题目内容

【题目】阅读理解
This is Bruce's Noodle House. We have different kinds of noodles. A large bowl of noodles with mutton is only 4 dollars, and 3 dollars for a medium bowl. Each bowl of beef noodles is just 3.5 dollars. And a large bowl of chicken noodles is 2 dollars. Each bowl of pork noodles is just 3.5 dollars. One dollar is for a large bowl of vegetable noodles.
Come and enjoy the delicious noodles here! If you order any noodles, fruit will be free. If you are too busy to come, please call us at 288-8998, and you will get the food in half an hour. Our Noodle House is open from Monday afternoon to Sunday.
(1)Bruce's Noodle House sells ____________ kinds of noodles.
A.five
B.eight
C.seven
D.four
(2)If Tom calls Bruce's Noodle House for pork noodles at 7:00 a. m. on Tuesday, he may get the food at ____________ a. m. that day.
A.8:50
B.7:00
C.8:30
D.7:30
(3)Tom's family would like two large bowls of chicken noodles and a medium bowl of mutton noodles. They will pay ____________ for the food.
A.$6
B.$7
C.$5
D.$8、
(4)If you want to order noodles, you can call at ____________.
A.288-8998
B.Monday afternoon
C.Sunday
D.24 hours every day
(5)We can eat noodles in Bruce's Noodle House except on ____________.
A.Monday morning
B.Monday afternoon
C.Saturday afternoon
D.Sunday morning

【答案】
(1)A
(2)D
(3)B
(4)A
(5)A
【解析】
(1)细节判断题。根据A large bowl of noodles with mutton,Each bowl of beef noodles ,And a large bowl of chicken noodles,Each bowl of pork noodles,a large bowl of vegetable noodles.故选A。
(2)细节理解题。根据you will get the food in half an hour.故选D。
(3)推理判断题。根据第一段的价格可计算得出,a large bowl of chicken noodles is 2 dollars.3 dollars for a medium bowl故选B。
(4)细节理解题。Please call us at 288-8998可知,故选A。
(5)综合判断题。根据Our Noodle House is open from Monday afternoon to Sunday可知,故选A。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 阅读短文,根据其内容,补全下面表格。(每小题1分,满分5分)

Anderson (安徒生), a Danish (丹麦) writer, is famous for his fairy tales(童话). Both children and adults love his stories. For example, The Ugly Duckling is well-known to people around the world. In fact, Andersen used to be an ugly duckling when he was young.

In 1805, Andersen was born into a poor family in Denmark. As a young boy, he was tall and ugly and had a very big nose. His friends always made jokes about his big nose. Later, because of his father's death, little Andersen had to make a living by himself. He once worked as a dressmaker and made money in a theater.

The difficulties in life helped him create his fairy tales. In The Little Mermaid, he talked about love and sacrifice(牺牲. In Emperor's(皇帝的) New Clothes, He made fun of the authority(权威).

Besides creating stories, Andersen also loved travelling. His famous saying was, "To travel is to live."

Today, Andersen's fairy tales have been printed into over 100 languages. The Hans Christian Andersen Award is named after him. It's the highest award to give a writer of children's books.

King of Fair Tales and His Fantasy Lands

Personal Experiences

He was born into 【1】 _____________________________ in Denmark, in 1805.

He was laughed at by his friends because of his looks.

He lived a hard life after his father’s death, 2 _______________ and making money in a theater.

He wrote about his trips while travelling to many countries.

Master works

The Ugly Duckling is based on his own experiences.

3 _____________________________ shows love and sacrifice.

In Emperor's New Clothes,4 ________________ the authority.

Achievement

Andersen made great contributions to5________________________

【题目】阅读下面短文,用括号内所给动词的适当形式填空。(必要时可加情态动词或助动词)

Long long ago there was a lovely field garden and there was a very thick tree in it. Both the vegetables and the tree 【1】_______(make) the garden beautiful. The garden’s owner was very proud of this. But no one knew that the vegetables and the tree couldn’t stand each other. The vegetables hated the tree’s shadow(树荫), “You2_______ always _______(stand) there. We can’t see the sun.”The tree thought, “I help you stop from the sun, but you3】____(drink) too much water in return. If I don’t give you my shadow, you4_______(dry) up!”

One day, the vegetables decided to use up all the water in the ground so that the tree would dry up. The tree answered back by5____(refuse) to give the vegetables shadow from the hot sun, so they both began to dry up. Before long, the vegetables were really thin and the tree’s branches were drying up. “You6_____already _______(drink) too much water.” The farmer got angry with the vegetables and stopped watering them. When he did that, both the tree and the vegetables really learned what thirst was. There seemed7________(be) no way to work out the problem, but one of the vegetables, a small tomato, understood what8________(happen), and decided to deal with it. With the little water and under the hot sunshine, the little tomato did all he9_______(do) to grow, grow …..

He managed to grow so big that the farmer【10_______(shock) and started watering the field again. Then the vegetables and the tree realized that it was better to help each other than to fight. So they decided to work together and help each other instead of fighting, using both the shadow and the water in the best combination to grow good vegetables. Seeing how well they were doing, the farmer now gave the best of care to his vegetable field, watering it better than any other field.

【题目】Complete the following passage with the words or phrases in the box. Each can only be used once (将下列单词或词组前的字母填入空格。每词限填一次)

A. quietly B. danger C. easy D. looked like E. from time to time
F. suddenly G. plan H. lovely I. frightening

It was a very hot afternoon, and we decided to cool off in the river near my home. As we climbed down a small rocky hill toward the water, my boyfriend Edward1started to shout, then jumped into the water below. Mathew and Kathy quickly followed but I was too far away to jump.

I heard a low hum (嗡嗡), which was growing louder. From a distance, the group of bees2a cloud of smoke. As it got closer, I realized it was actually large numbers of bees flying towards me. All I could do was to cover my face with hands. I thought that if I sat very3, the bees would think I was just another rock.

After a few minutes, I knew my4hadn’t worked. The bees were attacking me. I could hear my friends shouting at me to get down to the pool fast. But it wasn’t so5. I was in great pain and the only way I could get away was to use my hands to climb down the rocks. However, I was afraid to do that at first because my face would be unprotected. The noise the bees made was so loud and6, but I had no choice.

I rushed down the rocks and jumped into the pool, but I don’t remember doing it. I was just so happy to be free from the pain. I was safe and the water felt wonderful.

But we still weren’t out of7. Every time we tried to climb out of the pool, the bees flew back over our heads. We spent the next three hours in the water, putting out heads under the water8to avoid the bees until they finally lost interest.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网