题目内容

【题目】

For Rent

Family Home,3 bedrooms and 2 bathrooms.2,000 yuan a month.Call 08548884433.

Single apartment for girls,an excellent living room with a bedroom and a bathroom.1,200 yuan a month.Call 08548788345.

Win a 99 yuan Ticket to a Concert

Just buy an MP4 and your name will go into a lucky draw(抽奖).You may win a 99 yuan ticket to a concert from Dayong Music Store.

Lost

A black bag with a mobile phone and some books was lost in a taxi.Finder may call 13908883210.

A black wallet with a lot of cash was lost near Wenfeng Park.If you find it,please call 15908884532.

Help Wanted

If you are free to look after two boys from July to September,please call 08548888571.

KFC restaurant needs some parttime waiters.If you are free in the evening,call 08548888885.

1Lisa wants a room for herself,how much should she pay?

A. 99 yuan. B. 1,200 yuan.

C. 2,000 yuan. D. 1,500 yuan.

2Lin is a taxi driver,he found a black bag in his taxi yesterday,what may be in it?

A. A mobile phone. B. Some books.

C. Some cash. D. A and B.

3If you want to find a parttime job,you will read________.

A. For Rent B. Lost

C. Help wanted D. Win a 99 yuan Ticket to a Concert

4From the passage we can learn that________.

A. If you are free in the evening,you can take care of two boys

B. Mr.Black found a black wallet,he can call 13988884532

C. You'll have a chance to win a ticket if you buy an MP4 from Dayong Music Store

D. The Whites can rent a single apartment to live in

5This passage is probably from________.

A. a novel B. a newspaper

C. a book D. a TV program

【答案】

1B

2D

3C

4C

5B

【解析】

该文给出了房屋出租、卖MP4、寻物启事和招工等四则广告。

1细节理解题。根据“Single apartment for girls,an excellent living room with a bedroom and a bathroom.1,200 yuan a month.”可知丽莎想要自己租一间房间,需要1200元。故答案为B。

2细节理解题。根据 “A black bag with a mobile phone and some important books was lost in a taxi”可知黑色包里有手机和书,故答案为D。

3细节理解题。根据Help Wanted中的句子KFC restaurant needs some part-time waiters.可知KFC餐厅需要一些兼职服务员,即如果你想找兼职,可以去看Help Wanted。故答案为C。

4细节理解题。根据“Just buy an MP4 and your name will go into a lucky draw(抽奖).You may win a 99 yuan ticket to a concert from Dayong Music Store.”可知如果你买MP4,你就有机会赢得音乐会的门票,故答案为C。

5推理判断题。根据文章内容可知这是几个广告,应该是在报纸上的,故答案为B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文完整、通顺。每空只填一词(有两词多余)。

mistake if themselves unless listen key

find be interesting wisely active come

Research show that successful learners have some good habits in common.

Good learners often connect what they need to learn with something1. Studies show that if you are interested in something, your brain is more2and it is also easier for you to pay attention to it for a long time. For example, if they need to learn English and they like music or sports, they can3to English songs or watch sports programs in English.

Good learners think about what they4good at and what they need to practice more. Even if you learn something well, you will forget it5you use it. “Practice makes perfect.” Good learners will keep practicing what they have learned, and they are not afraid of making6.

Good learners usually choose the best way of the following methods when they study. For example, they may take notes by writing down7words or by drawing mind maps. They also look for ways to review what they have learned. They may do this by explaining the information to8.

Good learners often ask questions during or after class. They even ask each other and try to find out the answers. Knowledge9from questioning.

Learning is lifelong journey because every day brings something new. Everything that you learn becomes a part of you and changes you, so learn10and learn well.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网