题目内容

【题目】 Resume (简历)

Name

Asher Hawk

Address

665 Washington St. Boston, MA 02111

E-mail

Asher2116@gmail.com

Phone No.

555-367-2208

Career objective (目标)

Program director/coordinator (协调者) in an international NGO

Work experience

Albert-Ludwigs-Universit Freiburg (Germany), teaching assistant(2015-2018)

Ascott Language Center (US), ESL Teaching English as a Foreign Language teacher (2011-2015)

Language

English: Native (本国的)

French: Fluent (流利的)

Spanish & German: Beginner

Skills and interests

Photography, jazz dance, swimming

1Hawk would like to work as ________.

A.an NGO's coordinator.B.an ESL teacher.C.a teaching assistant.

2Which second language is Hawk good at?

A.English.B.French.C.Spanish.

3What would Hawk probably do in his spare time?

A.Singing.B.Playing basketball.C.Taking photos.

【答案】

1A

2B

3C

【解析】

本文是Asher Hawk的个人简历。

1细节理解题。根据Career objective中的“Program director/coordinator (协调者) in an international NGO”可知,他的目标是在国际非政府组织做一名项目总监或协调者。故选A

2细节理解题。根据Language中的“French: Fluent (流利的)”可知,霍克擅长的第二外语是法语。故选B

3推理判断题。A:唱歌;B:打篮球;C:拍照。根据Skills and interests中的“Photography, jazz dance, swimming”可知,他喜欢摄影,爵士舞和游泳。所以推测霍克在空闲时间可能会去拍照。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 The clock pointed at a quarter before nine when he appeared at the Reform Club. Phileas Fogg had finished the journey round the world in eighty days! Phileas Fogg had won his wager (打赌) of twenty thousand pounds!

How could such an exact man make this mistake of a day? Why did he think that he had arrived in London on Saturday, the twenty-first day of December, when it was really Friday, the twentieth, the seventy-ninth day only from the day he left?

The cause of the mistake was very simple.

Phileas Fogg had gained one day on his journey, because he had travelled eastward. During travelling eastward, he had gone towards the sun, and the days therefore diminished(缩短) as many times 4 minutes as he crossed degrees(经度) in this direction. There are 360 degrees on the circumference (周长) of the earth; and these 360 degrees, multiplied () by 4 minutes, gives 24 hours, the day gained. In other words, while Phileas Fogg, going eastward, saw the sun pass 80 times, his friends in London only saw it 79 times. This is why they waited for him at the Club on Saturday, and not Sunday, as Mr. Fogg thought.

Phileas Fogg, then, had won the twenty thousand pounds; but as he had spent nearly nineteen thousand on the way, the gain was small. His aim was, however, not to win money. He divided the one thousand pounds between Passepartout and Fix. From Passepartout’s share, he deducted(扣除) the cost of the gas which had burned in his room for nineteen hundred and twenty hours.

The next day just after the wedding party, as soon as it was light, Passepartout knocked on his master’s door. Phileas opened it, and asked, “What’s the matter, Passepartout?”

“What is it, sir? Why, I’ve just found out —”

“What?”

“That we might have made the tour of the world in only seventy-eight days.”

“No doubt,” said Mr. Fogg, “by not crossing India. But if I had not crossed India, I should not have saved Aouda out of danger and fell in love with her afterwards, and she would not have been my wife.”

Phileas Fogg had won his wager, and had made his journey around the world in eighty days.

Would you make the tour around the world for less than eighty days?

1How did Fogg most probably feel after he finished the journey around the world?

A.Proud but a bit afraid.B.Excited but a bit angry.

C.Curious but a bit worried.D.Satisfied but a bit sorry.

2Which of the following shows the right order of the whole trip?

a. Fogg got married to Aouda. b. Fogg’s friends gathered at the Club.

c. Fogg started the trip around the world. d. The group travelled across India.

A.c-b-d-aB.b-d-a-cC.c-d-b-aD.b-c-a-d

3What can we learn from the passage?

A.Phileas Fogg had gained one day on his journey, because he had travelled westward.

B.Phileas Fogg didn’t gain a lot though he had won the twenty thousand pounds at last.

C.Phileas Fogg paid for the cost of the gas which had burned in his room for 1920 hours.

D.Phileas Fogg’s friends in London saw the sun pass more times than Fogg.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网