题目内容

【题目】I guess you want to play the piano.

________. That's what I was thinking too.

A.I didn't want it.B.It depends on you.C.You read my mind.D.Your never think it.

【答案】C

【解析】

句意:——我猜你想弹钢琴。——你能读懂我的心思。我也是这么想的。

考查口语交际。I didn't want it.我不想要它;It depends on you.这取决于你;You read my mind.你能读懂我的心思;Your never think it.你从来没想过。根据句意和回答可知,对方正好猜中了作者的想法,故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 假设你是张华,你的悉尼好友Bella最近正因新冠疫情而停课在家隔离。听说无锡在疫情期间开展了停课不停学(Suspended Class, Ongoing Learning)的网络教学模式,她发来邮件询问相关情况。请根据她的邮件进行回复,邮件如下:

Dear Zhang Hua,

How are you doing these days? Recently I have read a lot about the epidemic (疫情) in China on the Internet. Now it seems so serious in Sydney that all students here are asked to stay at home, just as you were months ago. I’m worried about my studies. Is it a good idea to take online courses? What are advantages and disadvantages of online courses? Could you tell me your experience about online courses during your stay-at-home period and offer some advice on how to carry out studies at home?

I hope to hear from you soon. Take care!

Yours,

Bella

注意事项:

1. 回复的邮件要求符合情景、语句通顺,意思连贯,可适当增加细节;

2. 词数在90个左右,邮件的首尾已在答题卷上给出,不计入总词数;

3. 邮件不得提及真实的人名、校名等相关信息;

4. 邮件内容必须写在答卷纸的指定位置上。

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

【题目】 I always think my daughter Kendall is the best—that's just what parents do. When she was only three, she sang for the people, like a little angel.

When Kendall was five, we noticed that she sometimes had a tic (面部抽搐). When the problem got worse, we took her from doctor to doctor. During the treatment, Kendall continued to sing. Surprisingly, her tics disappeared when she sang.

When Kendall was sixteen, we thought she would be cured soon. However, a terrible thing happened.

At a party, Kendall jumped on a friend for a piggyback ride. He bent lower than she expected, and she jumped higher than he expected. Kendall flew over his back and landed on the floor—on her neck. She was rushed to hospital, paralyzed(瘫痪) from the neck down. She couldn't move. But her biggest worry wasn't whether she would walk again, but was whether she could try out for a show called American Idol.

As the days went on, feeling on her left side returned, but she was still paralyzed on the right. We weren't sure how much of her movement would come back. A friend brought a microphone and put it on her bed. Every day, Kendall tried hard to pick it up. It was more important for her to pick up that microphone than a spoon or fork.

Sometimes she had to bite a toothbrush to take her mind off the pain. We all cried because of the pain we witnessed. But on the day—only three months after her accident—we cried full of joy when she sang, though she didn't enter the Top 24 of American Idol.

When she was a little girl, she asked me why it was she that had tics. My heart hurt, but I told her, "Kendall, you have a pure heart, a fantastic voice, a strong mind. And you are a beautiful presence.”

1When did they notice that Kendall sometimes had a tic?

A.When she was five.B.When she was sixteen.

C.When she sang.D.When she saw the doctor.

2What was a surprise during the treatment in Paragraph 2?

A.She had a tic.B.Her tics disappeared when she sang.

C.She was cured soon.D.She sang for the people.

3Why was it more important for Kendall to pick up that microphone than a spoon or fork?

A.Because Kendall loved singing.

B.Because Kendall didn't like a spoon or fork.

C.Because Kendall's friend brought the microphone for her.

D.Because that microphone was more beautiful for her than a spoon or fork.

4What is the best title of the passage?

A.An American Idol.

B.A paralyzed girl.

C.The girl who had a tic.

D.A beautiful girl.

【题目】阅读短文,按要求回答问题。

Amy was looking for a gift for her little daughter. She stopped in front of a store full of dolls.

"Girls like dolls," she thought as she stepped into the store.

Looking around, she saw a grandma doll -- one with grey hair and a pair of glasses. In her mind appeared Joyce, her own mother.

When Amy was a little girl, she got her first doll from Joyce for her birthday. Then the second, the third.., the dolls never arrived late, year after year.

"Why always a doll?" This question had been inAmy's mind until one day her father gave the answer.

Joyce dreamed of having a doll when she was a child herself. Her parents promised one for her fifth birthday. Sadly, they both died in a traffic accident before it arrived. The never-received gift was the mostvaluable one in her eyes.

Recalling(回想起) her mother's story, Amy got an idea.

It was Joyce's 60th birthday. She got a package with a card that read:

Dear Joyce,

I forget to send you a package that you should have received on May 20, 1956, your fifth birthday.

The gift inside has aged, but I felt that you might still want to have it.

Love,

Angel of Joy

Joyce opened the package and saw a lovely grandma doll. She clasped the doll that she had waited so many years for, with tears running down her face. The doll, given by her "Angel of Joy", made her the happiest "child" in the world.

1Why did Joyce buy her daughter Amy a doll year after year?

__________________________________________

2Did Joyce's parents realize their promise?

__________________________________________

3When was Joyce bom?

__________________________________________

4Who was Joyce's "Angle of Joy"?

__________________________________________

5How did Joyce feel when she received the lovely grandma doll as a gift?

__________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网