题目内容

I learned how to accept life from my father. However, he did not teach me acceptance when he was strong and h1., but rather when he was weak and ill.

My father was o2. a strong man, but a terrible illness took all that3.. Now he can no longer walk, and he must sit4.(quiet) in a chair all day. One night, I went to visit him with my sisters. We started talking about life, and I told them about one of my5.(experience). I said that we must very often give6. things while we are growing—our youth, our beauty, our friends—but it always seems that we gain(得到) something new in its7./ple?s/. Then suddenly my father spoke up,“I gained the love ofmy family.” I looked at my sisters and saw tears in8.(they) eyes, along with hope and thankfulness.

I was moved by his words. After that, I would remember his words and become9./kɑ:m/ when I began to feel irritated(恼怒的) at someone. In this way, I learned the power of acceptance from my father.

Sometimes I wonder what other things I could have learned from him if I had listened more carefully10./wen/ I was a boy. For now I am grateful for this gift.

1.healthy 2.once 3.away 4.quietly 5.experiences 6.up 7.place 8.their 9.calm 10.when 【解析】本文作者叙述了在他身上发生的故事。 作者认为有得必有失,要学会放弃,包括个人的青春、美丽以及朋友在内的一切;如果失去,必然有相应的事物来代替。 而作者年老多病的父亲...
练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网