题目内容

【题目】As we know its very difficult to live in a foreign country like the UK the US and so on

I agree_____ if you don't understand the local language

A. EspeciallyB. GenerallyC. NaturallyD. Exactly

【答案】A

【解析】

句意:——众所周知,在英国、美国等国家生活是非常困难的。——我同意。尤其是如果你不了解当地的语言。

考查副词辨析。Especially特别;尤其;Generally通常;普遍地;Naturally自然地;Exactly恰好地.根据语境可知在英国、美国等外国生活是非常困难的特别是如果你不懂当地的语言.故选:A

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容,选择最佳答案。
Lockheed Martin, American space system company (空间系统公司) has found a really cool way to inspire the young minds of today to the research fields in Science, Technology, Engineering and Math (STEM).
It may look like a normal yellow bus, but all the magic happens once you get inside. Meet the “Mars (火星) Experience Bus,” part of Lockheed Martin's new “Generation Beyond” national education program to get the kids joining in studying what goes on outside of our home planet. The bus offers a virtual reality (VR, 虚拟现实) experience making the teenagers feel like they are driving on Mars.
The VR experience was developed by taking advantage of software (软件) created for today's best video games, so you can imagine the picture shown is top level. The kids do seem really excited to see the bus take a virtual trip on the red planet and search unknown places. It's certainly a great way of learning about the universe by virtual reality working on a common bus.
The Lockheed Martin's bus will start a tour in the United States to allow kids from different parts of the country to take a ride in it. The Generation Beyond project also includes an iPhone app for iOS providing real-time information about weather reports for Mars, and there's also a free deep space course for middle school teachers and students.
(1)“A really cool way” in the first paragraph refers to ________.
A.A science subject
B.Mars Experience Bus
C.Video game software
(2)“Generation Beyond” is a/an ________.
A.school bus
B.educational project
C.vocation trip
(3)The VR experience was developed from ________.
A.video games
B.space science
C.diving systems
(4)Which of the following statements is TRUE according to this passage?
A.It just looks like a normal school bus after you get inside.
B.Kids are sure to be more interested in all subjects after the experience.
C.You can get the real-time weather reports for Mars with the iPhone.
(5)The best title of this passage may be ________.
A.The common yellow bus
B.The mysterious red planet
C.The magic VR tour

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网