题目内容
【题目】The daughter, Susan, is good at growing flowers and keeping goldfish(养金鱼).Every morning she gets up early.The first thing for her is to look at her flowers and goldfish.She likes them very much. When she is eighteen years old she goes to college(上大学).She has to(不得不) tell her mother to look after(照顾)her flowers and goldfish.
Her mother is too careless(粗心).She is not good at growing flowers and keeping goldfish.
By and by(慢慢的) the goldfish is dead(死了),then the flowers. The mother has to write to (写信)her daughter to tell her all about her flowers and her goldfish.Susan is very sorry to hear that.She writes back (回信)to her mother a letter:“Then what about my father?”
【1】Is “Susan”the name of the mother?
A. Yes,it is. B. No,it isn't. C. Yes, it isn’t. D. No, it is.
【2】Susan likes her flowers and goldfish .
A. very much B. little C. a little D. many
【3】When does she go to college?
A. When she is nineteen years old.
B. When she is eighteen years old.
C. When she is eighty years old
D. When she is eight years old.
【4】Susan is very after hearing that.
A. glad B. sorry C. tired D. surprised
【5】“What about my father?”means(表示……的意思) .
A. How is my father? B. Who is my father?
C. How old is my father? D. Where is my father?
【答案】
【1】B
【2】A
【3】B
【4】B
【5】A
【解析】Suan非常喜欢养花和金鱼,她悉心照料她的花和金鱼。当她18岁去上大学时,她就把她的花和金鱼让妈妈去养,但她的妈妈很不细心,花和金鱼都死了。
【1】细节理解题。根据The daughter, Susan, is good at growing flowers and keeping goldfish可知,Susan是女儿的名字。故选B。
【2】细节理解题。根据She likes them very much可知。故选A。
【3】细节理解题。根据When she is eighteen years old she goes to college(上大学)可知。故选B。
【4】细节理解题。根据Susan is very sorry to hear that可知,故选B。
【5】句意推测题。根据文章推测,本句意为:我的爸爸怎么样?故选A。
【题目】听一段材料, 回答以下小题。请根据短文内容,选择正确答案,完成信息记录表。
Title: ______ | ||
Chinese | Americans | |
Meals | ______at dinner | Prefer a big dinner at home or restaurants |
Table Manners | Like to talk and laugh while eating at the restaurant | Like to eat ________at the restaurant. |
【1】A. Eating differently B. Eating manners C. Eating habits
【2】A. eat well B. eat more C. eat less
【3】A. noisily B. quietly C. comfortably
【题目】We are the cartoon makers in Washington. Welcome to join our team and you’ll find it a good place to work in.
Job | Age | Language | Skill(技能) | Other terms(其它条件) |
Artist | 25~35 | English | Graduate (毕业)from art college, at least five years’ working experience in carton drawing. | Creative(有创意的) |
Assistant | 20~30 | English | Good command(掌握)of computer. | Careful. |
Editor | 20~40 | English | Three years’ editing or related experience. | Careful and hard-working |
Driver | 30~50 | English | Have a driving license(执照). | / |
【1】Where is the workshop?
A. In America. B. In China. C. In Britain. D. In Canada.
【2】If you want to get one of the four jobs, you should _______.
A. be careful B. speak English C. be experienced D. be young
【3】The artist must have worked as a cartoon drawer for at least _______.
A. there years B. four years C. five years D. two years
【4】Ken is 24 years old. He has worked for a magazine for five years.
Which job can he do in this workshop?
A. An artist B. An editor C. An assistant D. A driver
【5】Which is NOT needed as an assistant?
A. He/she is good at computer.
B. He/she can speak English.
C. He/she must be creative.
D. He/she must be very careful at his/her work.