题目内容
One morning, Bill said he was ill. His mother called a taxi and took him to the doctor. The doctor asked Bill, “What’s the matter, young man?” Bill answered, “I’m feeling sick. I’m coughing(咳嗽) and having a headache(头痛). I won’t be able to go to school today, I’m afraid.” The doctor looked him over carefully, and then asked his mother, “What did he have for breakfast?” His mother said, “He had four pieces of dread, two eggs, a bottle of milk and an orange.” The doctor smiled, “Don’t worry. It’s nothing serious. The boy will be all right after the football match.” The mother said, “I don’t understand, Doctor.” The doctor smiled again,” This afternoon, the biggest football game of the year will be on TV. Your boy doesn’t want to miss it. I think he will be fine after the game. You wait and see.”
- 1.
Bill and his mother went to the doctor_________ that morning.
- A.by bus
- B.by taxi
- C.in a car
- D.on foot
- A.
- 2.
Bill had _______ for his breakfast.
- A.nothing
- B.four eggs
- C.a lot of food
- D.just a little
- A.
- 3.
The doctor didn’t give Bill any medicine(药), because ________.
- A.he didn’t think Bill was ill
- B.Bill didn’t like having medicine
- C.Bill’s mother didn’t have enough money
- D.he had no medicine left(剩下)
- A.
- 4.
There was_______ on TV.
- A.a volleyball game
- B.an English play
- C.a funny match
- D.a football match
- A.
- 5.
In fact(事实上),_______.
- A.there was something serious with Bill
- B.Bill liked watching football matches better than going to school
- C.Bill was an honest(诚实) boy
- D.Bill’s mother was a doctor and she knew Bill was not ill
- A.
1.细节理解题,根据文中语句“One morning, Bill said he was ill. His mother called a taxi and took him to the doctor.”理解可知。
2.细节理解题,根据文中语句““He had four pieces of dread, two eggs, a bottle of milk and an orange.””理解可知。
3.细节理解题,根据文中语句“The doctor smiled again,” This afternoon, the biggest football game of the year will be on TV. Your boy doesn’t want to miss it. I think he will be fine after the game. You wait and see.”理解可知。
4.细节理解题,根据文中语句“the biggest football game of the year will be on TV.”理解可知。
5.细节理解题,根据纵观全文内容理解可知。
完型填空
Dr Spear is a doctor living in London. She decided one morning to1her cat away. Dr Spear thought that it was much2for the animal to live in the3 .4she put Mimi in her car and drove more than 100 kilometres out of the city to her brother’s house and left the cat with him. A month later she was shocked to5that Mimi was no longer6 ! Then one night Dr Spear heard a7at her bedroom window. Unable to sleep she8bed and was surprised to see a thin cat looking9 . She chased the cat away and went back to bed. Then, just as she was about to fall asleep, something landed on her bed. “It gave me a10fright(惊吓)and then I realized it was Mimi!”
|
1. |
|
|
2. |
|
|
3. |
|
|
4. |
|
|
5. |
|
|
6. |
|
|
7. |
|
|
8. |
|
|
9. |
|
|
10. |
|