题目内容

【题目】根据对话的内容, 从方框中选择恰当的句子, 并将对话补充完整。(选项中有两项是多余的)

A. Thank you, Dad

B. I'm sorry.

C. That's because we always worry about you.

D. That's not the point.

E. But I'm able to do things on my own now.

F. That's amazing.

G What's the matter?

TomHi, Dad, do you have time for a chat? I have met some problems.

Dad 1

TomDad, you and Mum are always around me. I don't have my own free time.

DadAre we?

TomYes. You and Mum manage every minute of my life. 2

DadOh, I didn't realize that we hardly encouraged you to make your own decision in the past. 3

TomDad, please don't treat me like a child.

DadRight. You’re not a child any more. 4

TomThat's OK.

DadSon, remember, we are always open for a chat.

Tom 5

【答案】

1G

2E

3C

4B

5A

【解析】

:短文大意:本段对话主要是汤姆和父亲倾诉自己的烦恼的对话,父亲表示能理解他,并会给他一定的自由。

1句意:怎么啦?

根据前一句汤姆的描述“I have met some problems.我遇到了一些问题”可以推断后面父亲要问怎么回事,结合选项内容,故选G

2句意:但我现在可以做自己的事情了。

根据句前“You and Mum manage every minute of my life. 你和妈妈管理着我生命中的每一分钟”。说明汤姆想表达自己想自己安排自己事情。结合选项内容,故选E

3句意:那是因为我们总是担心你。

根据“I didn't realize that we hardly encouraged you to make your own decision in the past. 我没有意识到我们过去几乎没有鼓励你自己做决定。”可以推断后面应该是表达父母这么做的原因。根据选项内容,故选C

4句意:对不起。

根据后面的““That's OK. 没关系”,可知前面是道歉。故选B

5句意:谢谢你,爸爸。

前面“Son, remember, we are always open for a chat.”这是父亲给儿子的建议,希望儿子多和自己敞开心扉的畅聊。儿子听了后应该是感谢父亲,结合选项,故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Four years ago, we asked ourselves: what if we could create a shopping experience with no waiting in lines and no checkout? Or could we create a physical store where customers could simply take what they want and go? Our answer to those questions is Amazon Go, where you could experience the idea of “just walk out shopping”.

Amazon Go is a new kind of store with no checkout required. We created the world’s most advanced shopping technology, so you never have to wait in line. With our “just walk out shopping” experience, simply use the Amazon Go app to enter the store, take the products you want, and go! No lines, no checkout.

Our checkout-free shopping experience is made possible by the same types of technologies used in self-driving cars: computer vision, sensor fusion, and deep learning. Our “just walk out technology” automatically detects(探测) when products are taken from or returned to the shelves and keeps track of them in your virtual cart(购物车). When you’re done shopping, you can just leave the store. Shortly after, we’ll charge your Amazon account and send you a receipt.

We offer delicious ready-to-eat breakfast, lunch, dinner, and snack options made fresh every day by our on-site chefs and favorite local kitchens and bakeries. Our choice of foodstuff is from bread and milk to cheeses and locally made chocolates. You’ll find well-known brands we love, plus special finds we’re excited to introduce to customers. For a quick home-cooked dinner, pick up one of our chef-designed Amazon Meal Kits, and you can make a meal for two in about 30 minutes.

Our 1,800-square-foot shopping space is conveniently compact (紧凑的), so busy customers can get in and out fast. It is located at 2131, 7th Ave, Seattle, WA, on the corner of 7th Avenue and Blanchard Street. All you need is an Amazon account(账户), a supported smartphone, and the free Amazon Go app.

Amazon Go is now only open to Amazon workers in our testing program, and will be open to the public soon.

1From the passage, we can learn that Amazon Go ___________.

A.sells all kinds of goodsB.is open to the public

C.is a checkout-free storeD.uses unknown technologies

2What is mainly discussed in Paragraph 3?

A.When Amazon Go charges.B.How Amazon Go works.

C.Where Amazon Go lies.D.What Amazon Go sells.

3Customers pay for the products from Amazon Go by ___________.

A.using their Amazon accountsB.walking out of the store

C.scanning smartphones when leavingD.paying cash at the counter

4The main purpose of the passage is to ___________.

A.tell people of the shopping experienceB.advise people to work for Amazon

C.inform people of a new concept storeD.encourage people to shop online

【题目】 2020 is an unusual year for the Chinese people. We are suffering a lot because of the Novel coronavirus pneumonia. But luckily, many heroes appeared to help us. As the saying goes, “A hero is known in the time of misfortune”. Zhong Nanshan is a hero like this. He is a doctor in Guangdong who_______ many people’s lives in 2003.

In 2003, SARS_______ in Guangdong. Later, it spread across China and other parts of the world. Patients coughed a lot and got fevers. Hundreds of_______even died from the disease. Many doctors and nurses also got SARS when they treated patients. So, everyone was afraid of it. But Zhong was_______ enough to fight the disease. Zhong spent days and nights trying to find the cause _______ the disease. And with his way of treating, many patients began to get better. Zhong finally won people’s trust.

In early 2020, a disease called Novel coronavirus pneumonia hit Wuhan. It spread _______. Thousands of Chinese people were infected. Zhong, 84, led _______ team to Wuhan to fight the illness. Zhong’s team took many measures to cure the patients with Novel coronavirus pneumonia. He advises people to wear masks, _______ hands frequently, stay at home and not to go to crowded places.

Although Zhong is 84 years old now, he looks really young at his age because of his love for sports .

_______ he was 67, he could still play basketball. As one of the oldest doctors , Zhong still treats patients in the hospital and ______________ young doctors. “I am just a doctor.” Zhong says. But we think he is a hero and a fighter.

1A.helpedB.savedC.likedD.influenced

2A.took outB.found outC.gave outD.broke out

3A.patientsB.adultsC.animalsD.birds

4A.kindB.poorC.braveD.silent

5A.withB.toC.ofD.in

6A.quicklyB.slowlyC.safelyD.luckily

7A.myB.hisC.herD.their

8A.weighB.polluteC.shakeD.wash

9A.WhenB.AlthoughC.UnlessD.Because

10A.thinksB.trustsC.teachesD.asks

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网