题目内容

【题目】 The Internet is great. And it gives you the ability 1(do) a lot of things. First of all, you can learn about some 2(real) interesting topics. And you can also find people who have the same 3(interest) as you. But at the same time, you shouldn't always think about what you say and do online. You should remember that real people with real feelings 4(read) your words now. You can't behave the same way online as you behave in real life. Everyone 5(say) bad things sometimes. But when you write something online, it 6(be) there all the time. It will be 7(see) for everyone. You may say things you don't believe, but you can't ignore other people's feelings. When you talk to people in real life, they can see 8(you) face and your body language 9(clear). They can understand you 10(well) than on the Internet. Online, they just read your words so you have to be very careful about the words you choose.

【答案】

1to do

2really

3interest

4are reading

5says

6will be

7seen

8your

9clearly

10better

【解析】

本文是一篇说明文,介绍了网络给人们带来的便利,但同时在网上发言也有一些弊端。由此得出结论,上网时需要注意自己的言辞。

1

句意:并且它给你做很多事的能力。

the ability to do sth.做某事的能力,不定式作后置定语,根据提示词,故答案是to do

2

句意:首先,你可以学习一些真正有趣的话题。

分析句子可知,空处需要一个副词修饰形容词interestingreal的副词是really,故答案是really

3

句意:你也可以找到和你有相同兴趣的人。

分析句子可知,形容词same后面需要一个名词作have的宾语,interest兴趣,不可数名词,故答案是interest

4

句意:你应该记住,有真实感情的人们正在读你的文字。

根据“now”可知用现在进行时,结构是be doingpeople作主语,be动词用are,故答案是are reading

5

句意:每个人有时会讲一些不好的事情。

根据sometimes可知,此处是一般现在时,主语是everyone,谓语动词用第三人称单数,即say变成says,故答案是says

6

句意:但是你在网上写东西的时候,它将会一直留在那里。

分析句子可知,本句是when引导的时间状语从句,遵从“主将从现”原则, 所以主句用一般将来时,故答案是will be

7

句意:它将会被所有人看到。

根据句意可知,“it”是“see”的对象,故用被动语态,see要变成过去分词seen,故答案是seen

8

句意:当你在现实生活中与人交谈时,他们能清楚地看到你的脸和你的肢体语言。

分析句子可知,此处需要形容词作定语修饰faceyou人称代词主格,其形容词性物主代词your可以充当形容词,故答案是your

9

句意:当你在现实生活中与人交谈时,他们能清楚地看到你的脸和你的肢体语言。

分析句子可知,此处需要副词来修饰动词“see”,clear的副词是clearly,故答案是clearly

10

句意:他们会比在网上更能理解你。

根据“than”可知,此处需要用副词的比较级,well的比较级是better。故答案是better

练习册系列答案
相关题目

【题目】 A month before my first marathon, one of my ankles (踝关节) was injured and this meant not running for two weeks, leaving me only two weeks to train. Yet, I decided to go ahead.

I remember back to my 7th year in school. In my first P. E. class, the teacher required us to run and hit a softball. I didn't do either well. He later told me that I was "not athletic".

The idea that I was "not athletic" stuck with me for years. When I started running in my 30s, I realized running was a battle against myself. It was all about the battle against my own body and mind. It was a test of wills.

The night before my marathon, I dreamt that I couldn't even find the finish line. I woke up sweating (出汗) and nervous, but ready to prove something to myself.

The next day, the Marathon started.

At mile 3, I passed a sign: "GO FOR IT, RUNNERS!"

By mile 17, I became out of breath and the once injured ankle hurt badly.

By mile 21, I was quite hungry. As I approached mile 23, I could see my wife waving a sign. She is my biggest fan.

I was one of the final runners to finish. But I finished. And I got a medal. In fact, I got the same medal as the guy who came in first place had.

Determined to be myself, move forward, free of shame and worldly labels (世俗标签). I can now call myself a "marathon winner".

1A month before the marathon, the author ____________.

A.was well trainedB.felt excitedC.made up his mind to runD.lost hope

2Why did the author mention the P. E. class in his 7th year?

A.To show the support of his teacher.B.To tell the readers a funny story.

C.To show he was not talented in sports.D.To share a valuable memory.

3How was the author's first marathon?

A.He made it.B.He stopped halfway.

C.He got the first prize.D.He walked to the end.

4What does the story mainly tell us?

A.A man ones his success to his family support.

B.A winner is one with a great effort of will.

C.Failure is the mother of success.

D.Soon learn, soon forgotten.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网