题目内容
【题目】
For Rent Family Home,3 bedrooms and 2 bathrooms.2,000 yuan a month.Call 08548884433. Single apartment for girls,an excellent living room with a bedroom and a bathroom.1,200 yuan a month.Call 08548788345. | Win a 99 yuan Ticket to a Concert Just buy an MP4 and your name will go into a lucky draw(抽奖).You may win a 99 yuan ticket to a concert from Dayong Music Store. |
Lost A black bag with a mobile phone and some books was lost in a taxi.Finder may call 13908883210. A black wallet with a lot of cash was lost near Wenfeng Park.If you find it,please call 15908884532. | Help Wanted If you are free to look after two boys from July to September,please call 08548888571. KFC restaurant needs some parttime waiters.If you are free in the evening,call 08548888885. |
【1】Lisa wants a room for herself,how much should she pay?
A. 99 yuan. B. 1,200 yuan.
C. 2,000 yuan. D. 1,500 yuan.
【2】Lin is a taxi driver,he found a black bag in his taxi yesterday,what may be in it?
A. A mobile phone. B. Some books.
C. Some cash. D. A and B.
【3】If you want to find a parttime job,you will read________.
A. For Rent B. Lost
C. Help wanted D. Win a 99 yuan Ticket to a Concert
【4】From the passage we can learn that________.
A. If you are free in the evening,you can take care of two boys
B. Mr.Black found a black wallet,he can call 13988884532
C. You'll have a chance to win a ticket if you buy an MP4 from Dayong Music Store
D. The Whites can rent a single apartment to live in
【5】This passage is probably from________.
A. a novel B. a newspaper
C. a book D. a TV program
【答案】
【1】B
【2】D
【3】C
【4】C
【5】B
【解析】
该文给出了房屋出租、卖MP4、寻物启事和招工等四则广告。
【1】细节理解题。根据“Single apartment for girls,an excellent living room with a bedroom and a bathroom.1,200 yuan a month.”可知丽莎想要自己租一间房间,需要1200元。故答案为B。
【2】细节理解题。根据 “A black bag with a mobile phone and some important books was lost in a taxi”可知黑色包里有手机和书,故答案为D。
【3】细节理解题。根据Help Wanted中的句子KFC restaurant needs some part-time waiters.可知KFC餐厅需要一些兼职服务员,即如果你想找兼职,可以去看Help Wanted。故答案为C。
【4】细节理解题。根据“Just buy an MP4 and your name will go into a lucky draw(抽奖).You may win a 99 yuan ticket to a concert from Dayong Music Store.”可知如果你买MP4,你就有机会赢得音乐会的门票,故答案为C。
【5】推理判断题。根据文章内容可知这是几个广告,应该是在报纸上的,故答案为B。