题目内容

【题目】Millie is ______swimmer in our class. We can't expect her to win the swimming competition.

A.fasterB.the fastestC.slowerD.the slowest

【答案】D

【解析】

句意:米莉是我们班游泳最慢的。我们不能指望她能赢得游泳比赛。

考查形容词最高级。faster较快的;the fastest最快的;slower较慢的;the slowest最慢的;根据句意理解及后句We can’t expect her to win the swimming competition.可知,这里表达的应该是“慢的”,所以排除A/ B选项,而句中比较的范围是in our class,所以应该用最高级,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面的材料, 在空白处填入适当的内容(一个单词)或括号内单词的正确形式填空。 Encouragement is necessary for humans to develop and work hard. It helps people keep going. Here is a story of a simple note of praise. This note helped many people understand the (important) of giving praise to other people.
Robert Brooks is a psychologist (心理学家) now. He remembers the time when he was just a young man. He was in training to be a psychologist. He had to give a (speak) in front of a large group of people. And, he was very nervous. He did not like speaking in front of people. But his speech was very important.
Robert gave his speech. He did a good job. But he did not have the chance to hear other people thought. Later that same day Robert looked into his mail box and (find) a small note there. The note (simple) said, "You did a great job today, Robert." Robert was very surprised and happy to see the note. It made him feel very good. And, Robert believes that that small note helped him through the rest of (he) training. He felt like he was able to do a good job.
Now a psychologist, he teaches people how important it is to give praise to other people. He tells them the story of the simple note that he received. He tells them that the words on the note had power. Those words helped him to continue doing a good job. One day, a businessman, who had (attend) Robert's lecture, decided to take Robert's ideas to heart.
The more this businessman encouraged his workers, the (happy) they were. "The atmosphere in our company changed. We enjoyed working. We began to encourage each other too," said one of the (worker). "People seemed happier. But, most important of all, a greater spirit of team work developed," the businessman added.

【题目】 Mobile phones have become a problem for middle schools. Some middle schools in Australia have stopped students from carrying mobile phones during school hours. The mobile phone use among children has become a problem for the school this year. Several children have got mobile phones from their parents and friends as Christmas gifts, and more students will want them.

Mary, a teacher, said the mobile phone use is a distraction to students during school hours and it also gives teachers so much trouble in their classrooms. Teachers also said that sometimes students might use phone messages to copy during exams. She said some schools tried to stop mobile phones. Some parents felt unhappy because they couldn't get in touch with their children.

Many teachers said students should not have mobile phones at school, but if there was a good reason, they could leave their phones at the school office. They also said there were many reasons why the students should not have mobile phones at school, they were easy to lose and were a distraction for studies.

Many people say that they understand why parents would want their children to have phones, but they think schools should let the students know when they can use their mobile phones.

1Some middle schools in Australia have stopped students from carrying mobile phones_____.

A.because they are studentsB.when they are free

C.when they are at schoolD.because they are children

2We know from the passage that some children get mobile phones from _______.

A.the makers and sellersB.the teachers

C.their parents and friendsD.some mobile phone users

3What does the underlined sentence "…were a distraction for studies."mean in the passage?

A.helped students with studiesB.made students think of other things

C.gave students prizesD.were useless for parents

4Some parents felt unhappy because they couldn't ______ during school hours.

A.use their mobile phonesB.leave their mobile phones at the school office

C.help the teachers with their workD.get in touch with their children

5The passage mainly tells us that ________.

A.students shouldn't have mobile phones at school except (除外)some special reasons

B.it is impossible to stop students from using mobile phones at school

C.some parents felt unhappy because they couldn't use their phones at school

D.parents should teach children how to use mobile phones during school hours

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网