题目内容

I am an English girl. My name is Mary. I’m twelve. My dad and mom are English teachers. I have a brother(哥哥). His name is Tom and he is thirteen years old. We are in China now. We are in Beijing No. 4 Junior High School. Tom is in Class 4, Grade 7 and I am in Class 9, Grade 7. I have a dog. My dog looks strong. It has a big mouth and two big black ears. We have many(许多) Chinese friends here. They are good.
根据短文内容,判断正(T)误(F)。
【小题1】Mary comes from the U.S.A.
【小题2】Mary and Tom are in the same class, but they are in different grades.
【小题3】Mary’s dog’s mouth and ears are big.
【小题4】The dog’s ears are white.
【小题5】 Tom and Mary have many friends in China.


【小题1】F
【小题1】F
【小题1】T
【小题1】F
【小题1】T

解析【小题1】根据I am an English girl.可知本句错误
【小题1】根据Tom is in Class 4, Grade 7 and I am in Class 9, Grade 7.可知本句错误
【小题1】根据It has a big mouth and two big black ears.可知本句正确
【小题1】根据It has a big mouth and two big black ears.可知本句错误
【小题1】根据We have many(许多) Chinese friends here.可知本句正确

练习册系列答案
相关题目

Good morning! I am an English boy. My name is Frank Smith. My telephone number is 451-3175.My pen is blue, and my ruler is white. The girl is Grace Brown. Grace is a nice girl. Her telephone number is 535-9861. Her pen is black, and her ruler is red. Grace and I both(都)like numbers. Numbers are interesting.

1. Frank’s phone number is     .

A. 451-3175                        B. 535-9861                         C. 415-3175                         D. 553-9861

2. The girl’s last name is      .

A. Frank                                B. Smith                                C. Grace                                D. Brown

3. What color is Grace’s pen?

A. Blue.                                 B. Black.                                C. White.                              D. Red.

4.         is white.

A. Frank’s pen                      B. Frank’s ruler           C. Grace’s pen                     D. Grace’s ruler

5. What’s the meaning(……的意思)of “interesting”?

A. 兴奋的                            B. 悲伤的                            C. 有趣的                            D. 枯燥的

 

On June 6th, 2012 Tiangong-1 welcomed its first guests, the Shenzhou Ⅸ manned spacecraft(载人飞船). The Shenzhou Ⅸ has two male astronauts and one female astronaut. At that time, Liu Yang, a thirty-three year-old woman, became the first Chinese woman in space.

Joining the People’s Liberation Army (PLA) Air Force in 1997, Liu Yang became an experienced pilot after flying safely for 1,680 hours. In 2010, she became an astronaut because of her good job.

“When I was a pilot, I flew in the sky. Now that I am an astronaut, I will fly in space. This will be a much higher and farther flight. I always couldn’t help wondering: What would the Earth look like from outer space?” Liu said.

In June 2012, Liu took Shenzhou Ⅸ to the space as China’s first female astronaut. “I have full confidence,” Liu said before the task. “There are many foreign female astronauts that have been into space. Men and women have their own advantages in carrying out space tasks. They can encourage each other and better complete their task.

However, the difficulty of her training has not affected her life’s pleasure. “I love children and I love life. I love reading, especially novels and history books. I am also a great cook. To be with my family is one kind of happiness, but to fly is another kind that people can’t experience.”

“I am grateful to the motherland and the people. I feel honoured to fly into space on behalf of(代表) millions of female Chinese citizens. ” Liu said after coming back to the Earth safely.

1.Liu Yang worked as an astronaut when she was ________ years old.

A.18               B.33               C.31               D.25

2.From the passage, we know Liu Yang is very________.

A.quiet             B.confident          C.beautiful          D.safe

3.The main idea of the fifth paragraph________.

A.Liu Yang is a good wife and mother          B.Liu Yang enjoy reading novels and history books

C.Liu Yang loves her job as well as her family    D.Liu Yang has to work hard every day

4.Which of the following is NOT true according to the passage?

A.There were three astronauts in the Shenzhou Ⅸ manned spacecraft

B.Liu Yang had been a pilot before becoming an astronaut.

C.Liu Yang was the first Chinese woman astronaut who had been into space.

D.Liu Yang thinks she can do better than the male astronauts in the space.

5.The best title of the passage is _______.

A.The Shenzhou Ⅸ Manned Spacecraft       B.The First Chinese Female Astronaut

C.Love Work and Family                    D.How to Achieve Your Dream?

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网