题目内容

【题目】阅读下面材料,从A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
A

(1)Here are notices (启事) in the Lost & Found case.
A.three
B.four
C.five
D.six
(2)You lost your keys. You may (可以) call .
A.487-2349
B.498-2456
C.476-5939
D.412-9856
(3)You found a school ID card. Maybe (可能) it belongs to (属于) .
A.Mike
B.Jenny
C.Tony
D.Tom
(4)Jenny found .
A.a blue and white cat
B.a black and white case
C.a blue and white case
D.a black and white cat
(5) found the book.
A.Mike
B.Mary
C.Tony
D.Jane

【答案】
(1)D
(2)B
(3)A
(4)D
(5)C
【解析】这是一篇寻物启事。
(1)细节理解题。观察图片可以数出一共张贴了六则寻物启事。故选D。
(2)细节理解题。根据“A set of keys.Please call Jane at 498-2456"可知,找钥匙请联系Jane,号码498-2456。故选B。
(3)细节理解题。根据“My school ID card.My name is Mike.”可知,寻找校园卡,我的名字是Mike。故选A。
(4)细节理解题。根据右下角的寻物启事可知,找一只黑白相间的猫,联系Jenney。故选D。
(5)细节理解题。根据左上角的寻物启事可知,是你的书吗?请联系Tony。故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】完形填空 阅读短文,从每题所给选项中选出可以填入空白处的最佳选项。(15分)

Frank was a very talkative little boy. He never saw a new thing asking a great many questions about it.

His ____ was very patient and kind. When it was ____ to answer his questions, she would do so. Sometimes she would say, “You are not ____ enough to understand that, my son. When you are ten years old, you may ask me about it, and I will tell you.”

The first time Frank saw an hourglass(沙漏), he was very much interested, but he did not know ____ it was. His mother said, ‘An hourglass is made in the ____ of the figure 8. The sand is put in at one end, and runs through a small hole in the ____. As much sand is put into the glass as will run through in an hour.

When Frank watched the little stream of sand, he was impatient, ____ it would not run faster. “Let me ____ it, mother,” said Frank: “It is lazy, and will never get through.” “Oh yes, it will, my son,” said his mother. “The sand moves down little by little, but it moves all the time.” “When you look at the ____ of the clock, you think they go very slowly, and so they do but they never ____.”

“While you are playing, the sand is running, grain(颗粒) by grain. The hands of the clock are moving, second by second. At night, the sand in the hourglass has run through twelve times. The hour hand of the clock has moved al around its face. This is because they keep working every ___. They do not stop to think how much they have to do, or how long it will ____ them to do it. Now Frank’s mother wanted him to learn a little poem, but he said, “Mother, I can ____ do it.”

His mother said, “Study all the time. Never stop to ask how long it will take to learn it. You will be able to say it very soon.”

Frank ____ his mother’s advice. He studied line after line, very busily and in one hour and a half he knew the poem perfectly.

【1】A. without B. except C. for D. about

2A. father B. brother C. mother D. sister

3A. hard B. proper C. impossible D. useless

4A. popular B. wise C. friendly D. old

5A. what B. why C. how D. who

6A. size B. shape C. time D. number

7A. middle B. back C. front D. top

8A. so B. because C. before D. until

9A. kick B. touch C. drop D. shake

10A. faces B. time C. hands D. surface

【11A. stop B. worry C. walk D. talk

【12A. year B. minute C. day D. month

【13A. bring B. leave C. take D. offer

【14A. finally B. easily C. carefully D. hardly

【15A. refused B. allowed C followed D. Forgot

【题目】Recently, many people have begun to try a new way of doing shopping through the Internet. They are very interested in it. Why is it becoming more and more popular now? There are some reasons. First, more and more people have their own computers and their computers can be joined with the Internet. So it is possible for many of them to do shopping through the Internet. Second, shopping through the Internet can save them some money and a lot of time. Third, they don't need to go to the shop themselves. Because of these good facts, few people refuse it.

On the other hand, some people don't like this new way of shopping. They are worried about the safety of shopping online. Customers(顾客)can only see the pictures of a product on the Internet. And they can't enjoy the pleasure of buying things in a large supermarket or a wonderful shopping center. These are the reasons why they do not like it.

But I think more and more people will like this new kind of shopping in the future.

【1】 Many people are interested in ______ online.

A. watching TV B. reading C. studying D. shopping

【2】From the first paragraph,we know ______.

A. no one likes buying things online

B. more and more people don't like shopping through the Internet

C. shopping on the Internet is more and more popular

D. There are no advantages about shopping on the Internet

【3】People like doing shopping on the Internet because it can ______.

A. save their money and time

B. help them make a lot of money

C. be very easy

D. help them save time

【4】 Some people don't like shopping online because they______.

A. have to pay more money

B. must send their money first online

C. don't have enough time

D. are worried about the safety of shopping online

【5】What's the best title(题目)of this passage?

A. Why don't people like going shopping?

B. Shopping through the Internet is very popular.

C. How do people shop with little money?

D. Chinese people don't like shopping on the Internet.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网