题目内容

(2017贵州黔西南)How does Jane    with her mother?    making phone calls or chatting online?

A. keep in touch; With B. keeping touch; By

C. keep in touch; By D. keeping touch; With

C 【解析】句意:简如何与母亲保持联系?通过打电话还是上网聊天?考查动词短语和介词辨析题。keep in touch with与……保持联系,固定短语,可排除BD两项。with和……一起,表伴随;by通过,表方式;根据句意语境,可知选C。
练习册系列答案
相关题目

The father’s role in the family is important. One researcher says babies who are cared for by their fathers have greater cognitive (认知的) development at one year of age than babies not cared for by their fathers. Another researcher reports that by spending time with their pre-school children, fathers can help to develop children’s language ability. Researchers also point out that for school-age children, fathers are one bridge with the outside world.

Fathers who value (重视) education have children who do better in school than those children whose fathers don’t value education. What’s more, fathers who spend quality time with their children may give their children happy memories which may last a lifetime.

While each father is a unique person who educates children in his own style, good fathers have something in common.

Good fathers attend their children’s school activities. They also involve the children in their lives and the adult world by taking them to see the workplace, or by taking them when the car needs to be repaired, etc.

Good fathers expect a great deal from their children, but also accept and support the unique individuals (个体) that their children are becoming.

Good fathers prefer explanations and reasoning to force.

Good fathers know their time with children is really an investment (投资) in them.

Being an involved father is good for children and good for fathers. Both children and fathers have the chance for growth and development. Today’s lifestyles are changing. More and more fathers are keeping a balance between their personal life, work, and family time.

1.The passage is mainly about _________.

A. how to be a qualified father

B. the growth and development of both fathers and children

C. the father’s role in the growth and development of children

D. the change of the father’s role in modern society

2.A unique person in the third paragraph means “a person who            ”.

A. has the same ideas as others B. is the only one of his type

C. does everything without considering others’ ideas D. tries to do everything well

3.Which of the following statements is CORRECT according to the passage?

A. Good fathers attend their children’s school activities but never take them to their workplace.

B. Good fathers expect a great deal from their children and force them to work hard.

C. Good fathers try to make it clear to their children that staying with their fathers is an investment.

D. Good fathers improve themselves when they spend time with their children.

4.According to the passage, father’s involvement in their children’s lives may NOT lead to _________.

A. the good fate(命运) of their children

B. better reading levels of their children

C. happy memories which may last a lifetime

D. greater cognitive development of their children

1.C 2.B 3.D 4.A 【解析】 试题短文大意:在家庭中父亲的角色是很重要的。作为一个称职的父亲对孩子们和父亲本人都有好处。孩子们和父亲都能得到成长和发展的机会。今天的生活方式正在改变。越来越多的父亲需保持自己的个人生活,工作和家庭之间的平衡。 1. 2. 3. 4.

You may have heard of the famous saying, "East or West, home is the best." What does the word "home" mean to you? How do you say the word in French? In Chinese? In your language? Although people usually know what the word means, it sometimes has no exact translation. It's not surprising, because the idea of home is different from country to country, and from person to person. A home is more than a roof and four walls. It's the cooking, eating, talking, playing and sleeping that go on inside. And at home you usually feel safe and relaxed.

Homes look different in different countries. They also have different things inside. For example, in cold northern Europe, there's a fire in the living room or kitchen and all the chairs face it. In the south, where the sun shines a lot and it's more important to keep the heat out, there are small windows and cool stone floors.

We asked some people about their homes.

How often do people move house in your country''.

"In my country many people don't stay in one place for a very long lime. They

often move every ten years or so. "

—Chery, Boston, USA.

What are features(特征) of homes in your country?

"In Britain, even in town, there's always a garden. We have separate bedrooms and living rooms. But we don't often have balconies(阳台). The weather isn't warmenough!"

—Pat. Exeter, England

1.The word "home" sometimes has no exact translation because _____.

A. people can't find this word in the dictionary

B. no one knows what it isC it has different meanings in different countries

C. people can't understand each other very well

2.According to the passage, at home, you can do everything except _____.

A. making friends B. cooking and eatingC playing and talking C. sleeping and relaxing

3.Why is it important to keep the heat out of the houses in southern Europe?

A. Because they want to breathe fresh air outside.

B. Because there's a fire in the living room.

C. Because they wear heavy clothes all day long.

D. Because the sun there shines a lot.

4.From the second paragraph, what kind of homes people have depends on ______.

A. whether they are rich or not

B. the climate(气候) they have

C. how old they are

D. whether they live in the city or countryside

5.Which one of the sentences below is true?

A. People in Britain seldom have balconies because it's so hot outside.

B. Some Americans move house several times during their lifetime.

C. Homes look the same in different countries.

D. Houses in northern Europe have big windows and cool stone floors.

1. C 2. A 3. D 4. B 5. B 【解析】 试题不同的国家、不同的人对家的理解不同。家不只是一个屋顶四面墙。人们在家中做饭、吃东西、谈话、玩、睡觉,家让人感到安全和放松。家在不同的国家看起来也不一样。在欧洲人们家的类型取决于气候。美国人大约十年搬一次家。在英国,尤其镇上,家里有花园但没有阳台。 1. 2. 3. 4. ...

Tom, 13

I have finished reading Little Women. It is written by an American writer and it is about the life experiences of four sisters. Though the book is a little bit boring, I have still learned to be kind to others and to be brave in the face of difficulties.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mary, 14

It took me a week to read Robinson Crusoe. The book is amazing. It is about a man who wanted to sail abroad to learn more about the world. When he was the only one alive on an island, he didn’t give up his hope but tried his best to live. And finally he successfully went back to his home.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bob, 14

I have read the Treasure Island many times because it is so exciting. It is written by the English writer Stevenson. The book is full of excitement and imagination. It is about the journey of a boy and a group of people looking for the treasure.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Peter, 15

I haven’t finished reading Harry Potter because it is too long. But I have watched some of the Harry Potter movies. I think the movies are much more interesting than the books.

1.Who hasn’t finished reading his book.

A. Tom. B. Mary. C. Bob. D. Peter.

2.What does Tom think of his book?

A. It is a little boring. B. He learned nothing from it.

C. It is too long to read. D. The movie is better than the book.

3.What is the book Robinson Crusoe about?

A. Four sisters and their life experiences.

B. A man succeeding in living alone on an island.

C. A boy and a group of people looking for treasure.

D. The students in a magic school.

4.Which of the following is NOT true?

A. Mary isn’t the oldest among the four children.

B. The Treasure Island is written by an American.

C. Tom learned a lot from Little Women.

D. Peter prefers watching the Harry Potter movies to reading Harry Potter.

5.What is the passage about?

A. Four children. B. Four lessons. C. Four books. D. Four stories.

1.D 2.A 3.B 4.B 5.C 【解析】本篇文章难度适中,主要通过四个小孩向读者介绍四本书。 1.细节理解题。根据I haven’t finished reading Harry Potter because it is too long可知,彼得没读完他的书。故选D。 2.细节理解题。根据Though the book is a little b...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网