题目内容
【题目】阅读下列短文,从每小题A、B、C、D四个选项中选出一个最佳答案。
A
Tom's Clothing Shop
Clothes | Color | Price |
socks | white, blue | $4 |
pants | black | $11 |
sweater | red, white | $8 |
T-shirt | red, green, black | $7 |
hat | black, red | $6 |
(1)Which is the most expensive of all?
A.Hat.
B.T-shirt.
C.Pant.
D.Socks.
(2)You don't like red, so you may buy_______ in the shop.
A.socks
B.sweater
C.T-shirt
D.hat
(3)You only have sixteen dollars. You can buy_______.
A.a sweater and a pair of pant
B.two T-shirts and a pair of socks
C.a sweater and two pairs of socks
D.a sweater and two hats
【答案】
(1)C
(2)A
(3)C
【解析】本文主要介绍了服装店廉价销售衣服的基本情况,其中涉及到五类商品的颜色及其价格。
(1)C细节理解题。根据pants black $11的价格,可知最高的是裤子,故选C。
(2)A细节理解题。根据表格可知,红色的物品有T恤和帽子,毛衣,不是红色的只有袜子和裤子,而裤子是11美元,故选A。
(3)C细节理解题。根据表格的内容理解可知,16元钱可以买一件毛衣和两双袜子,故选C。
【题目】从下面方框选择所给词并用其正确形式填空。
two; buy; year; nice; give; station; other; sell; far; much |
It is a rainy (阴雨的) day. A train stops at a small . A man is on the train and he feels hungry (饥饿的). He looks out of the window (窗) and sees a shop. A woman is cakes in the shop and the cakes look . The man wants to a cake, but the shop is a little (有点) from the train. The man doesn't want to walk in the rain. Then he sees a boy. The boy is about five old. He's playing near the window. “Come here, boy!” says the man, “Do you know how the cake is?” “One dollar for one.” says the boy. The man gives the boy two dollars and asks him to buy cakes. “One is for you and the is for me,” he says to the boy.
After some time, the boy comes back. He's eating a cake. He the man one dollar. “Sorry, there is only one cake left (剩余). I eat the cake and here is one dollar back,” says the boy.
【题目】阅读下列内容,从每小题所给的A、B、C、D四个选项中选出一个最佳答案。
A
When I was young, I wanted a dog. But my parents always said I was too young. They suggested getting another kind of pet. But I wanted a dog, so I waited. When my parents thought I was old enough at last, I got Luke. From then on, I learned that having a dog was really hard work. |
Cinder and I became good friends about a year ago. Cinder is my dog. I named her Cinder because my name is Cindy. I think the name Cinder sounds nice. I got the dog on my twelfth birthday. The next morning, I went to the library to find out some information about how to take care of the dog. |
I'm in Grade Four at the Blake School. My pet hamster(仓鼠), Lightning, lives in our classroom. She is brow n and white. I got my hamster two years ago. My friend Jason and I gave each other a hamster for our birthdays. I brought my hamster to school once and the other kids liked her. I decided to leave her there, because my parents hated having Lightning in the house. |
(1)What did Kate learn after getting a dog?
A.Dogs were lovely.
B.Having a dog was hard work.
C.Dogs were dangerous.
D.Having a dog had a lot of fun.
(2)How long does Cindy keep Cinder?
A.For about a month.
B.For about a year.
C.for half a year.
D.For half a month.
(3)In which way are Cindy's pet and David's pet the same?
A.They are both dogs.
B.They're both very big .
C.They both like eating.
D.They're both birthday presents.
【题目】选词填空。从方框中选择合适的单词并用其正确形式填空。每个单词限用一次。每空一词。
key, ask, under, grandparent, you |
(1)This is my grandmother and this is my grandfather. They are my .
(2)I can't find my dictionary. I my mother for it.
(3)— Where is your book? — My book is on the floor the desk.
(4)— I lose a set of . — You can ask Miss Liu.
(5)— What's brother's name? — His name is Jim.