doing sth 。结合选项可知应选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】读短文,请根据短文内容选择最佳答案。
B
Jack is in bed. Mr. Smith sits beside him.
“What kind of day do you have today?” Mr. Smith asks.
“It is a bad day for me,” Jack answers. “I have a fight with Tom. Then the teacher calls you and tells you about it, right?”
“Yes , part(部分) of the day is bad,” Mr. Smith says. But there are good parts, too. Now it is time to go to sleep. So tell me the best thing to you today.
Jack is happy and he says, “After school, I go swimming. I make a new friend in the swimming pool.”
“I am happy you have a good time,” Mr. Smith says. “Think about it before you go to sleep. Now I’m going to turn off the light(关灯). Have a nice dream!”
“Good night, Dad,” Jack says.
Every night Mr. Smith and Jack have a talk like this.
Every night Jack answers the same question, “What is the best thing to you today?
Every night Jack goes to sleep thinking about the best thing. It's really a good way to end(结束) a day.”
(1)Mr. Smith is Jack's _________.
A.brother
B.classmate
C.father
D.teacher
(2)When does Mr. Smith ask Jack the question every day?
A.In the morning.
B.After Jack has dinner.
C.After Jack gets into bed.
D.When Jack finishes his homework.
(3)Mr. Smith asks such a question because he wants Jack to _________.
A.be a good student
B.sleep quickly
C.have a good beginning
D.find something good to end his day
(4)From this story, we can know__________.
A.Jack is a student
B.Jack isn't a smart boy
C.Mr. Smith is a teacher
D.Mr. Smith has a lot of words
(5)What's the best title(标题) for the passage?
A.Have a nice dream
B.A smart father
C.How to end a day
D.A fight between two boys

【题目】 We are in a world full of competition.Our parents compete(竞争)with others in their offices,our brothers and sisters compete with others in their colleges,and we compete with our classmates in school.Many of us give up in the face of competition. Why can’t we do better than others? One important reason is that we have no self confidence.

In fact,everyone is born equal.You can do what others do.Although your classmates may be better than you in some ways,you may be better than them in other ways. So everyone has his or her own advantages.Don't look at things from a single point of view.Try to discover your own advantages,and believe that you can do better than others in those ways.

Competition is not so terrible.Don't be afraid of it.And don't be afraid of those classmates who are better than you.② that, is, self confidence, the, step, success, first , to, remember. Believe in yourselves,and you will be successful.

【1】 将文中①处划线句子翻译成汉语。

__________________________________________________________.

【2】根据英文释义,从短文中找出正确的单词。

e__________: having the same rights or being treated the same as other people;

a__________: a thing that helps you to be better or more successful than other people

【3】 将文中②处的单词连成一个合适的句子。

___________________________________________________________.

【4】将文中处句子改写为同义句。

You ______ be successful ______ you believe in yourselves.

【5】What can you learn from the passage?

____________________________________________________________.

【题目】阅读理解
On the afternoon of May 28th, there was a car accident on Nathan Road. As a result, the road was blocked (阻塞). The two drivers were quarrelling and both of them said that the other was wrong. However, the other drivers were not interested in knowing whose fault it was; they were waiting impatiently and just wanted to be able to leave. Finally someone called the police. Two policemen soon arrived. They cleared the road immediately and tried to control (控制) the traffic.Then the police took the two drivers to the police station. There, the drivers described the course of the accident, saying that it was not their own fault. However,the policemen decided that both drivers were wrong because they had driven too fast and carelessly.The two drivers also had to take the alcohol (酒精) test. Fortunately, they did not drink any alcohol before driving. Otherwise, the result would bemore serious!
根据短文内容完成下面的表格。
A Car Accident
Time of the accident
On ________.
Place of the accident
On ________.
Reasons of the accident
The two drivers had driven too fast and
________.
The people who controlled the traffic
Two ________ arrived and controlled the traffic.
The result of taking the alcohol test
________
(1)Time of the accident
On .
(2)Place of the accident
On .
(3)Reasons of the accident
The two drivers had driven too fast and
.
(4)The people who controlled the traffic
Two arrived and controlled the traffic.
(5)The result of taking the alcohol test

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网