题目内容

LCF Clubs

Jazz-Mataz

The music & gym activity for

pre- schoolers.

It’s fun, educational and

great for the development of

social skills.

English is the only

anguage needed.

Fun French or Spanish Clubs

Where children have fun,

make friends and

learn a language

from excellent teachers.

Welcome to LCF Language Clubs and Music &Gym Clubs

Learn with songs, stories and games in Fun French or Spanish Clubs

Affordable after-school care

Fun music & gym clubs for young children

Learn with stories, games, movement and rhymes in Jazz-Mataz

Phone:02392 370863

Email: [email protected]

These can be taught online, at a school club or at a local LCF center. You can do it after

school or lunchtime. There are also chances to teach in school. Many schools now need LCF teachers because they know LCF provides excellent training and supplies LCF teachers with the best resources(资源)。

Come on and try it yourself at our local club near your home!

1.What can children do in Fun French or Spanish Clubs?

A. Have a party. B. Play chess.

C. Make friends. D. Watch movies.

2.How do children learn in LCF clubs?

A. By joining fun painting and gym clubs.

B. By going to school clubs only.

C. With songs, games and cooking

D. With stories, games and movement

3.What language is required in Jazz-Mataz?

A. Spanish B. English C. Chinese D. French

4.If you want to join an LCF club, you’d better NOT _______.

A. post a letter B. send an email

C. go to the local club D. make a phone call

5.From the text we know that_______.

A. LCF is a language and science school in Canada

B. LCF only has music and gym classes.

C. LCF offers courses at different places.

D. LCF provides excellent training, teachers and doctors

1.C 2.D 3.B 4.A 5.C 【解析】本文介绍了LCF俱乐部教授的内容,活动安排以及联系方式。 1.C 细节理解题。根据Fun French or Spanish Clubs Where children have fun, make friends and learn a language from excellent teachers.可知在...
练习册系列答案
相关题目

It was already 8:30 in the morning. Lin Tao, a 14-year-old schoolboy, still didn't show up at school. He was often late for school! The teacher called his father and got to know he played computer games online late the night before and couldn't get up that morning. In fact, he had played online games since the age of 11. He almost dropped out of school last year.

Lin Tao is not alone. Information from China Internet Center shows that the number of teenage Internet user in China had been about 170 million by the end of December, 2017. Many of them, like Lin Tao, spend too much time playing computer games online.

To deal with this problem, the Chinese government worked out a draft regulation(法规草案)in January this year. According to the regulation, players need to use their own ID cards to play online games. Game companies will control teenagers' online game time. They will not be able to play online games between 12:00 at night and 8:00 in the morning. If they are still playing during the time, the game companies will lock them out.

Many people think that the regulation can surely better protect Chinese young game players online, while others doubt whether it can successfully stop them from playing games too much. "More and more people come to know that playing online games too much not only brings teenagers healthy and study problems, but also makes them depressed(沮丧的)and lonely," Tong Xiaojun, director from a university, told CCTV. "We need support from the whole society to solve the problem."

1.Which of the following is TRUE about Lin Tao?

A. He had a fight with his father. B. He dropped out of school.

C. He often arrive later for school. D. He started playing games at 14.

2.Under the regulation, players need to if they want to play online games.

A. talk with their parent. B. pay for them

C. call the game companies D. use their own ID card

3.We can learn from the passage that .

A. not many young people have the same problem as Lin Tao in China

B. it is impossible to control teenagers' online game time

C. the game contpanies will offer teenagers prizes if they play well

D. everyone should play a part in controlling teenagers' online game time

1.C 2.D 3.D 【解析】本文介绍了针对青少年过度上网的问题,国家出台了有关的法律法规,并倡导大家一起支持来解决这个问题。 1.C 细节理解题。根据He was often late for school!可知林涛经常上学迟到,故选C。 2.D 细节理解题。根据According to the regulation, players need to ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网