题目内容

【题目】阅读短文,完成下列任务。
C
Both the British and Americans speak English. However, there are several differences between American English and British English. For example, the words they use in daily life are not the same. The British call the first floor of a building the ground floor. The floor above the ground floor is the first floor, which Americans call the second floor. Once you go to Britain and America, you may notice other differences. The British usually hide their feelings. They don't often start a talk with strangers. On the train the British often spend their time reading newspapers or books. But Americans are more active and easier to talk with.
(1)任务1: 根据英文释义及首字母提示,从短文中找出单词。
a=at or to a higher point
h =to stop somebody or something from being seen
(2)任务2: 同义句转换,每空一词。
① Both the British and Americans speak English.
the British Americans speak English.
② However, there are several differences between American English and British English.
However, American English is British English in several ways.
(3)任务3: 根据短文内容简答问题。
What do the British often spend their time reading on the train?

【答案】
(1)above;hide
(2)Not;only;but;also;different;from
(3)Newspapers or books.
【解析】英国人和美国人讲的都是英语,但是有些差异。比如在表达楼层的时候两个国家的用词就不一样。英国人比较内敛,美国人更容易接触。
(1)① 根据释义在或到更高的点可知是above在……上方;
② 根据释义:阻止某人或某物被看见,可知是hide,隐藏。
(2)① 句意:英国人和美国人都讲英语。故可用Not only……but also替换。
② 句意:然而,美国英语与英国英语有几处不同。即:美国英语在几方面不同于英国英语。故用different from。
(3)细节题,根据On the train the British often spend their timereading newspapers or books.可知他们读的是Newspapers or books.

练习册系列答案
相关题目

【题目】American high schools have a dropout rate (辍学率) of up to 50%. There are many reasons for students leaving school:

For two thirds of the dropouts, motivation (动力) is the problem. They can’t just work hard enough.

Almost half of them said that they had missed so many classes that they could not follow any more.

Many said that they were not ready well enough in their earlier school.

For a third of them, getting a job is more important than finishing school.

High school dropouts have more problems in their future lives. They are more likely (可能的) to be out of work or live a poor life. There is also a big difference in income (收入) if you compare high school dropouts with graduates. A study shows Americans with a bachelor’s degree (学士学位) get about $50,000, those with a high school diploma about $28,000 and dropouts only about $20,000.

Many younger students do not understand the influence of dropping out of school. They often need better teachers, more lessons to get good grades in subjects and more help with learning problems. Some schools in America have changed this situation. Some schools offer evening classes or allow students to come back at a later age.

1Some students think is more important than finishing school.

A. finding a job B. dealing with problems

C. making much money D. studying during work

2The passage mainly tells us reasons that American high school students become dropouts.

A. 3 B. 4

C. 5 D. 6

3We can learn that high school dropouts than graduates in America.

A. work harder

B. take more subjects

C. make less money

D. are faced with fewer problems

4What do we know from the last paragraph (段落)?

A. Most of the dropouts can’t work hard enough.

B. American high schools haven’t changed the situation at all.

C. Dropping out of school doesn’t influence younger students’ future lives.

D. Some American schools allow the dropouts to come back again at a later age.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网