题目内容

【题目】_______ has donated much money to the charity .

A.Hers friend B.A friend of her

C.Some of her friends D.A friend of hers

【答案】D

【解析】

试题分析:her形容词性物主代词,她的,不能用作介词宾语;hers名词性物主代词,她的,不能用来修饰名词,作定语。联系本句助动词has,可知主语是单数形式,some of her friends她的一些朋友,为复数形式。故选A,她的一个朋友。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Want to go on holiday, but don’t have enough money for luxury(豪华的)hotels and expensive trips? Backpacking might be a good choice for you.

Backpacking is a very cheap kind of travel. European and American students and young adults(成人)often do it because they may not have much money.

Backpackers will never use a suitcase(手提箱)during the trip.They put all their traveling things in a large backpack.

The most popular places for backpacking are Southeast Asia and South America. The countries in these areas aren’t very expensive, and are also very hot for most of the year. India and Australia are also very popular. In 2002, over 400,000 backpackers traveled to Australia. Sometimes, backpacking can be dangerous. A British backpacker was shot dead (枪杀)at a beach party in Thailand, and every year similar things happen.

Backpacking, in fact, is much more than a holiday—for young people in Europe,and they see backpacking as a way of learning about the world. Backpackers often travel alone for many months, so it is like an adventure and challenge(冒险和挑战).

Besides finding new worlds, many people think backpacking is also about “finding yourself”.

1As a kind of travel, backpacking is very _________.

A.expensiveB.inexpensiveC.boring

2What do you need most when you go backpacking?

A.A suitcase.B.A large backpack.C.A train ticket.

3From the passage, we learn that__________.

A.backpackers like traveling to the countries where the weather is not cold.

B.backpackers always have much free time and money

C.backpackers often enjoy asking their good friends to travel with them.

4How does the writer tell us backpacking can be dangerous?

A.By using numbers.

B.By giving an example.

C.By having a discussion.

5What is the main idea of the last paragraph?

A.Backpacking is very popular with young people in Europe.

B.Backpacking is full of adventures and challenges.

C.Backpacking is a meaningful trip to find new world and new self.

【题目】

Now there is a family problem.Nearly every parent says that we never grow up.In fact,we are probably 16 or 17 years old.In their eyes,we are always little ones and often do wrong things.For example,when I need to stay at home alone,they always worry about me and my life without them.

Most parents always think that they have offered the best things they can to make their children live in a comfortable world.They buy their children pretty clothes,cool shoes,expensive school things,and often a thousand-yuan-cost bike.They think that they have done everything that they can for their dear children.In return,they only want their children to get good results in the exams.

But why still can't their children understand them? Does it mean that we still want more material things? No.As a matter of fact,what we want is a true family.What does a true family mean? I think it means a place where we can hide ourselves from the cold world outside.From the place,we can get warmth,we can get consolation(安慰),and we can get happiness.And one important thing is that we should be stronger and more confident in the outside world because we know that we have a true family.

So I think that parents should sit down to talk with their children to let them know that they have a true family,so the children and their parents could understand each other.Then,parents will not treat their children as little ones.

根据短文内容,完成下列句子,每空词数不限。

1In the eyes of most parents,children never ___ __and seldom do__ ___

2Most parents always think they___ ___the best things they can for their children to live in the world.

3Children still____ ____their parents because what children need most is not material things but __ __ __

4Most parents want their children to get ___ __in the exams while their children want to get ____ ___ _____ ______from a true family.

5The way to__ ___ __between parents and children is that they should have more communication with each other.Then,no children will ___ __as little ones.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网