题目内容

【题目】

My job is to study languages. Here's an interesting story about my 1work. One evening. I invited a group of friends to my house, telling them that I was going to record each one’s speech and it would take only a few minutes. They sat down 2 nervously when they saw a microphone in front of each chair and a recorder in the middle of the floor. I explained that there was only one small 3 for them. That was to count from one to twenty. Then we could relax and have a drink.

Each of them in turn counted from one to twenty. When it was over. I turned the recorder off and brought round the drinks. Then we started to talk and joke happily. The rest of the evening was spent 4 in relaxation.

【答案】

1C

2A

3D

4E

【解析】

本篇文章难度适中,主要讲述我是研究语言的,我有一个有趣的故事,当我和朋友说我要录他们的说话来做研究时,他们说话都不自然,然而当我把录音机关掉时,他们开始很放松地说话。

1句意“这里有一个关于我的研究工作的有趣的故事”。根据My job is to study languages以及下文可知,表示“我的研究工作”,故选C

2句意“当他们看到在每一个椅子前的麦克风以及地板中间的录音机时,他们非常紧张地坐在那”。根据句意可知,空处修饰副词nervously,所以用副词,rather十分,相当,故选A

3句意“我解释说,对于他们来说只是一个小任务”。根据That was to count from one to twenty可知,只要从1数到20,所以是一个小任务,故选D

4句意“晚上剩余的时间我们过得完全很放松”。根据句意可知,我关掉了录音机,所以我们剩下的时光过得完全很放松。completely完全地,故选E

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网