题目内容

Chinese Poetry Competition has ________ influence on people. More people like poetry.

A. a B. an C. the D. /

B 【解析】句意:<<中国诗词大会>>对人们有影响。更多的人喜欢诗歌。单词influence 的用法:1. 名词 [c/u] (power) 权势 ;2. 名词 [c] (effect) 影响,可数名词;3. 及物动词 [+person, situation, choice] 影响。have an influence on对...有影响。influence是以元音音素开头的单词,所以使用冠词...
练习册系列答案
相关题目

In Britain,the government,school leaders,teachers and parents all agree that students should wear uniforms.B1. British private schools and schools have their own school uniforms.They think it’s i2. for pupils to wear school uniforms.

School leaders normally decide if pupils will have to wear a uniform,and they.a3.

decide what it should look like.You know,no students want to wear.u4. uniforms.

Everybody wants to wear beautiful uniforms.

Leaders have to follows the rules,and they.c5. just choose anything they like.They have to.t6. of the students’ feeling and taste.Here are a few.f7. leaders should consider.

1.Cost.This is the first fact they should consider.Their uniforms shouldn’t be too.

e8. because it may cause problems for some families.Not all the families can afford it.2.Sexism(性别歧视).The uniform policy must be equally fair(公平的)for boys and g9.

3.Cultures and races.School rules must.a10. pupils from all backgrounds to wear a uniform,for example,allowing Muslim(穆斯林)girls to wear an appropriate dress and Sikh(印度锡克教徒)boys to wear a traditional headdress(头饰).

1.But 2.important 3.also 4.ugly 5.can’t 6.think 7.facts 8.expensive 9.girls 10.allow 【解析】试题分析:短文介绍了在英国有关学生穿校服的一些规定。英国的私立学校有他们自己的校服,他们认为对于学生们来说穿校服很重要。对于学校的领导来说,他们不能只选择他们喜欢...

Bury trip﹣﹣June 18th,2016

We will be leaving the Perse School at 13:45.Please be at the school gate 10minutes early.If you are late,you may miss the bus and not be able to go!If you miss the bus,you won’t get your money back.The bus is planned to arrive in Bury at 14:30,although this depends on traffic.You will have free time to walk around and we will meet at the same location where we arrived at 17:15to return to the Perse School by about 18:00.

Things to do Visit the Abbey

The Abbey is the min (废墟)of a church which was built more than 1,000years ago.There are many nice gardens in it.And next to the Abbey,there is a big new church.

Have a drink in the Nutshell

This little bar is famous in Britain because it is officially (正式地)the smallest bar in the country.Good things are put in small bags,and the Nutshell serves some of the area’s finest beer,as well as fascinating photos.

Have a look at a beer shop

At the Greene King shop you can taste and buy some of the local beer,as well as food such as potato chips.There are also clothes available to buy.

Several places are listed,but feel free to plan your own visit.

1.If Sara wants to take part in the trip,when should she arrive at the Perse School gate?

A.At 13:35.B.At 13:45.C.At 14:20.D.At 14:30.

2.What can we see in the Abbey?

A.A big museum. B.Tall towers.

C.Nice gardens. D.A new church.

3.The Nutshell is famous in Britain because of its_____.

A.small size B.good service

C.best beer D.interesting photos

4.What can we buy at the Greene King shop?

①beer②potato chips③postcards④books⑤clothes

A.①②④ B.①②⑤ C.②③④ D.③④⑤

5.The material is probably_____.

A.a report B.a diary

C.an introduction D.a notice.

1.A 2.C 3.A 4.B 5.D 【解析】 试题分析:贝里之旅﹣2016年6月18日 将在13:45离开博斯学校,请提前10分钟在校门口集合。介绍了要旅行的地方:参观修道院 、果壳酒吧和啤酒店等等。几个地方都列出来了,但也能享受自己的参观计划。 1.A细节理解题。 由文中 We will be leaving the Perse School at ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网