题目内容

【题目】As soon as I took my seat in the hot pot restaurant Haidilao, a glass of lemon water and a hot towel ________.

A.servedB.are serveC.were servingD.were served

【答案】D

【解析】

句意:我一在海底捞火锅店坐下来,服务员就给我提供了一杯柠檬水和热毛巾。

考查动词的语态。根据“took”判断是一般过去时态。“a glass of lemon water and a hot towel”水和毛巾和动词serve之间是被动关系;主语是复数,动词用were served。故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】 为更好地与父母沟通交流,九年级学生Jimmy正在学习以“How to get along with your parents?”为主题的文章。为便于他的理解,请你帮忙从以下选项中选出适合各段落的主题句。

How to get along with your parents?

What do you think of your parents? Are they your friends, teachers or just the people who are older than you? As children, what can you do to get along better with your parents? If you want to make friends with your parents and grow into adults yourselves at the same time, you can try taking the following steps.

1 Your parents won’t always be around, so spend time with them while you are able to. You can find activities to do together. In doing this, you will learn more about each other.

2 In order to understand your parents better, you have to spend time making conversations with them. You can talk about your hobbies, problems, opinions and so on. After that, you can connect with each other on a deeper level.

3 It may seem easy, but it is often harder than you think. When you are talking with your parents, make sure you are listening. This means looking at them when they are talking and speaking clearly when you are replying.

4 If you want your parents to give you more freedom(自由), you should show them that you’re already “young adults”. You should learn to control your feelings and show them that you can manage(安排) your time well.

5 Do something nice or helpful for your parents. For example, help them with some home chores, make them gifts or teach them some computer skills. In a word, do what you can to help your parents.

A. Listen to them carefully.

B. Act like an adult.

C. Enjoy doing activities together.

D. Be helpful at home.

E. Talk with your parents.

【题目】配对阅读。左栏是五个人对将要扔掉的废品的描述,右栏是七个废品处理的做法。请根据每个人的情况,为他们选择合适的做法,并将答题卡上对应题目所选的选项涂黑。

1 John’s mobile phone didn’t work this morning because it was short of electricity. After checking it, he found something wrong with the battery. He had to buy a new one and throw the old one away.

2Tim will graduate from university. He has some useful books which helped his pass the exams. But now they are not valuable to him. He wants to give them away to others.

3Betty was born in a rich family. She can buy any clothes she likes from shops. But she never wears them more than three times. She thinks it is a kind of waste. So she wants to give them away to the people who need them.

4Jacky is fond of drinking a bottle of beer each meal. Now he has collected many beer bottles. He hopes to make some money by selling them.

5 Lucy’s sofa was broken last week. Today she bought a new set of sofa. She has no room for the old sofa and she would like to find a place to put it.

A. Don’t throw your old bottles here and there. You should put them into the dustbins around you. Remember not to break the bottles, or they may hurt you or the cleaners who go to collect them.

B. This is the school library. You are allowed to do some reading here. If you have some books which you don’t need, you can give them away to us. We’ll be thankful for your kindness.

C. If you have old furniture you don’t need, you can give it away to the charity. Maybe someone else needs it. Don’t throw it into the rubbish station.

D. In our waste collecting shop, you can sell all the things you don’t need, such as old newspapers, paper bags and bottles. We will offer you a very high price for your old things.

E. The batteries can do great harm to the earth where you throw them. They will pollute the earth for a long time. So don’t throw your old batteries everywhere. Just put them into a certain dustbin so that cleaners can deal with them easily.

F. This dustbin is set here for the visitors to throw their rubbish, especially something that can be recycled. Batteries and something like them are not allowed to throw here.

G. We are a public service organization. Now it is cold winter. We don’t have enough clothes to keep warm. If you have any clothes you don’t need, please send them to us. We will be very thankful for your help.

【题目】阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。方框中有两个词是多余的。

bad they how by usual silent why two drink go nice when

An Irishman walked into a bar in Dublin. He 1 ordered three pints of beers and sat in the back of the room, drinking a sip(口)out of each one in turn. 2 he finished all three, he came back to the bar and asked for three more. One day, the bartender(酒保)asked him, “ 3 do you buy three pints a time? Why not a pint? ” The Irishman replied, “ Well, you see, I have two brothers. One is in America, the other in Australia, and I’m here in Dublin. When we all left home, we promised that we’d drink this way to remember the days when we all drank together. ” The bartender agreed that this was a 4 custom, and left it there.

The Irishman 5 to the bar every day and always drank the same way: he ordered three pints and drank the three pints 6 taking drinks from each of 7 in turn. One day, he came in and ordered two pints. All the other people in the bar noticed and fell into 8 . When he came back to the bar for the 9 round, the bartender said, “ I am really sorry to say so, but I want to offer my condolences(慰问)to your family. ” The Irishman looked puzzled for a moment, then he laughed. “ Oh, no, ” he said. “ Everyone is fine. I’ve just gave up 10 ! ”

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网