题目内容
【题目】
Ticket Information | ||
Tel: 0416-453008 | Dates: Place: Duration (持续时间): Tickets Prices: Family Packages: Latecomer policy: Children: | 30th May-8th June Mon. ---Fri. 10am, 7pm Sat.---Sun. 10am, 2pm, 7pm Wanda Theater 2.5 hours $25 per child or adult (day shows) $35 per child or adult (evening shows) $85 for 4 tickets(10am, 2pm shows) $120 for 4 tickets (7pm shows) Please arrive early, Latecomers will not be allowed to enter until a proper break in the shows. Children below 3 years old will not be allowed in. |
【1】How many days will the show be on?
A.For 9 days.B.For 10 days.C.For 11 days.D.For 12 days.
【2】If a family with five members watch the show at 7pm, they will get the tickets at the lowest price of ________.
A.$110B.$120C.$145D.$155
【3】What can we learn from the ticket information?
A.We can go to watch the show at 2 pm on Friday.
B.Children under three must go to the show with parents.
C.There will be a proper break in the show.
D.A latecomer can’t enter during a break.
【4】If you want more information about the show, you will probably ________.
A.send an emailB.make a phone callC.use the InternetD.write a letter
【5】Where does the ticket information most probably appear?
A.A poster.B.A story book.C.A dictionary.D.A map
【答案】
【1】B
【2】D
【3】C
【4】B
【5】A
【解析】
本文是关于演出《青蛙公主》的售票信息。介绍了联系方式、演出日期、地点、演出持续时间门票价格等。
【1】考查细节理解。根据表格Dates: 30th May-8th June(日期:五月30日至六月8日)可知这个演出时间:五月2天(30,31),六月8天(1,2,3,4,5,6,7,8);共10填。故选B。
【2】考查细节理解。根据表格Family Packages: $120 for 4 tickets (7pm shows) 家庭套餐:4张门票120美元(晚上7点)可知晚间4张门票120美元;根据Tickets Prices: $35 per child or adult (evening shows) 门票价格:每位儿童或成人35美元(晚间演出)可知晚间每位儿童或成人35美元;故如果一家五口在晚上7点观看演出,他们的最低门票价格是120+35=155美元;故选D。
【3】考查细节理解。根据表格Latecomer policy:Please arrive early, Latecomers will not be allowed to enter until a proper break in the shows.(迟到者政策:请早点到达,迟到者在演出适当休息前不得进入。)可知演出将有适当的休息。故选C。
【4】考查细节理解。根据表格一联系方式Tel: 0416-453008可知如果你想了解更多关于这个演出的信息,你可能会打个电话;故选B。
【5】考查主旨理解。本文是关于演出《青蛙公主》的售票信息。本文是广告类阅读,这个售票信息最有可能出现在海报上。故选A。
【题目】New Payment Methods for Online Shopping in China
Payment ways |
Alipay |
Tenpay |
Yeepay |
WeChat pay |
Appearing time | Dec. 12, 2004 | Sep. 9, 2005 | Aug. 8, 2003 | Jan. 12, 2011 |
Companies | Taobao | Tencent | Yeepay | Tencent |
Description | A transfer (中转) station (a third account (账户) between sellers and buyer) | Buyers’ money goes directly to sellers. | ||
Ways | Through computers or mobile phones | Mobile phones | ||
The number of cooperative banks | 180 | 5 | 9 | 11 |
The number of users | 30,000,000 | 3,000,000 | 100,000 | 30,000,000 |
【1】According to the form above we can know some information about ________.
A.online shoppingB.new payment methods
C.online storesD.the uses of Internet
【2】________ are from the same payment service company.
A.Tenpay and WeChat payB.Yeepay and WeChat pay
C.Alipay and TenpayD.Tenpay and Yeepay
【3】When you buy something on Taobao, the money you pay first goes to ________.
A.a bankB.the seller directly
C.the seller’s mobile phoneD.a third account
【4】We can use ________ to pay for online shopping on the computer.
A.Alipay only
B.We Chat pay only
C.the other three ways except WeChat pay
D.all the four methods in the form
【5】Which of the following is NOT TRUE according to the form above?
A.Yeepay was put into use earlier than the other three.
B.Alipay and We Chat pay have the same number of users.
C.When we use WeChat pay, our money goes directly to the sellers.
D.Tenpay is the most convenient because it has the most cooperative banks.