题目内容

【题目】—Eric, have you made a decision on your project?

—Not yet. I can't make it until I have I have first-hand ________ on prices.

A.newsB.knowledgeC.informationD.message

【答案】C

【解析】

句意:——埃里克,你对你的项目做了决定吗?——还没有,直到我有第一手关于价格的资料,我才能做决定。

考查名词。news新闻、消息;knowledge知识;information信息、情报、资料(报纸、电台、电视等新闻媒体报道的);message(书面或口头的)信息、消息、音信。根据问句Eric, have you made a decision on your project?埃里克,你对你的项目做了决定吗?可知,是有“资料”才能做决定,所以应用information,故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Once there was a piano player in a bar. People came just to hear him play. But one night, a lady asked him to sing a song.

"I don't sing," said the man.

But the lady told the waiter, "I'm tired of listening to the piano. I want the player to sing!"

The waiter shouted across the room, "Hey, friend! If you want to get paid, sing a song!" So he did. He had never sung in public before. Now he was singing for the very first time! Nobody had ever heard the song Mona Lisa sung so beautifully!

He had talent he was sitting on! He may have lived the rest of his life as a no-name piano player in a no-name bar. But once he found, by accident, that he could sing well, he went on working hard and became one of the best-known singers in the US. His name was Nat King Cole.

You, too, have skills and abilities. You may not feel that your talent is great, but it may be better than you think. With hard work, most skills can be improved. Besides, you may have no success at all if you just sit on your talent.

1Why did the lady want Nat King Cole to sing?

A.Because she took the waiter's advice.

B.Because she knew Nat King Cole sang very well.

C.Because she was tired of listening to the piano.

D.Because she thought Nat King Cole played the piano badly.

2Nat King Cole succeeded because ________ .

A.he got help from the ladyB.he caught the chance

C.he sang the song Mona Lisa wellD.he played the piano well

3Which is the best title for the passage?

A.Sing in the BarB.Achieve Success in Life

C.Never Lose HeartD.Find Your Hidden Talent

【题目】 Staying warm and comfortable at home, ordering food delivery services(外卖服务) and shopping online is a common weekend for many people, according to a yearly report made by WeChat.

The report shows not only the app’s users’ interest but also their content of consumption(消费) behaviors.

As well as being a social network, it also allows users to make friends, count steps, shop online, share moments, book taxis, read articles, play games and order food through its mobile payment system.

With more than 1.15 billion monthly users as of September, up 6 percent year-on-year, WeChat is one of the most popular messaging apps.

On the network, nearly 1 million users have friends’ number up to 5,000 which is the for a user.

The most active periods for people to use WeChat are before lunch and after work. After 8 p.m. is the active peak for online games, while after 9 p.m. is for reading.

The average number of steps per day on WeChat sports is 6,932, the report shows.

However, the number of steps for about 12 million users dropped to less than 100 at weekends, which means that besides going to the toilet, these users stay in their beds all day. About 64 percent of such users are female.

Delivery food services and online shopping are mostly used at the weekend for these users.

Besides, people used WeChat Pay 5.8 times per month on average for buying goods last year.

In the WeChat emoji ranking, face palm, open smile, snicker, thumb up and rose are among the top five.

In WeChat Moments where users can share their daily lives with friends, male users prefer to share things about work or games, while female users share food or life.

WeChat mini program has more than 1 million apps over 200 industries. The app users open their mini program four times per day on average. The daily active user number of mini program reached 300 million. Women, younger than 29, prefer online shopping programs, and those aged 29 and above prefer entertainment ones.

This year, WeChat mini program will focus on empowering business ecosystems(商业生态系统) and opening up more capabilities(功能) for developers including livestreaming(直播).

1According to the paragraph, which of the following words can be the most suitable one in the blank?

A.listB.lineC.limitD.level

2According to the passage, which of the following purposes of using WeChat is NOT mentioned(提及) ?

A.To buy goods by mini program.B.To order food delivery services.

C.To share some exciting moments.D.To download paid popular novels.

3What is the best title of the article?

A.Great Advantages of Using WeChat

B.Report on Personality of WeChat Users

C.Influence of WeChat on Online Shopping

D.Suggestions on How to Use WeChat Properly

4What can we learn from the passage?

A.Female aged 29 and above prefer online shopping programs.

B.More than half of the female WeChat users lie in their beds all day at weekends.

C.People use WeChat most not only before having lunch but also getting off work.

D.Male WeChat users prefer to share emojis like open smile or rose with their friends.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网