题目内容

【题目】

Ticket Information

Tel: 0416-453008

Dates:

Place:

Duration (持续时间):

Tickets Prices:

Family Packages:

Latecomer policy:

Children:

30th May-8th June

Mon. ---Fri. 10am, 7pm

Sat.---Sun. 10am, 2pm, 7pm

Wanda Theater

2.5 hours

$25 per child or adult (day shows)

$35 per child or adult (evening shows)

$85 for 4 tickets(10am, 2pm shows)

$120 for 4 tickets (7pm shows)

Please arrive early, Latecomers will not be allowed to enter until a proper break in the shows.

Children below 3 years old will not be allowed in.

1How many days will the show be on?

A.For 9 days.B.For 10 days.C.For 11 days.D.For 12 days.

2If a family with five members watch the show at 7pm, they will get the tickets at the lowest price of ________.

A.$110B.$120C.$145D.$155

3What can we learn from the ticket information?

A.We can go to watch the show at 2 pm on Friday.

B.Children under three must go to the show with parents.

C.There will be a proper break in the show.

D.A latecomer can’t enter during a break.

4If you want more information about the show, you will probably ________.

A.send an emailB.make a phone callC.use the InternetD.write a letter

5Where does the ticket information most probably appear?

A.A poster.B.A story book.C.A dictionary.D.A map

【答案】

1B

2D

3C

4B

5A

【解析】

本文是关于演出《青蛙公主》的售票信息。介绍了联系方式、演出日期、地点、演出持续时间门票价格等。

1考查细节理解。根据表格Dates: 30th May-8th June(日期:五月30日至六月8日)可知这个演出时间:五月2天(30,31),六月8天(12,3,4,5,6,7,8);共10填。故选B

2考查细节理解。根据表格Family Packages: $120 for 4 tickets (7pm shows) 家庭套餐:4张门票120美元(晚上7点)可知晚间4张门票120美元;根据Tickets Prices: $35 per child or adult (evening shows) 门票价格:每位儿童或成人35美元(晚间演出)可知晚间每位儿童或成人35美元;故如果一家五口在晚上7点观看演出,他们的最低门票价格是120+35=155美元;故选D

3考查细节理解。根据表格Latecomer policy:Please arrive early, Latecomers will not be allowed to enter until a proper break in the shows.(迟到者政策:请早点到达,迟到者在演出适当休息前不得进入。)可知演出将有适当的休息。故选C

4考查细节理解。根据表格一联系方式Tel: 0416-453008可知如果你想了解更多关于这个演出的信息,你可能会打个电话;故选B

5考查主旨理解。本文是关于演出《青蛙公主》的售票信息。本文是广告类阅读,这个售票信息最有可能出现在海报上。故选A

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Pat McGee noticed her daughter hadn't returned to the dentist's waiting room just before her surgery(外科手术) was supposed to start.

She walked to the bathroom and found Jessica McDaniels, 32, in there, crying.

McGee took her daughter into her arms.

"We're going to say goodbye to the old JessicA." she said. "And hi to the new Jessica."

McDaniels, from St. Louis, US, had been wishing for this day since high school, when the bullying ( 欺凌) about her teeth started. Now that it was finally happening, she was nervous.

It was a social media ( 社交媒体) post two months ago that got her there. Someone posted a photo of McDaniels with a comment about her overbite ( 龅牙) — a serious problem that affects the teeth. The post was shared many times, with many people making mean remarks about her appearance.

The bullies didn't know the road McDaniels had traveled. She experienced nine operations (手术) on her ears from age 2 to 12 years old. She was almost deaf in her right ear. Her adult teeth didn't start coming in until she was 11 or 12, and doctors couldn't understand why they were pushed outward. It got worse as she got older.

McDaniels had been trying for years to get her teeth fixeD. but it was always too expensive.

When her story got out, dentists wanted to help her. One of them, Maryann Udy, got in touch with McDaniels and offered her a new smile — free of charge.

McDaniels wasn't sure at first, so she called her mother.

She told McDaniels that Udy was her angel. "You need to do it," she told her daughter.

The surgery was long and complicated (复杂的). It took weeks for the swelling(肿块) to go down, and several more months before McDaniels new smile was ready.

Later that year, she looked at her old photos online and smiled. "I loved her," she said.

"She's grateful to be in less pain, to be on the path to a new smile. Sometimes, though, it feels like something is missing from who she was."

Still, she loves taking selfies ( 自拍) and admiring her new appearance.

"I looked good before," she said. "I look even better now."

1How did McDaniels feel before the surgery?

A.GratefulB.Anxious.C.Hopeful.D.Annoyed.

2What does the underlined word " it" in Paragraph 5 refer to?

A.The creation of her new smile.B.The comfort from her mother.

C.The bullying about her teeth.D.Finding out the cause of her disease.

3What's the right order for the following events in the passage?

1A dentist offered Jessica a free surgery.

2Jessica had nine operations from age 2 to 12 years old.

3 Jessica loves taking selfies.

4Jessica's photo was

5Jessica was born overbite.

A. B.

C. D.

4We can infer from the last four paragraphs that McDaniels

A.couldn't wait to take selfies after the surgery

B.became more confident about herself after the surgery

C.wasn't satisfied with her new appearance

D.didn't want her photo on social media again

5In the third to last paragraph(倒数第三段) McDaniels said "it feels like something is missing". What do you think is no longer in her life?

A.the sadnessB.the sweet smile

C.the appearance of overbiteD.lack of confidence

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网