题目内容

【题目】Passage 1

Lisa’s Gym

Keep fit! Lose weight!

Play basketball, do yoga(瑜伽), dance and meet many new friends!

Price:¥40/hour

Open time: Saturdays and Sundays

Tel: 2133730

A Concert

Do you like classical music?

Come to the concert on Friday evening.

The concert will begin at 6:30 in the Children’s Palace.

Ticket price: Adults:¥120 Children(under 15):¥60

Star Wars

USA wonderful movie at Huachen Cinema.

Ticket price:¥80

Time: 6:00 pm —— 8:00 pm

Dates: July 24 to July 27

Summer Job

Do you like to talk with people?

Do you like to work late?

Do you like to work for a restaurant?

Then come and work for us as a waiter.

Please call Jenny at 8124697 for more information.

1You can ______ at Lisa’s Gym.

A. watch a movie B. find a job C. listen to a concert D. play basketball

2Mr. and Mrs. Smith and their 14-year-old son want to go to the concert, they have to pay __for the tickets.

A. ¥120 B. ¥180 C. ¥300 D. ¥240

3Star Wars is the name of ______.

A. a cinema B. a movie C. a club D. a gym

4Linda wants to find a job during her summer holiday, she can ______ for more information.

A. call 8124697 B. call Lisa C. call 2133730 D. go to the Children’s Palace

5Which of the following is TRUE?

A. Lisa’s Gym is open every day.

B. You have to work late as a waiter in the restaurant.

C. You and your friend should pay 80 yuan for the movie.

D. The movie will be on for a week.

【答案】

1D

2C

3B

4A

5B

【解析】试题分析:这篇短文是四篇广告,分别介绍了丽莎的体育馆,音乐会,华晨电影院以及一个招聘广告。

1】细节理解题。根据第一篇广告中的句子Play basketball 可知此题答案是D

2】计算分析题。根据第二篇广告文中提示Ticket price: Adults:120 Children(under 15):60(票价是成人120元,15岁以下儿童60元)可知史密斯夫妇和他们14岁的儿子一共需120*2+60=300元,故选C

3】细节理解题。根据第三篇广告提示USA wonderful movie at Huachen Cinema (在华晨电影院的一部美国非常好看的电影)可知Star Wars 是一部电影,故选B

4】细节理解题。根据第四篇广告原句Please call Jenny at 8124697 for more information.(请给珍妮打8124697这个号码询问更多信息),可知此题选A

5】细节理解题。根据全文描述及第四篇广告中hen come and work for us as a waiter.(那么来作为服务员给我们工作)可知B的描述是正确的。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

In the Warring States Period, the State of Qin had a fight with the State of Zhao, Zhao needed some talented people to ask for help from Chu. Then Mao Sui—the man who believed he was the right person for this task came and recommended (推荐) himself. And he made the king of Chu send the army to help successfully. Zhao was safe. From then on, Mao Sui became a well-known hero of the state.

One day, Shang Yang put a thin wooden stick near the south gate of the capital of Qin. He promised to pay 10 gold pieces to anyone who could move it to the north gate. It was such a simple job that all the people thought Shang was joking. Then he added 40moregold pieces. A man moved it and he really got 50 gold pieces. After that, the people of Qin believed Shang was a man of his word. So they all followed Shang's new laws later.

Yu Boya was good at playing the qin (). One dayReen,when he was playing the music that described green mountains and clear water, a man called Zhong Ziqi said,“I seem to see high mountains and running water whileI listening to your music.” Boya knew he found a goodfriend who really understood him. Unluckily, Boyacouldn't meet Ziqi anymore after that because he had diedof an illness. He was so sad that he broke the qin and neverlaved it again.

1The state of ________ saved Zhao out of trouble finally.

A.QinB.HanC.YanD.Chu

2Shang Yang’s story tells us a man of his word can ____________.

A.protect his stateB.have new friends

C.get people’s trustD.make more money

3We usually use “_________” to express a valuable friendship.

A.Mao Sui recommended himselfB.High mountains and running water

C.Build trust by using a wooden poleD.Zhuang Zhou dreamed of a butterfly

4People should learn from __________ to catch each chance in front of trouble.

A.Ma SuiB.Shang YangC.Zhong ZiqiD.Yu Boya

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网